Ανταλλακτικά αυτοκινήτων ZF LENKSYSTEME

Κατάλογος ανταλλακτικών από ZF LENKSYSTEME

Η ZF Lenksysteme είναι μια φημισμένη μάρκα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, η οποία σήμερα ανήκει στον όμιλο Bosch. Υπό την επωνυμία αυτή, η Robert Bosch Automotive Steering GmbH κατασκευάζει ηλεκτρικές υποβοηθήσεις συστημάτων διεύθυνσης εξοικονόμησης ενέργειας, για τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Η εταιρεία, επίσης, διεξάγει επιστημονικές έρευνες και αναπτύσσει σύγχρονες τεχνολογίες.

Η ιστορία της ZF Lenksysteme

Η μάρκα ZF Lenksysteme πρωτοεμφανίστηκε ως ένα συλλογικό πρότζεκτ των ομίλων Bosch και ZF Friedrichshafen AG. Το 1999, η ηγεσία του τελευταίου ίδρυσε το τμήμα ZF Lenksysteme GmbH. Με βάση την στενή συνεργασία της με τη Robert Bosch GmbH, εφηύρε την ηλεκτρική υποβοήθηση του συστήματος διεύθυνσης, γνωστή ως ZF Servolectric. Η νέα εφεύρεση πέρασε στη μαζική παραγωγή, μόλις το 2002. Στη συνέχεια, η ZFLS ανήλθε γρήγορα στην ηγετική θέση του κλάδου της ηλεκτρικής υποβοήθησης των συστημάτων διεύθυνσης.  

Το 2015, η ηγεσία του ομίλου Bosch απέκτησε το δεύτερο πακέτο μετοχών της ZF Lenksysteme GmbH και αυτή εισήλθε στον Όμιλο Bosch ως ανεξάρτητο τμήμα, αλλά με διαφορετική επωνυμία – Robert Bosch Automotive Steering GmbH. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, εδρεύουν στο Schwäbisch Gmünd, κοντά στην Στουτγάρδη.

Η εταιρία εκπροσωπείται επισήμως σε πάνω από 20 χώρες, με τις βιομηχανικές της εγκαταστάσεις να εδρεύουν σε 8 χώρες και το ανθρώπινο δυναμικό της να απαριθμεί πάνω από 13000 άτομα, εκ των οποίων τα 1400 είναι ειδικοί ερευνητές στα ερευνητικά της κέντρα, όπου αναπτύσσονται οι καινοτομίες. Η ZFLS δίνει μεγάλη σημασία στην επιστημονική έρευνα: στα 15 χρόνια λειτουργίας της, η εταιρεία έχει αποκτήσει γύρω στα 750 διπλώματα ευρεσιτεχνίας.  

Σήμερα, με την επωνυμία ZF Lenksysteme, κατασκευάζεται μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών αυτοκινήτων για τη δευτερογενή αγορά. Η εταιρεία προσφέρει, επίσης, εργοστασιακό εξοπλισμό σε γνωστές μάρκες αυτοκινήτων, όπως οι BMW, Porsche, Volkswagen, Mercedes-Benz, Audi και πολλές άλλες. Έχετε πάντα τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της ZF Lenksysteme για το όχημά σας ηλεκτρονικά, από την ιστοσελίδα μας.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της ZF Lenksysteme

 1. Υποβοήθηση συστήματος διεύθυνσης:
  • Servolectric. Η εύκολη τοποθέτηση, η οδηγική άνεση, η χαμηλή κατανάλωση ενεργείας και η μείωση του διοξειδίου του άνθρακα, αποτελούν τα βασικά πλεονεκτήματα αυτής της σειράς ηλεκτρικής υποβοήθησης συστημάτων διεύθυνσης. Η εγκατάσταση ενός συστήματος Servolectric, επιτρέπει τη σημαντική μείωση της κατανάλωσης καυσίμου, μέχρι και κατά 0.8 λίτρα /100 χλμ. Καταναλώνει ενέργεια μόνον όταν αυτό είναι πραγματικά αναγκαίο και γι’ αυτό, είναι κατά 90% πιο αποδοτικό από ό,τι το υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης.
  • Servotronic. Η δύναμη που εφαρμόζει ο οδηγός στο τιμόνι, εξαρτάται από την ταχύτητα οδήγησης. Το Servotronic προσφέρει εύκολη κίνηση του τιμονιού στις μικρές ταχύτητες, παραδείγματος χάρη στους ελιγμούς του  παρκαρίσματος.
  • Servotwin. Πρόκειται για ένα νέο σύστημα, κατάλληλο για επαγγελματικά οχήματα. Αυξάνει την ακρίβεια του συστήματος διεύθυνσης των οχημάτων μεταφοράς εμπορευμάτων, με δυνατότητα φόρτωσης 40 τόνων.
  • Ενεργό σύστημα διεύθυνσης. Το ενεργό σύστημα διεύθυνσης προσφέρει εξαιρετική δυναμική κίνησης, ρυθμίζοντας συνεχώς τον βαθμό στρέψης. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στην υγρασία.
 2. Κρεμαγιέρες. Φτιάχνονται από ελαφριά και ανθεκτικά υλικά κι έτσι, διαθέτουν βέλτιστο βάρος και ηλεκτρική ρύθμιση.
 3. Αντλίες συστήματος διεύθυνσης. Είναι χαρακτηριστικά ελαφριές και συμπαγείς ως προς το μέγεθός τους, και προσφέρουν υψηλή απόδοση. Οι αντλίες Varioserv καταναλώνουν 50% λιγότερη ενέργεια από τις κλασικές αντλίες.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο