Αυτοκίνητο Τροχαλίας Στροφαλοφόρου του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Τροχαλίας Στροφαλοφόρου - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Τροχαλίας Στροφαλοφόρου σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Τροχαλίας Στροφαλοφόρου ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Τροχαλίας Στροφαλοφόρου
 • Αυτοκίνητο Τροχαλίας Στροφαλοφόρου αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Τροχαλίας Στροφαλοφόρου αγορά με την PayPal
 • Αυτο Τροχαλίας Στροφαλοφόρου αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Τροχαλίας Στροφαλοφόρου αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Τροχαλίας Στροφαλοφόρου – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Τροχαλίας Στροφαλοφόρου

Η τροχαλία στροφάλου εξυπηρετεί τη μετάδοση της ροπής εκκίνησης στα κινούμενα εξαρτήματα του κινητήρα - όπως είναι ο εναλλάκτης, οι αντλίες του συστήματος ψύξης και το σερβοϋδραυλικό σύστημα οδήγησης, το σύστημα κλιματισμού – καθώς και την απορρόφηση των δονήσεων σε περίπτωση παρουσίας αντικραδασμικών στοιχείων.  

4 οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία της τροχαλίας στροφάλου

 1. Συνιστάται να αντικαθιστάτε την τροχαλία στροφάλου μετά από 120.000 χιλιόμετρα λειτουργίας.
 2. Πριν εγκαταστήσετε την τροχαλία, εφαρμόστε στην πίσω πλευρά του εξαρτήματος μολυβδαίνιο ή άλλο λιπαντικό με παρόμοια χαρακτηριστικά.
 3. Προσπαθήστε να αποφεύγετε τη χρήση του αυτοκινήτου σε εκτός δρόμου διαδρομές, καθώς επίσης και μποτιλιαρίσματα ή άλλες καταστάσεις που μπορεί να προκαλέσουν υπερβολικά φορτία στον κινητήρα.
 4. Για την εγκατάσταση και απεγκατάσταση της τροχαλίας ιμάντα στροφάλου να χρησιμοποιείτε μόνο επαγγελματικά εργαλεία και καινούργια μπουλόνια.

Βλάβες της τροχαλίας στροφάλου, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Βλάβη του στερεωτικού στοιχείου της τροχαλίας στον στροφαλοφόρο άξονα. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτή η βλάβη είναι αποτέλεσμα μη επαγγελματικών ενεργειών κατά την εγκατάσταση του εξαρτήματος. Εξαιτίας αυτής της βλάβης οι κινητήριοι ιμάντες των βοηθητικών μονάδων στραβώνουν.
 2. Μειωμένο βάθος των αυλακώσεων του κινητήριου ιμάντα. Η βλάβη αυτή είναι αποτέλεσμα υπερθέρμανσης, καθώς επίσης και φυσικής φθοράς. Η φυσική φθορά επισπεύδεται όταν εφαρμόζονται αυξημένα φορτία στον κινητήρα. Η παρουσία ήχου σφυρίγματος, που δημιουργείται από τους ιμάντες κατά τη λειτουργία του κινητήρα, μπορεί να είναι σημάδι φθοράς των αυλακώσεων.
 3. Μηχανικές βλάβες. Η τροχαλία στροφάλου είναι πιθανό να παραμορφωθεί, είναι πιθανό να εμφανιστούν ρωγμές και ανοίγματα σε αυτή εξαιτίας κάποιας πρόσκρουσης, όπως για παράδειγμα λόγω αυτοκινητιστικού ατυχήματος. Αυτού του είδους οι ζημιές γίνονται αντιληπτές κατά τον οπτικό έλεγχο των εξαρτημάτων.
 4. Καταστροφή της επίστρωσης απόσβεσης (που βρίσκεται πάνω στις τροχαλίες απόσβεσης). Μπορεί να είναι αποτέλεσμα της φυσικής φθοράς του υλικού, ή της χρήσης χαμηλής ποιότητας καουτσούκ κατά την παραγωγή του εξαρτήματος. Οι συνηθέστερες αιτίες καταστροφής της ελαστικής επίστρωσης είναι οι θερμοκρασιακές μεταβολές και οι απότομες αυξήσεις της ταχύτητας περιστροφής του κινητήρα. Σημάδια αυτής της βλάβης μπορεί να είναι η εμφάνιση θορύβου και κραδασμών κατά τη λειτουργία του κινητήρα, καθώς και η μεταβολή της τάνυσης των ιμάντων των βοηθητικών μονάδων. Σε κάποιες περιπτώσεις, η βλάβη αυτή προκαλεί πλήρη αδυναμία εκκίνησης του αυτοκινήτου.

Μπορείτε να αγοράζετε τροχαλίες στροφάλου για αυτοκίνητα οποιασδήποτε μάρκας από το διαδικτυακό μας κατάστημα. Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα απαραίτητα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ενώ θα σας τα παραδώσουμε γρήγορα.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο