Ανταλλακτικά αυτοκινήτων VEGAZ

Κατάλογος ανταλλακτικών από VEGAZ

Η VEGAZ GmbH είναι μια γερμανική εταιρεία, εξειδικευμένη στη διανομή ανταλλακτικών αυτοκινήτων κορυφαίων παραγωγών. Εμπορεύεται τμήματα του συστήματος εξάτμισης, φίλτρα σωματιδίων κ.α. Εκτός των ανταλλακτικών για τα πιο δημοφιλή, σύγχρονα μοντέλα αυτοκινήτων, η γκάμα της VEGAZ προσφέρει μια ευρεία ποικιλία ανταλλακτικών αυτοκινήτων για σπάνια οχήματα, π.χ. Opel Rekord κατασκευής 1972-77, Opel Senator κατασκευής 1983-87, Audi 80 κατασκευής 1973, BMW 316 κατασκευής 1978-80 κ.λπ. Το κεντρικό γραφείο της εταιρείας, εδρεύει στην Kölln-Reisiek της Γερμανίας.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της VEGAZ

 1. Καταλυτικοί μετατροπείς. Η γκάμα της εταιρείας VEGAZ διαθέτει μια ευρεία ποικιλία καταλυτών, κατασκευής της αμερικανικής εταιρείας WALKER, η οποία αποτελεί προμηθευτή εργοστασιακού εξοπλισμού των γραμμών συναρμολόγησης αυτοκινητοβιομηχανιών, όπως η Toyota, η Nissan, η Daimler-Chrysler, η Honda, η Porsche, η General Motors, η BMW κ.λπ. Μια εκ των πιο πρόσφατων εξελίξεων του παραγωγού, είναι σειρά Aluminox με διπλή προστασία κατά της διάβρωσης.
 2. Μίνι-καταλύτες. Είναι κατάλληλοι για εγκατάσταση σε οχήματα κανονικού καταλύτη. Η τοποθέτησή τους μειώνει την ποσότητα των βλαβερών εκπομπών, στο 50%.
 3. Σετ τοποθέτησης μετά την αγορά. Εγκαθίστανται εκ των υστέρων στο όχημα, πληρώντας τις πιο σύγχρονες περιβαλλοντικές προδιαγραφές και μειώνοντας επαρκώς τον όγκο των βλαβερών εκπομπών.
 4. Φίλτρα σωματιδίων. Η μήτρα του φίλτρου κατασκευάζεται από καρβίδιο του πυριτίου και συγκρατεί με αποτελεσματικότητα, τα σωματίδια αιθάλης διαφόρων μεγεθών. Το σώμα αυτού του τμήματος είναι από μέταλλο και φημίζεται για την αντοχή του στη διάβρωση.
 5. Τελικά καζανάκια. Φτιάχνονται από υλικά που αντέχουν στις υψηλές θερμοκρασίες και την υψηλή πίεση. Ο κατάλογος των προϊόντων της εταιρείας συμπεριλαμβάνει σπορ καζανάκια με διπλές απολήξεις και ίσια καζανάκια, τα οποία κατασκευάζονται από ανοξείδωτο ατσάλι και φάιμπεργκλας (υαλονήματα) και στην κατασκευή τους, γίνεται χρήση ηχομονωτικών υλικών.
 6. Πολλαπλές εξαγωγής. Μπορούν να αντέξουν σε θερμοκρασίες μέχρι και τους 1300 βαθμούς Κελσίου, όπως και στην υψηλή πίεση. Είναι κατάλληλες για τοποθέτηση σε οχήματα των Opel, Audi, Ford, Volkswagen, Skoda, Seat.
 7. Αγωγοί και εύκαμπτοι σωλήνες (κυματοειδείς σωλήνες) σιγαστήρα. Κατά κύριο λόγο, φτιάχνονται από ανοξείδωτο ατσάλι και αλουμίνιο, τα οποία αντέχουν στην υψηλή θερμοκρασία και την υγρασία. Διακρίνονται για τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους.
 8. Βάσεις, φλάντζες και στοιχεία στερέωσης..Διαθέτουν μεγάλη ανθεκτικότητα και προσφέρουν αξιόπιστη στερέωση των τμημάτων του συστήματος της εξάτμισης. Ελαστικές φλάντζες, κρατούν την ελαστικότητά τους για μια μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι βάσεις στήριξης των καζανακιών, φτιάχνονται επίσης από ελαστικό, το οποίο παρέχει άψογη απόσβεση.
 9. Αισθητήρες οξυγόνου. Διακρίνονται για την υψηλή τους ακρίβεια και ευαισθησία στις μικροαλλαγές της σύνθεσης του καυσαερίου. Βοηθούν στην αξιολόγηση και τη ρύθμιση της λειτουργίας του κινητήρα και των βοηθητικών συστημάτων.

Αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων VEGAZ, ηλεκτρονικά

Αγοράζοντας από το Antallaktikaonline.gr, θα εκτιμήσετε και μόνοι σας τα προτερήματά μας. Μπορούμε και παρέχουμε στους πελάτες μας, τα ακόλουθα:

 • Άμεση παράδοση,
 • Φιλικό προς το χρήστη σύστημα αναζήτησης,
 • Μεγάλη γκάμα προϊόντων για όλα τα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων και των σπάνιων μοντέλων,
 • Συμβουλές από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες μας,
 • Εγγύηση για κάθε ανταλλακτικό αυτοκινήτων.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο