Ανταλλακτικά αυτοκινήτων WAHLER

Κατάλογος ανταλλακτικών από WAHLER

Η Wahler αποτελεί τον παλαιότερο κατασκευαστή θερμοστατών, σωλήνων και αισθητήρων. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει διάφορες καινοτόμες λύσεις στον τομέα των θερμοστατών και των ρυθμιστών θερμοκρασίας. Η σκληρή δουλειά των μηχανικών της Wahler, αναγνωρίζεται ιδιαιτέρως από τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες. Από το 2013, η εταιρεία ανήκει στον αμερικανικό όμιλο BorgWarner.

Η ιστορία της εταιρείας WAHLER

Η ιστορία της γερμανικής μάρκας Wahler, άρχισε το 1902, με την ίδρυσή της από τον Gustav Wahler, από τον οποίο έλαβε και την επωνυμία, Gustav Wahler GmbH u Co.KG. Το 1920, οι μηχανικοί της εταιρείας απέκτησαν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, για ένα θερμοστάτη, και ήταν οι πρώτοι που τον παρήγαγαν σε παγκόσμιο επίπεδο. Το 1928, κατόπιν εντολής του ομίλου Daimler-Benz, η εταιρεία ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή θερμοστατών.

Η έδρα της εταιρείας, βρίσκεται στο Esslingen am Neckar της Γερμανίας. Εργοστάσια της Wahler υπάρχουν στη Γερμανία, τις ΗΠΑ, το Μεξικό, την Αργεντινή και τη Βραζιλία.

Ο βασικός τομέας δραστηριότητας της εταιρείας είναι η κατασκευή τμημάτων για συστήματα ελέγχου θερμοκρασίας. Τα γνήσια ανταλλακτικά της παραδίδονται στις γραμμές συναρμολόγησης κατασκευαστών όπως είναι οι MW, Renault Group, PSA Peugeot Citroën, Fiat Chrysler Automobiles, Ford, General Motors, Tata Motors, Daimler AG, Nissan, Mitsubishi Motors Corporation, Porsche, Volkswagen Group, Volvo και πολλοί άλλοι, αντιπροσωπεύοντας το 80% των συνολικών προϊόντων της. Κάποια άλλα από τα ανταλλακτικά της προορίζονται για τη δευτερογενή αγορά. Χάρη στην ποιότητάς τους, είναι ισάξια με τα γνήσια και πωλούνται στην υψηλού κόστους κατηγορία της αγοράς. Τα προϊόντα της WAHLER πωλούνται επίσης και με τις επωνυμίες Behr και Valeo.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Wahler

Έχετε πάντα τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Wahler, από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Όλα τα ανταλλακτικά αυτής της μάρκας, διαχωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

1. Προϊόντα συστήματα ελέγχου θερμοκρασίας:

  • Θερμοδιακόπτες
  • Θερμοστάτες (ανοιχτού πλαισίου, με πλαίσιο, ολοκληρωμένοι, με ηλεκτρικές μονάδες κίνησης και ηλεκτρικής θέρμανσης).

Όλοι οι θερμοστάτες και οι ρυθμιστές θερμοκρασίας της, χαρακτηρίζονται από υψηλή ακρίβεια και ευαισθησία, ακόμα στις πιο μικρές μεταβολές της θερμοκρασίας.

2. Προϊόντα για τη μείωση των τοξικών ουσιών των καυσαερίων: βαλβίδες και άλλα τμήματα των συστημάτων επανακυκλοφορίας των καυσαερίων. Είναι φτιαγμένα από υλικά αντοχής και είναι ανθεκτικά στις επιθετικές χημικές ουσίες.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο