Αυτοκίνητο Συμπυκνωτής του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Συμπυκνωτής - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Συμπυκνωτής σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Συμπυκνωτής ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Συμπυκνωτής
 • Αυτοκίνητο Συμπυκνωτής αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Συμπυκνωτής αγορά με την PayPal
 • Αυτο Συμπυκνωτής αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Συμπυκνωτής αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Συμπυκνωτής – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Συμπυκνωτής

Ο πυκνωτής είναι μια συσκευή που αντλεί θερμότητα από το ψυκτικό υγρό και το μεταβιβάζει στο περιβάλλον ή στο ψυκτικό υγρό. Ο αερόψυκτος πυκνωτής αποτελείται από ένα πυρήνα και ανεμιστήρες. Οι εναλλάκτες θερμότητας είναι σχεδιασμένοι και λειτουργικά ομοιάζουν με τα ψυγεία αυτοκινήτων και αποτελούνται από σωλήνες με πτερύγια. Οι πλάκες των πτερυγίων στα σημεία επαφής με τους σωλήνες έχουν μια κοινή πλευρά που έχει δημιουργηθεί για να αυξηθεί η επαφή και να βελτιωθεί η μεταφορά της θερμότητας. Με αυτόν τον σκοπό στις πλάκες έχουν δημιουργηθεί εγκοπές από τις οποίες διέρχεται μεγάλη ροή αέρα και βελτιώνει την ψύξη των πλακών.

Οι βασικές αιτίες της βλάβης ενός πυκνωτή , είναι η μηχανική βλάβη και η ηλεκτροχημική διάβρωση. Γενικά, από όλα τα εξαρτήματα του συστήματος ψύξης πρώτα φθείρεται ο πυκνωτής. Αυτό συμβαίνει λόγω της θέσης του , καθώς η μόνη προστασία που έχει , είναι η μάσκα του ψυγείου. Τέτοιου είδους προβλήματα παρουσιάζονται αρκετά συχνά , λόγω του γεγονότος ότι ο πυκνωτής είναι το πρώτο εξάρτημα του συστήματος το οποίο έρχεται σε επαφή με σκόνη, αλάτι και μικρές πέτρες. Επίσης ,συχνά χαλάνε οι σωληνώσεις του πυκνωτή , λόγω της κατασκευής τους.

Ακόμη πολύ συχνή βλάβη του πυκνωτή προέρχεται λόγω της διάβρωσης. Πολλοί μηχανικοί αυτοκινήτων μιλούν για πιθανή επισκευή αυτού του εξαρτήματος αλλά αυτό δεν αξίζει τον κόπο για πολλούς λόγους. Πρώτον , ακόμη και γίνει δυνατή η συγκόλληση της βλάβης , εξαιτίας της μεγάλης πίεσης σύντομα θα εμφανιστούν νέες διαρροές. Δεύτερον, το κόστος συναρμολόγησης και αποσυναρμολόγησης του πυκνωτή και η αναπλήρωση του συστήματος ψύξης έρχεται στο ίδιο κόστος με την αγορά νέου ανταλλακτικού.

Έτσι , όταν ο πυκνωτής στο αυτοκίνητο φθαρεί , είναι πιο εύκολο να προμηθευτεί κάποιος έναν καινούργιο και να τον αντικαταστήσει. Για να μην πληρώνετε αυτό το ανταλλακτικό στα συνεργεία ή στα καταστήματα , είναι ευκολότερο να το παραγγείλετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε , καθρέπτες , αισθητήρα οξυγόνου ή φίλτρο αέρα στις καλύτερες τιμές. Μαζί με την ποιότητα θα έχετε και την συντομότερη παράδοση των ανταλλακτικών τα οποία είναι σημαντικότατα για τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο