Αυτοκίνητο Μανιβέλα Παραθύρου του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Μανιβέλα Παραθύρου - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Μανιβέλα Παραθύρου σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Μανιβέλα Παραθύρου ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Μανιβέλα Παραθύρου
 • Αυτοκίνητο Μανιβέλα Παραθύρου αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Μανιβέλα Παραθύρου αγορά με την PayPal
 • Αυτο Μανιβέλα Παραθύρου αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Μανιβέλα Παραθύρου αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Μανιβέλα Παραθύρου – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Μανιβέλα Παραθύρου

Η χειρολαβή παραθύρου επιτρέπει στον οδηγό να ανυψώνει και να χαμηλώνει χειρωνακτικά τα πλαϊνά παράθυρα του αυτοκινήτου.

3 οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία των χειρολαβών παραθύρου

 1. Η διάρκεια λειτουργικής ζωής των χειρολαβών παραθύρων καθορίζεται από τις συνθήκες λειτουργίας τους. Για να μειωθεί ο κίνδυνος εμφάνισης βλάβης στο εξάρτημα αυτό, θα πρέπει να αποφεύγετε την εισαγωγή υγρασίας και βρωμιάς στο εσωτερικό του μηχανισμού ανύψωσης των παραθύρων.
 2. Να χρησιμοποιείτε τις χειρολαβές παραθύρων με ήπιο τρόπο, χωρίς απότομες κινήσεις, εφαρμόζοντας μικρή δύναμη πάνω τους.
 3. Οι χειρολαβές με μεταλλική βάση είναι πιο αξιόπιστες εν συγκρίσει με εκείνες που διαθέτουν πλαστικές βάσεις. Να προτιμάτε λοιπόν τις πρώτες.

Βλάβες των χειρολαβών παραθύρων, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Ακτινική ελεύθερη κίνηση. Μπορεί να είναι αποτέλεσμα της φθοράς του μεταλλικού οδηγού που στερεώνει τη χειρολαβή. Η βλάβη αυτή γίνεται αντιληπτή κατά τη χρήση του εξαρτήματος αυτού.
 2. Επανακοπή των σφηνών συνένωσης στα σημεία σύνδεσης με τον άξονα της μονάδας μείωσης. Μπορεί να συμβεί ως αποτέλεσμα της μη ευθυγράμμισης των οδηγών των παραθύρων ή σε περίπτωση που εισέλθει κάποιο ξένο αντικείμενο στο εσωτερικό του μηχανισμού ανύψωσης των παραθύρων. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, η χειρολαβή θα περιστρέφεται υπερβολικά χωρίς όμως να κινείται το παράθυρο.
 3. Ζημιές στα πλαστικά στοιχεία. Μπορεί να είναι αποτέλεσμα απρόσεκτης χρήσης, όπως για παράδειγμα η εφαρμογή υπερβολικής δύναμης για το άνοιγμα ή το κλείσιμο των παραθύρων, ή σε περίπτωση χτυπήματος του εξαρτήματος.

Μπορείτε να αγοράζετε χειρολαβές παραθύρων για τα περισσότερα μοντέλα αυτοκινήτων από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Το κατάστημα προσφέρει εγγύηση ποιότητας για όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο