Ανταλλακτικά αυτοκινήτων YAZUKA

Κατάλογος ανταλλακτικών από YAZUKA

Η Yazuka είναι μια μάρκα, με την οποία η πολωνική εταιρεία Inter Cars S Α, η μεγαλύτερη εταιρία συσκευασίας και διανομής ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη, διανέμει ντίζες διαφόρων μονάδων και συστημάτων του κινητήρα. Μέσα στη γκάμα της Yazuka, έχετε τη δυνατότητα να βρείτε ντίζες κατάλληλες για την πλειοψηφία των οχημάτων Ιαπωνικής και Κορεατικής παραγωγής.

Ανταλλακτικά της Yazuka

  1. Ντίζες κοντέρ. Οι πυρήνες των ντιζών αυτών, παράγονται από ανθεκτικό ατσάλι. Προσφέρουν αξιόπιστη μετάδοση της ροπής από τον άξονα εξόδου του κιβώτιου της μετάδοσης στο κοντέρ.
  2. Ντίζες συμπλέκτη. Διαθέτουν αντοχή στην υγρασία και προσφέρονται μαζί με το παξιμάδι ρύθμισής τους.
  3. Ντίζες πεταλούδας γκαζιού. Χαρακτηρίζονται από αντοχή, αξιοπιστία και ανθεκτικότητα στη διάβρωση. Σε αρκετές περιπτώσεις, προσφέρονται μαζί με ειδικούς αντάπτορες που έχουν ως σκοπό την χρήση λιπαντικού.
  4. Ντίζες χειρόφρενου. Το γαλβανισμένο χαλύβδινο συρματόσχοινό τους, διακρίνεται για την αυξημένη ανθεκτικότητά του στη διάβρωση. Το ισχυρό περίβλημα από πολυουρεθάνη, προσφέρει αξιόπιστη προστασία στα εσωτερικά του στοιχεία από τις εξωτερικές επιδράσεις.

Όλα τα ανταλλακτικά που διανέμει η μάρκα Yazuka, φημίζονται για την υψηλή τους ποιότητα. Χαρακτηρίζονται από μικρό συντελεστή τριβής και μακρά διάρκεια ζωής. Κατά την παραγωγή τους, γίνεται χρήση μόνον υλικών πρώτης ποιότητος και σύγχρονων τεχνολογιών. Οι ντίζες της Yazuka ελέγχονται πολλές φορές, κατά τη διαδικασία ης κατασκευής τους, προσφέροντας ανθεκτικότητα ακόμη και στα πιο ακραία φορτία.

Αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Yazuka, ηλεκτρονικά

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Antallaktikaonline.gr, προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών αυτοκινήτων που απευθύνονται σε ευρωπαϊκά, ασιατικά και αμερικανικά οχήματα. Έχουμε τη δυνατότητα και σας δίνουμε διετή εγγύηση σε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Ο κατάλογός μας είναι εύχρηστος. Προκειμένου να βρείτε το αναγκαίο ανταλλακτικό, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να καθορίσετε τη μάρκα, το μοντέλο και την έκδοση του οχήματός σας, και το σύστημα θα σας παράσχει όλα τα διαθέσιμα ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Αν έχετε τυχόν απορίες όσον αφορά στην επιλογή των ανταλλακτικών, απευθυνθείτε στους εξειδικευμένους επαγγελματίες της υπηρεσίας υποστήριξης πελατών μας. Θα σας προσφέρουν εξειδικευμένη υποστήριξη και θα σας ενημερώσουν πλήρως, σχετικά με τις ειδικές προσφορές, τις εκπτώσεις και τους τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων κατά την παράδοση.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο