loader
Παρακαλώ , περιμένετεdotted

ΠΌΡΤΑ ΑΜΆΞΩΜΑ

Αυτοκίνητο Πόρτα αμάξωμα του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Πόρτα αμάξωμα - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Πόρτα αμάξωμα σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Πόρτα αμάξωμα ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Πόρτα αμάξωμα
 • Όχημα Πόρτα αμάξωμα αγορά με την PayPal
 • Αυτο Πόρτα αμάξωμα αλλαγή αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • Αυτοκίνητο Πόρτα αμάξωμα αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Αγορά εξαρτημάτων αυτοκινήτων - με την πιστωτική σας κάρτα Discover
 • Όχημα Πόρτα αμάξωμα αγορά με την American Express
 • Αυτοκίνητο Πόρτα αμάξωμα αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Πόρτα αμάξωμα – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Πόρτα αμάξωμα

Οι πόρτες κάνουν δυνατή την είσοδο του οδηγού και των επιβατών στο όχημα. Το κάτω μέρος της εισόδου της πόρτας, διαθέτει συνήθως μαρσπιέ, τα οποία παρέχουν προστασία από τις ζημιές στα τμήματα του αμαξώματος, προσφέροντας παράλληλα και διακοσμητική λειτουργία.

7 συμβουλές σχετικά με την χρήση και την αντικατάστασή τους

 1. Η αντικατάσταση των συγκεκριμένων τμημάτων του αυτοκινήτου, θα πρέπει να γίνεται όταν εμφανίσουν μεγάλες ζημιές, μιας και δεν διαθέτουν προκαθορισμένη ζωής.
 2. Όταν παρουσιαστούν γρατζουνιές ή άλλου είδους ζημιές στη βαφή του οχήματος, θα πρέπει να γίνει αποκατάσταση της επίστρωσής τους, όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να μην εμφανιστεί διάβρωση. Η αποκατάσταση θα γίνει με γυάλισμα και επικάλυψη με βερνίκι.
 3. Οι μεντεσέδες των θυρών απαιτούν τακτική λίπανση, για να αποτραπούν τα τριξίματα κατά το άνοιγμα των θυρών. Οι ελαστικές τσιμούχες των θυρών, θα πρέπει να περαστούν με κάποια ειδική χημική ένωση.
 4. Για την προστασία των μαρσπιέ από τα σπασίματα και τις γρατζουνιές, θα πρέπει να τα καλύψετε με ειδικό φιλμ προστασίας της βαφής.
 5. Μη δοκιμάσετε να κάνετε καθαρισμό των πλευρικών τμημάτων του αμαξώματος με στεγνό πανί, γιατί τα μικρά λειαντικά σωματίδια θα προκαλέσουν ζημιές στην επικάλυψή τους, γεγονός που θα χαλάσει την εμφάνιση του οχήματος. Επίσης, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε ούτε καυτό νερό.
 6. Αν δεν διαθέτετε εμπειρία στην επισκευή αυτοκινήτων, απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργείο για να τοποθετήσουν τα καινούρια τμήματα. Μην ξεχνάτε ότι με βάση το σχεδιασμό του αυτοκινήτου, η διαδικασία τοποθέτησής τους ενδέχεται να παρουσιάζει ιδιαιτερότητες. Παραδείγματος χάρη, οι απλές και οι συρόμενες πόρτες στερεώνονται με μεντεσέδες, ενώ οι πόρτες τύπου φτερών γλάρου και οι πόρτες τύπου λάμπο με περιστροφικούς μεντεσέδες.
 7. Μην ξεχνάτε ότι οι αλλαγές στο μηχανισμό ανοίγματος της πόρτας ενδέχεται να μην επιτρέπονται από τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου, αλλά και από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ζημιές των θυρών, των μαρσπιέ και των πλευρικών τμημάτων του αμαξώματος, αίτια και συμπτώματα

 • Χαλάρωση των μεντεσέδων των θυρών και των στοιχείων στερέωσης των μαρσπιέ. Προκύπτει από τη μακροχρόνια χρήση του αυτοκινήτου ή από κάποιο χτύπημα και επιφέρει κενά. Αρχίσουν να ακούγονται τριξίματα από την πόρτα και παύει να κλείνει σωστά στη θέση της, με αποτέλεσμα να περνάει η βρωμιά του δρόμου στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
 • Διατρητική διάβρωση. Παρουσιάζεται, κυρίως, λόγω της αμέλειας τακτικού καθαρισμού και γυαλίσματος των τμημάτων του αμαξώματος. Η συγκεκριμένη ζημιά κάνει την εμφάνισή της, κατά κύριο λόγο, στα οχήματα που παρκάρουν σε εξωτερικούς χώρους όλο το χρόνο. Τα σημεία διάβρωσης φαίνονται με γυμνό μάτι.
 • Μηχανική βλάβη στα πλευρικά τμήματα του αμαξώματος. Προκύπτει, συνήθως, από την εκτός δρόμου οδήγηση, το απρόσεκτο παρκάρισμα και τα τροχαία ατυχήματα. Τα πλαστικά τμήματα ενδέχεται να σπάσουν, ενώ τα μεταλλικά να εμφανίσουν παραμορφώσεις. Όλες οι παραπάνω ζημιές φαίνονται κατά τον έλεγχο.

Antallaktikaonline.gr - το ιδανικό μέρος για την αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτου

Επιθυμείτε να αγοράσετε πόρτες, μαρσπιέ και άλλα πλευρικά τμήματα του αμαξώματος σε οικονομική τιμή; Κάντε μια επίσκεψη στο Antallaktikaonline.gr. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα υψηλής ποιότητας, φθηνών προϊόντων από αξιόπιστες μάρκες. Επίσης, κάνουμε συχνές προσφορές, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να κάνετε οικονομία χρημάτων. Οι ειδικοί της υπηρεσίας υποστήριξης πελατών μας, θα απαντήσουν με ευχαρίστηση σε κάθε σας ερώτηση που αφορά στα προϊόντα μας. Παραγγείλτε ηλεκτρονικά, με τις καλύτερες προϋποθέσεις αμέσως τώρα και λάβετε οτιδήποτε έχετε ανάγκη για την επισκευή του οχήματός σας σχεδόν άμεσα.

Επιλογέας Πόρτα αμάξωμα Για

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο