Αυτοκίνητο Συμπλέκτης Συμπιεστή Κλιματισμού (C Συμπλέκτη Συμπιεστή) του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Συμπλέκτης Συμπιεστή Κλιματισμού (C Συμπλέκτη Συμπιεστή) - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Συμπλέκτης Συμπιεστή Κλιματισμού (C Συμπλέκτη Συμπιεστή) σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Συμπλέκτης Συμπιεστή Κλιματισμού (C Συμπλέκτη Συμπιεστή) ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Συμπλέκτης Συμπιεστή Κλιματισμού (C Συμπλέκτη Συμπιεστή)
 • Αυτοκίνητο Συμπλέκτης Συμπιεστή Κλιματισμού (C Συμπλέκτη Συμπιεστή) αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Συμπλέκτης Συμπιεστή Κλιματισμού (C Συμπλέκτη Συμπιεστή) αγορά με την PayPal
 • Αυτο Συμπλέκτης Συμπιεστή Κλιματισμού (C Συμπλέκτη Συμπιεστή) αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Συμπλέκτης Συμπιεστή Κλιματισμού (C Συμπλέκτη Συμπιεστή) αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Συμπλέκτης Συμπιεστή Κλιματισμού (C Συμπλέκτη Συμπιεστή) – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Συμπλέκτης Συμπιεστή Κλιματισμού (C Συμπλέκτη Συμπιεστή)

Ο συμπλέκτης συμπιεστή του συστήματος κλιματισμού έχει κατασκευαστεί για την ενεργοποίηση του συστήματος αυτού. Κατά τη στιγμή ενεργοποίησης του συστήματος, εξασφαλίζεται η μετάδοση της ροπής στρέψης από την τροχαλία στη ράβδο του συμπιεστή. Καθώς παρέχεται ισχύς στο πηνίο συμπλέκτη, εμφανίζεται ένα μαγνητικό πεδίο, το οποίο ωθεί το δίσκο που είναι στερεωμένος πάνω στη ράβδο προς την περιστρεφόμενη τροχαλία.

3 οδηγίες σχετικά με τη χρήση του συμπλέκτη συμπιεστή του συστήματος κλιματισμού

 1. Η διάρκεια λειτουργικής ζωής του συμπλέκτη συμπιεστή του συστήματος κλιματισμού δεν καθορίζεται. Σε περίπτωση εμφάνισης βλάβης να τον αντικαθιστάτε το συντομότερο δυνατόν.
 2. Να παρακολουθείτε την κατάσταση του ρουλεμάν συμπιεστή και να το αντικαθιστάτε άμεσα εάν κριθεί απαραίτητο.
 3. Κατά την εγκατάσταση ενός καινούργιου συμπλέκτη συμπιεστή να βεβαιώνεστε ότι το κενό μεταξύ της τροχαλίας και της πλάκας στήριξης ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές. Σε αντίθετη περίπτωση, ο κίνδυνος ανάπτυξης τριβής είναι υψηλός, πράγμα το οποίο μπορεί να θέσει εκτός λειτουργίας τον ηλεκτρομαγνητικό συμπιεστή συμπλέκτη του συστήματος κλιματισμού.

Βλάβες του συμπλέκτη συμπιεστή του συστήματος κλιματισμού, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Ζημιά της περιέλιξης του πηνίου. Συμβαίνει ως αποτέλεσμα βραχυκυκλώματος που προκαλείται από την υπερθέρμανση του μονωτικού υλικού ή την καταστροφή των ηλεκτρικών καλωδίων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την παύση της λειτουργίας του ηλεκτρομαγνητικού πηνίου και το σύστημα κλιματισμού δεν ενεργοποιείται.
 2. Ζημιά στην επιφάνεια της πλάκας στήριξης. Προκαλείται από τη συσσώρευση βρωμιάς στo ψυγείο του συστήματος κλιματισμού, τη φθορά των ρουλεμάν ή την εμπλοκή του συμπιεστή. Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι η πλάκα είναι εκτός λειτουργίας και κατόπιν οπτικού ελέγχου: ένα λειτουργικό εξάρτημα δε θα πρέπει να είναι σκουριασμένο ούτε να εμφανίζει σημάδια λιώσιμου των ελαστικών στοιχείων ή παραμορφώσεις.
 3. Πρόωρη φθορά των ρουλεμάν. Συχνά συμβαίνει λόγω εισαγωγής υγρασίας μέσα στο μηχανισμό και απομάκρυνσης του λιπαντικού μέσου. Το ρουλεμάν φθείρεται γρηγορότερα εν συγκρίσει με τα υπόλοιπα στοιχεία διότι δεν παύει ποτέ να λειτουργεί. Η παρουσία συνεχούς θορύβου κάτω από το καπό του κινητήρα αποτελεί σημάδι βλάβης του εξαρτήματος αυτού.

Μπορείτε να αγοράζετε συμπλέκτες συμπιεστή για το σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου σας από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Η γρήγορη παράδοση των παραγγελιών θα σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε άμεσα το καινούργιο ανταλλακτικό του αυτοκινήτου σας.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο