Αυτοκίνητο Μπροστινή Επένδυση του απίστευτης ποιότητας σε ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ τιμές!
Μπροστινή Επένδυση - δημοφιλείς κατασκευαστές
 • Καλύτερη τιμή
  Antallaktikaonline.gr Εγγυόμεθα υψηλής ποιότητας Μπροστινή Επένδυση σε πολύ ελκυστικές τιμές.
 • Έξοδα αποστολής
  Οικονομία στο κόστος αποστολής. Δωρεάν αποστολή σε μια παραγγελία πάνω από 140 €
 • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  Αυτή την στιγμή τα προϊόντα μας αριθμούν πάνω από 500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων
 • Γρήγορη παράδοση!

  Μέδοδοι αποστολής

  Σε ελάχιστες ημέρες θα παραλάβετε τα παραγγελθέντα Μπροστινή Επένδυση ανταλλακτικά αυτοκινήτων

 • COMODO - πληρώνουν με ασφάλεια για Μπροστινή Επένδυση
 • Αυτοκίνητο Μπροστινή Επένδυση αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Master Card
 • Όχημα Μπροστινή Επένδυση αγορά με την PayPal
 • Αυτο Μπροστινή Επένδυση αγορά με την πιστωτική σας κάρτα Visa Card
 • payment_discover_brand
 • Αυτοκίνητο Μπροστινή Επένδυση αγορά με τηνκαταβολή μεσω τραπεζικής μεταφοράς

Αντικαταταστήστε ένα ανταλλακτικό Μπροστινή Επένδυση – εάν είναι ελαττωματικό ή αν έχει φτάσει στα όρια χρήσης του. Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για Μπροστινή Επένδυση

Το πλαίσιο ψυγείου είναι μια υποστηρικτική δομή, πάνω στην οποία στερεώνονται η σχάρα του ψυγείου, οι προβολείς και ο προφυλακτήρας. Βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τον κινητήρα του αυτοκινήτου.

3 οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία του πλαισίου ψυγείου

 1. Η λειτουργική διάρκεια ζωής του ανταλλακτικού αυτού δεν προκαθορίζεται από τον κατασκευαστή. Θα πρέπει να αντικαθίσταται σε περίπτωση ζημιάς.
 2. Κατά τη λειτουργία αυτού του εξαρτήματος θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή: θα πρέπει να αποφεύγετε την εφαρμογή υπερβολικών φορτίων κατά την εγκατάσταση και συντήρηση και να αποφεύγετε τυχόν προσκρούσεις σε αυτό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, μιας και το πλαίσιο ψυγείου κατασκευάζεται από πλαστικό· παρόλα αυτά, και τα μεταλλικά ανταλλακτικά απαιτούν επίσης προσεκτικό χειρισμό.
 3. Κατά την αντικατάσταση του εξαρτήματος θα πρέπει οι κινήσεις να είναι ακριβείς, διότι σε περίπτωση εσφαλμένης εγκατάστασης του πλαισίου ψυγείου είναι αδύνατον να εγκατασταθούν σωστά οι μονάδες φωτισμού και ο κινητήρας του αυτοκινήτου.

Βλάβες του πλαισίου ψυγείου, τα αίτιά τους και τα σημάδια που τις υποδεικνύουν

 1. Διάβρωση. Είναι πιθανό να καταστρέψει τα μεταλλικά εξαρτήματα. Εμφανίζεται λόγω της επίδρασης της υγρασίας στην επιφάνεια του πλαισίου, και συνήθως παρατηρείται στις περιοχές όπου υπάρχουν ανοίγματα και γρατζουνιές. Η παρουσία της μπορεί να εντοπιστεί και έπειτα από οπτικό έλεγχο.
 2. Ρωγμές και ανοίγματα. Είναι πιθανό να εμφανιστούν μετά από συνεχή χρήση του οχήματος σε αντίξοες συνθήκες, όπως για παράδειγμα, σε βρώμικα οδοστρώματα. Αυτή η βλάβη μπορεί να γίνει αντιληπτή κατά τον οπτικό έλεγχο του αυτοκινήτου.
 3. Παραμόρφωση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, πρόκειται για αποτέλεσμα πρόσκρουσης στο εμπρόσθιο τμήμα του αυτοκινήτου, όπως για παράδειγμα σε περίπτωση κάποιου αυτοκινητιστικού ατυχήματος, ή κίνησης του αυτοκινήτου πάνω από εμπόδια, όπως οι μπάρες στάθμευσης. Στην περίπτωση της συγκεκριμένης βλάβης, είναι σύνηθες να παρατηρούνται παραμορφώσεις και σε άλλα στοιχεία, που βρίσκονται κοντά στο πλαίσιο ψυγείου· οι παραμορφώσεις αυτές γίνονται εύκολα αντιληπτές κατά τον οπτικό έλεγχο.

Μπορείτε να αγοράζετε πλαίσια ψυγείου για το αυτοκίνητό σας από το διαδικτυακό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Παρέχουμε εγγύηση ποιότητας για όλα τα πωληθέντα ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο