Αυτοκίνητο Σετ Μπιλιοφόρου του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Σετ Μπιλιοφόρου - δημοφιλείς κατασκευαστές
Βρείτε ενημερωμένες προσφορές για άλλα ανταλλακτικά για Μετάδοσης Κίνησης
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Σετ Μπιλιοφόρου σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Σετ Μπιλιοφόρου ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Σετ Μπιλιοφόρου
 • Αυτοκίνητο Σετ Μπιλιοφόρου αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Σετ Μπιλιοφόρου αγορά με την PayPal
 • Αυτο Σετ Μπιλιοφόρου αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Σετ Μπιλιοφόρου αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Σετ Μπιλιοφόρου – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Σετ Μπιλιοφόρου

Ο σύνδεσμος σταθερής ταχύτητας - ή εν συντομία σύνδεσμος CV - του άξονα μετάδοσης κίνησης είναι υπεύθυνος για τη διαρκή μετάδοση της ροπής στον τροχό κίνησης. Χρησιμοποιείται στα επιβατικά αυτοκίνητα που διαθέτουν σύστημα μετάδοσης κίνηση στους εμπρόσθιους τροχούς, και λιγότερο συχνά σε αυτά με κίνηση στους οπίσθιους τροχούς, καθώς και σε αυτοκίνητα που διαθέτουν τετρακίνηση, με ανεξάρτητη ανάρτηση στους οπίσθιους τροχούς.

5 συμβουλές σχετικά με τη λειτουργία του συνδέσμου σταθερής ταχύτητας

 1. Να διενεργείτε τακτικά οπτικό έλεγχο των προστατευτικών σκόνης. Ο μέσος όρος διάρκειας ζωής του συνδέσμου σταθερής ταχύτητας είναι τα 80,000 – 100,000 χλμ. λειτουργίας. Παρόλα αυτά βλάβες στα προστατευτικά σκόνης μπορεί να μειώσουν αισθητά αυτό το χρονικό διάστημα. Συνιστάται να αντικαθιστάτε το προστατευτικό όταν παρατηρήσετε ότι υπάρχουν μικρές ζημιές (γρατζουνιές, γδαρσίματα) και στις περισσότερες περιπτώσεις που παρατηρείτε ότι έχει σχιστεί το προστατευτικό συνιστάται να αντικαθιστάτε ολόκληρο το σύνδεσμο σταθερής ταχύτητας.
 2. Μην εκθέτετε τους συνδέσμους σταθερής ταχύτητας σε υπερβολικά φορτία, τα οποία μπορεί να συμβούν κατά τη λειτουργία του οχήματος σε συνθήκες εκτός δρόμου, όταν γλιστρούν οι τροχοί ή σαν αποτέλεσμα της αύξησης της ισχύος του κινητήρα σε σχέση με την ονομαστική ισχύ.
 3. Να χρησιμοποιείτε μόνο υψηλής ποιότητας λιπαντικά.
 4. Για την αντικατάσταση των προστατευτικών σκόνης και των σφιγκτήρων στερέωσης, να χρησιμοποιείτε μόνο υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά, επιλέγοντάς τα από έναν κατάλογο με συνδέσμους σταθερής ταχύτητας συμβατούς με το αυτοκίνητό σας.
 5. Προσπαθήστε να αποφεύγετε τη συνεχή επαφή των προστατευτικών σκόνης του συνδέσμου σταθερής ταχύτητας με νερό και άλλα υγρά.

Βλάβες των συνδέσμων σταθερής ταχύτητας, οι αιτίες τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Διάβρωση ή μηχανικές βλάβες των μεταλλικών μερών του συνδέσμου. Συμβαίνουν εξαιτίας της εισχώρησης υγρασίας και σκόνης στο μηχανισμό, λόγω της αποσυμπίεσης του προστατευτικού σκόνης. Όταν ακούγονται ήχοι θροΐσματος και τριξίματος από την ανάρτηση, οι οποίοι γίνονται πιο έντονοι όταν στρίβετε, είναι σημάδι μία τέτοιας βλάβης.
 2. Πρόωρη φθορά του συνδέσμου σταθερής ταχύτητας. Όταν ασκούνται υπερβολικά φορτία σε αυτή τη μονάδα, μειώνεται η διάρκεια ζωής της. Η φθορά αυτή μπορεί να εκδηλωθεί με δόνηση και θρόισμα της ανάρτησης κατά την κίνηση του αυτοκινήτου.
 3. Φθορά και βλάβες των προστατευτικών σκόνης. Η εμφάνιση ρωγμών και σκισιμάτων στο προστατευτικό αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα της χρήσης του αυτοκινήτου σε ακραίες συνθήκες (κίνηση εκτός δρόμου, απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας κ.λπ.) ή της συνειδητής χρήσης χαμηλής ποιότητας υλικών. Αυτή η βλάβη μπορεί να διαπιστωθεί κατά τη διάρκεια του οπτικού ελέγχου.

Μπορείτε να αγοράσετε συνδέσμους σταθερής ταχύτητας για το αυτοκίνητό σας από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr: θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε γρήγορα το απαραίτητο ανταλλακτικό αυτοκινήτου.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο