Αυτοκίνητο Σώμα Άξονα του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Σώμα Άξονα - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Σώμα Άξονα σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Σώμα Άξονα ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Σώμα Άξονα
 • Αυτοκίνητο Σώμα Άξονα αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Σώμα Άξονα αγορά με την PayPal
 • Αυτο Σώμα Άξονα αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Σώμα Άξονα αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Σώμα Άξονα – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Σώμα Άξονα

Η δοκός του άξονα είναι ένα εξάρτημα ρουλεμάν της ανάρτησης του αυτοκινήτου, το οποίο συνδέει τους τροχούς και τις μονάδες των οργάνων κύλισης, το σύστημα μετάδοσης κίνησης και το σύστημα διεύθυνσης ενός αυτοκινήτου. Σε ορισμένες σχεδιαστικές εκδοχές, το βοηθητικό πλαίσιο επιτελεί τη λειτουργία του εξαρτήματος ρουλεμάν.

5 συμβουλές σχετικά με τη λειτουργία της δοκού του άξονα

 1. Η δοκός του άξονα δεν έχει καθορισμένη διάρκεια ζωής. Η αντικατάσταση του εξαρτήματος αυτού γίνεται όταν κριθεί απαραίτητο.
 2. Συνιστάται να διενεργείται η διαδικασία ρύθμισης της ευθυγράμμισης των τροχών κάθε 10,000 – 15,000 χλμ. Αυτό βοηθά να εντοπιστούν βλάβες στην δοκό του άξονα, εγκαίρως.
 3. Πρέπει να αποφεύγεται η οδήγηση σε κακής ποιότητας οδοστρώματα και πάνω από εμπόδια.
 4. Συνιστάται να αντικαθιστάτε τα βελονοειδή ρουλεμάν των αντιστρεπτικών δοκών μετά από κάθε 60,000 χιλιόμετρα λειτουργίας.
 5. Απαγορεύεται να μεταφέρετε φορτία, το βάρος των οποίων ξεπερνά τη μεταφορική ικανότητα του οχήματός σας.

Βλάβες της δοκού του άξονα, οι αιτίες τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Παραμόρφωση της δοκού. Μπορεί να προκληθεί από ισχυρή πρόσκρουση, οδήγηση σε κακής ποιότητας οδοστρώματα, υπερφόρτωση του οχήματος. Τα σημάδια που υποδεικνύουν αυτή τη βλάβη είναι: υπερβολικός θόρυβος στον κινητήριο άξονα κατά την οδήγηση, αστάθεια του οχήματος και άνιση φθορά του πέλματος των ελαστικών.
 2. Διάβρωση. Συνήθως προκαλείται από τη χρήση κακής ποιότητας υλικών από τον κατασκευαστή ή από την επίδραση της υγρασίας στο εξάρτημα. Μπορεί να εντοπιστεί οπτικά.
 3. Ραγίσματα, σπασίματα. Η παραβίαση των κανόνων χρήσης του αυτοκινήτου, οι αντιεπαγγελματικές ενέργειες κατά την επισκευή, οι προσκρούσεις στις περιπτώσεις ατυχημάτων, οδηγούν στις περισσότερες περιπτώσεις σε σημαντικές μηχανικές βλάβες. Τέτοιες βλάβες εντοπίζονται κατά την επιθεώρηση του εξαρτήματος.
 4. Φθορά των επιφανειών στις οπές τις δοκού και στα έδρανα στροφέα. Συνήθως, οι αιτίες τέτοιων βλαβών είναι η άσκηση υπερβολικών φορτίων πάνω στη δοκό. Η φθορά εκδηλώνεται μέσω ασυνήθιστων ήχων στην περιοχή της ανάρτησης και κακής ευθυγράμμισης των τροχών του αυτοκινήτου.

Μπορείτε να αγοράσετε δοκούς άξονα για το αυτοκίνητό σας στο διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Το επαγγελματική μας τμήμα υποστήριξης πελατών θα σας βοηθήσει να βρείτε γρήγορα το ανταλλακτικό αυτοκινήτου που χρειάζεστε.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο