Κατάλογος ανταλλακτικών INFINITI

Είστε σε αναζήτηση ανταλλακτικών για το αυτοκίνητό σας INFINITI? Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε εμάς!

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων INFINITI Q50
Q50 Aπό 04.2013
μέρη του οχήματος INFINITI QX30
QX30 Aπό 04.2016
μέρη του οχήματος INFINITI Q30
Q30 Aπό 11.2015
ανταλλακτικά INFINITI QX80
QX80 Aπό 09.2013
ανταλλακτικών οχημάτων INFINITI Q70
Q70 Aπό 03.2013
ανταλλακτικά INFINITI QX50
QX50 Aπό 08.2013
εξαρτήματα αυτοκινήτων INFINITI QX70
QX70 Aπό 08.2013
μέρη του οχήματος INFINITI Q60
Q60 Aπό 09.2016
εξαρτήματα αυτοκινήτων INFINITI QX56
QX56 Aπό 09.2003
ανταλλακτικών οχημάτων INFINITI G
G Aπό 09.2002
γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων INFINITI FX
FX Aπό 09.2002
ανταλλακτικά INFINITI EX
EX Aπό 09.2007
εξαρτήματα αυτοκινήτων INFINITI QX4
QX4 Aπό 01.1997
εξαρτήματα αυτοκινήτων INFINITI M
M Aπό 03.2010
ανταλλακτικών οχημάτων INFINITI M37
M37 Aπό 01.2011
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων INFINITI M35
M35 Aπό 01.2005

Κορυφαίες Ανταλλακτικά αυτοκινήτων για INFINITI σε ευνοϊκή τιμή

Ανταλλακτικά Αυτοκινητων INFINITI για όλα τα μοντέλα

Ποιοτικά Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ για INFINITI

Η Infiniti είναι μία Ιαπωνική μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων η οποία ανήκει στην εταιρεία Nissan Motor. Η εταιρεία ιδρύθηκε επισήμως το 1989, ωστόσο, η ανάπτυξη του πρώτου της πρότζεκτ είχε ξεκινήσει λίγα χρόνια νωρίτερα, όταν η Διοίκηση της εταιρείας Nissan αποφάσισε να κατασκευάσει ένα αυτοκίνητο που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί σθεναρά τα μοντέλα των Lexus και Acura, τα οποία ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή στις ΗΠΑ εκείνη την εποχή. Σήμερα, τα οχήματα Infiniti πωλούνται σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως, ενώ συναρμολογούνται στην Ιαπωνία, την Κίνα, τη Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη ονομασία δε χρησιμοποιείται στην Ιαπωνική αγορά και ότι εκεί όλα τα αυτοκίνητα διατίθενται υπό την επωνυμία της Nissan.


Τα οχήματα Infiniti

Σχεδόν όλα τα οχήματα αυτής της μάρκας βασίζονται σε αυτοκίνητα της Nissan, εκτός από το crossover μοντέλο QX30 και το χάτσμπακ Q30 τα οποία έχουν κατασκευαστεί σε πλατφόρμα των μοντέλων A-Class της Mercedes-Benz. Στην πραγματικότητα, και τα αυθεντικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων Infiniti κατασκευάζονται σε εργοστάσια της Nissan.

Η γκάμα των μοντέλων της μάρκας αυτής περιλαμβάνει τόσο επιβατικά αυτοκίνητα που προορίζονται για οδήγηση σε αυτοκινητοδρόμους μεγάλων ταχυτήτων όσο και οχήματα με υψηλές επιδόσεις επί παντός εδάφους. Τα διαθέσιμα στυλ αμαξώματος είναι: crossover, πεντάθυρα χάτσμπακ, επιβατικά, κουπέ, SUV και καμπριολέ.


Πλεονεκτήματα των οχημάτων Infiniti

  • Άριστη οδηγική συμπεριφορά. Το σύστημα Δυναμικού Ελέγχου Οχήματος (VDC) κατανέμει αποδοτικά την ισχύ στους τροχούς του οχήματος, προλαμβάνοντας τα φαινόμενα υπερστροφής ή υποστροφής κατά την πραγματοποίηση ελιγμών. Το σχολαστικά αναπτυγμένο σχήμα του αμαξώματος βελτιώνει τη σταθερότητα του αυτοκινήτου κατά την οδήγηση με υψηλές ταχύτητες.
  • Εργονομική και άνετη καμπίνα επιβατών. Το ευνοϊκό μικροκλίμα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου επιτυγχάνεται με τη βοήθεια του συστήματος Προηγμένου Ελέγχου Κλιματισμού και την καινοτόμο τεχνολογία «Plasmacluster» για τον καθαρισμό του αέρα, τα οποία εξουδετερώνουν τις δυσάρεστες οσμές και φιλτράροουν τον αέρα από τυχόν βακτήρια και σπόρους μούχλας. Το φίλτρο καμπίνας, χάρις στον ειδικό εμποτισμό του με βάση το σταφυλέλαιο, εξουδετερώνει έως και το 99,5% των αλλεργιογόνων. Το σύστημα Εσωτερικού Φωτισμού «Welcome Lighting» προσαρμόζει αυτόματα το φωτισμό στο εσωτερικό του αυτοκινήτου καθώς και γύρω από αυτό καθώς εσείς πλησιάζετε το όχημα. Τα καθίσματα, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν ως προς 8 κατευθύνσεις, κάνουν ακόμα πιο άνετα ακόμα και τα μακρινά ταξίδια.
  • Ασφάλεια. Το Προσαρμοζόμενο Σύστημα Εμπρόσθιου Φωτισμού (AFS) ρυθμίζει τη δέσμη φωτός ανάλογα με τη γωνία στρέψης του τροχού μειώνοντας τον κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το σύστημα πανοραμικής απεικόνισης αποτρέπει τυχόν συγκρούσεις σε χώρους στάθμευσης. Το έξυπνο σύστημα ελέγχου ταχύτητας, το σύστημα σάρωσης με λέιζερ και το σύστημα ελέγχου λωρίδας κυκλοφορίας βοηθούν τον οδηγό σε δύσκολες καταστάσεις.

Τα καλύτερα ανταλλακτικά Infiniti

Επιλέγοντας το κατάστημά μας για να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων Infiniti είναι η πιο οικονομικά αποδοτική κίνηση που μπορείτε να κάνετε. Τα πλεονεκτήματά μας είναι:

  • προσιτές τιμές, πολλές εκπτώσεις και προωθητικές ενέργειες,
  • διαθεσιμότητα σε ανταλλακτικά που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη ζήτηση, όπως είναι τα φίλτρα λαδιού και καυσίμου, οι δαγκάνες φρένων και τα δισκόφρενα, τα μπουζί,
  • εξειδικευμένη βοήθεια από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας,
  • γρήγορη παράδοση.
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο