catalog_tyre_img_alt
Παρακαλώ , περιμένετεdotted
Καλάθι
#
27-3878
Το καλάθι σας είναι άδειο

K&N Filters Φίλτρο αέρα

Φίλτρο αέρα από K&N Filters - γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτωνΦίλτρο αέρα K&N Filters
 • Οι πιο ελκυστικές τιμές
  H εταιρεία μας Antallaktikaonline.gr, σας προσφέρει ποιότητα στα γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων σε ελκυστικές τιμές.
 • Εξοικονόμηση κόστους παράδοσης
  Εξοικονόμηση κόστους παράδοσης: Αν η αξία της παραγγελίας υπερβαίνει τα 140 € τότε η αποστολή και η παράδοση των προϊόντων είναι δωρεάν.
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή τη στιγμή προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερες από ένα εκατομμύριο επιλογές στα ανταλλακτικά αυτοκινήτων.
 • Γρήγορη αποστολή

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για K&N Filters Φίλτρο αέρα test
 • K&N Filters Φίλτρο αέρα με την PayPal
 • K&N Filters Φίλτρο αέρα με την πιστωτική σας κάρτα VISA
 • K&N Filters Φίλτρο αέρα με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Αγορά εξαρτημάτων αυτοκινήτων - με την πιστωτική σας κάρτα Discover
 • K&N Filters Φίλτρο αέρα στο Η.Β. Πληρωμή με κάρτα American Express
 • K&N Filters Φίλτρο αέρα - πληρώμή με έμβασμα
Αξιολογήσεις για K&N Filters Φίλτρο αέρα
K&N Filters: Αξιολόγηση κατασκευαστή
7.79/10

(κριτικές-1729)

7.79 /10

κριτικές - 1729

10 (516)
9 (490)
8 (513)
7 (109)
6 (14)
5 (10)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (1)
Αξιολόγηση παραμέτρων +5952 Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα 297-
Κόστος προϊόντος +1637 43-
Ποιότητα προϊόντος +1450 44-
Συσκευασία προϊόντος +774 60-
Κατασκευαστής +902 91-
Εγγύηση +1189 59-
Η άποψή σας, μας ενδιαφέρει
10/10
Κόστος προϊόντος
Ποιότητα προϊόντος
Συσκευασία προϊόντος
Κατασκευαστής
Εγγύηση
Εισάγετε το όνομά σας
Παρακαλούμε, εισάγετε το e-mail σας. Δεν θα δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα.
Για να συνεχίσετε, αποδεχτείτε την Πολιτική Απορρήτου μας.

*Aπαραίτητα πεδία

K&N Filters Φίλτρο αέρα για Top Μοντέλα

Κατάλογος κατασκευαστών K&N Filters: Φίλτρο αέρα Κορυφαίες κατηγορίες της K&N Filters
 • γνήσια K&N Filters Φίλτρο καυσίμου Φίλτρο καυσίμου
 • γνήσια K&N Filters Φίλτρο λαδιού Φίλτρο λαδιού
 • γνήσια K&N Filters Φίλτρο καμπίνας Φίλτρο καμπίνας
 • γνήσια K&N Filters Φίλτρο ελευθέρας Φίλτρο ελευθέρας

Τα φίλτρα αέρα της K&N είναι σχεδιασμένα από την ομώνυμη αμερικάνικη εταιρεία, η οποία απέκτησε δημοτικότητα ανάμεσα στους οδηγούς αγώνων αυτοκινήτου και των οπαδούς της αναβάθμισης αυτοκινήτων σε ολόκληρο τον κόσμο. Παράγονται από το ξεκίνημα της δεκαετίας του ‘70. Στις μέρες μας, στη συλλογή της εταιρείας περιλαμβάνονται πάνω από 2.000 μοντέλα φίλτρων υψηλής ροής. Το ιδιαίτερό τους γνώρισμα, εκτός των άλλων πλεονεκτημάτων, είναι η μακρά διάρκεια ζωής τους. Με βάση τον κατασκευαστή, εφόσον γίνει η κατάλληλη συντήρηση, τα στοιχεία φιλτραρίσματος μπορούν να λειτουργήσουν έως και για 1.600.000 χιλιόμετρα.

Είδη

 • High-Flow. Αποτελεί μια σειρά φίλτρων αέρα υψηλής ροής που είναι εμποτισμένα με λάδι. Το στοιχείο φιλτραρίσματός τους διαθέτει 4 ή 6 στρώσεις βαμβακερού υλικού, που πραγματοποιεί τη λειτουργία της διήθησης. Όμως, η αντίστασή τους στη ροή του αέρα είναι κατά 50% πιο χαμηλή συγκριτικά με τα κλασικά χάρτινα φίλτρα. Τα μέσα διήθησης είναι πτυχωμένα με ειδικό τρόπο. Η περιοχή φιλτραρίσματος είναι πιο μεγάλη εξαιτίας του μεγάλου αριθμού πτυχών. Ένα ειδικό πλέγμα, κι από τις δυο μεριές, παρέχει προστασία στο στοιχείο φιλτραρίσματος από τις παραμορφώσεις και τις ζημιές.
 • Dryflow. Τα στοιχεία φιλτραρίσματός τους δεν είναι εμποτισμένα, όμως κάνουν χρήση της ίδιας μεθόδου φιλτραρίσματος. Έτσι, τα προϊόντα της συγκεκριμένης κατηγορίας είναι ιδανικά και για τον καθαρισμό του αέρα. Ωστόσο, συγκριτικά με τα προηγούμενα, διαθέτουν πιο μεγάλη αντίσταση ροής αέρα.

4 δεδομένα σχετικά με τα φίλτρα αέρα της K&N

 1. Τα φίλτρα αέρα της K&N είναι επαναχρησιμοποιούμενα. Έχουν τη δυνατότητα καθαρισμού. Ο καθαρισμός τους μπορεί να γίνει με τη χρήση ειδικών προϊόντων, τα οποία ψεκάζονται στην επιφάνεια του τμήματος και μετά, ξεπλένονται με νερό. Κατόπιν αυτού, το τμήμα απαιτείται να στεγνώσει και, αν χρειάζεται, να εμποτιστεί με λάδι.
 2. Στο σύνολό τους, τα προϊόντα της εταιρείας διαθέτουν μεγάλα διαστήματα συντήρησης. Παραδείγματος χάρη, τα τμήματα τα οποία είναι σχεδιασμένα για τοποθέτηση στο κανονικό περίβλημα του αυτοκινήτου, διατηρούν τις ιδιότητές τους για πάνω από 80.000 χιλιόμετρα και μόνον έπειτα από αυτά χρειάζονται καθαρισμό. Τα προϊόντα με κωνοειδές σχήμα, που είναι πιο μεγάλα σε μέγεθος και που προσφέρονται με τα πακέτα εισαγωγής ψυχρού αέρα της μάρκας, λειτουργούν για ακόμα πιο μεγάλο διάστημα. Ωστόσο, ο κύκλος ζωής τους ενδέχεται να ελαττωθεί σε λίγες εκατοντάδες χιλιόμετρα, εφόσον γίνεται χρήση του οχήματος υπό αντίξοες συνθήκες λειτουργίας, π.χ. σε μέρος με υπερβολική σκόνη.
 3. Αν κάνετε χρήση του οχήματός σας σε συνθήκες σκόνης, έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ένα ειδικό κάλυμμα προστασίας, το οποίο φτιάχνεται από ανθεκτικό πολυεστέρα με δομή πλέγματος. Έτσι, δημιουργείται μια επιπλέον στρώση φιλτραρίσματος και προστατεύεται το βασικό στοιχείο από την υγρασία και τα μεγάλου μεγέθους ρυπογόνα σωματίδια.
 4. Τα τμήματα της συγκεκριμένης μάρκας μπορούν και παγιδεύουν το 97 με 99% των ρύπων του αέρα. Με το πέρασμα του χρόνου, οι ιδιότητες φιλτραρίσματός τους δεν επηρεάζονται, διότι τα σωματίδια ρύπων κάθονται βαθιά στο μέσο φιλτραρίσματος κι όχι στην επιφάνειά του.

Το Antallaktikaonline.gr αποτελεί τον αξιόπιστο συνεργάτη σας στον κόσμο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου

Η αγορά φίλτρων αέρα της K&N από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεπάγεται πολυάριθμα οφέλη. Θα σας παράσχουμε βοήθεια για να διαλέξετε το κατάλληλο ανταλλακτικό για το όχημά σας με βάση τις τεχνικές προδιαγραφές του. Επίσης, βρισκόμαστε σε ετοιμότητα για να σας δώσουμε εγγύηση σε κάθε ανταλλακτικό αυτοκινήτου.