Ανταλλακτικά αυτοκινήτων YAMATO

Κατάλογος ανταλλακτικών από YAMATO

Η Yamato είναι μια πολωνική μάρκα, η οποία παράγει τμήματα από καουτσούκ και τμήματα από καουτσούκ και μέταλλο, για συστήματα αναρτήσεων και ελέγχου διεύθυνσης. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι κατάλληλα για τα περισσότερα οχήματα Ιαπωνικής και Κορεατικής κατασκευής. Η γκάμα της Yamato διαθέτει πάνω από 2 000 προϊόντα, τα οποία στο σύνολό τους, διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα και το χαμηλό τους κόστος. Η πολωνική εταιρεία Inter Cars είναι ο αποκλειστικός διανομέας των ανταλλακτικών της Yamato.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Yamato
  • Μπαλάκια ακρόμπαρου,
  • Συνδέσμοι αντιστρεπτικής δοκού,
  • Ημιαξόνια,
  • Βραχίονες ελέγχου ανάρτησης,
  • Σινεμπλόκ βραχιόνων ελέγχου ανάρτησης,
  • Μπουλόνια βραχιόνων ελέγχου ανάρτησης,
  • Βάσεις κινητήρα,
  • Βάσεις αντιστρεπτικής δοκού.

Η υψηλή ποιότητα αυτών των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, οφείλεται στον προσεγμένο και επιλεκτικό συνδυασμό υλικών και τον σκληρό έλεγχο καθ’ όλα τα στάδια κατασκευής. Τα έτοιμα τμήματα επανελέγχονται μέσω ενός μεταλλογραφικού μικροσκοπίου και δοκιμάζονται υπό συνθήκες λειτουργίας, οι οποίες μιμούνται τις πραγματικές: τα μεταλλικά τμήματα εξετάζονται ως προς την σκληρότητά τους, ενώ τα τμήματα από καουτσούκ για την αντοχή και την ελαστικότητά τους.

Τα φορτία που μπορούν να τα επηρεάσουν, όταν χρησιμοποιούνται, καθώς και οι λεπτομέρειες της τοποθέτησής τους, εξετάζονται κατά τη διάρκεια της κατασκευής κάθε ανταλλακτικού. Για το λόγο αυτό, τα μπαλάκια των ακρόμπαρων, οι σύνδεσμοι της αντιστρεπτικής δοκού και οι βίδες εξισορρόπησης της αντιστρεπτικής δοκού, προσφέρονται σε μια θήκη προστασίας, φτιαγμένη από ανθεκτικό ελαστικό, με μια βίδα στερέωσης. Οι βραχίονες ελέγχου προσφέρονται μαζί με τα σινεμπλόκ και τις βάσεις, για να είναι έτοιμοι προς τοποθέτηση. Τα λαστιχάκια των ψαλιδιών και τα σινεμπλόκ τους, αντέχουν στα χτυπήματα και οι βάσεις του κινητήρα φτιάχνονται από ελαστικό υψίστης ποιότητας, έτσι ώστε να διασφαλίζουν αξιόπιστη απόσβεση.

Αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Yamato, ηλεκτρονικά

Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία των ανταλλακτικών αυτοκινήτων που σας προσφέρουμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Antallaktikaonline.gr, μπορείτε με ευκολία να βρείτε ανταλλακτικά για τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα, αλλά και για σπάνια μοντέλα. Είμαστε πολύ προσεκτικοί με την επιλογή των προμηθευτών μας και για το λόγο αυτό, διαθέτουμε υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά αυτοκινήτων και τις πιο οικονομικές τιμές στην αγορά. Δουλεύουμε, διαρκώς, με σκοπό τη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών μας και έτσι, όλοι οι πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος Antallaktikaonline.gr μπορούν να βασιστούν στην άμεση παράδοση και την εξατομικευμένη υποστήριξη από τους ειδικούς μας. Οι αγορές από το κατάστημά μας, συμφέρουν και βολεύουν.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο