Ανταλλακτικά αυτοκινήτων VAN WEZEL

Κατάλογος ανταλλακτικών από VAN WEZEL

Η Van Wezel Autoparts είναι μια εταιρία από το Βέλγιο, η οποία συσκευάζει και πουλάει ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Χαρακτηρίζεται ως ένας από τους ηγέτες στην προμήθεια ιμιτασιόν ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Κάθε ανταλλακτικό αυτοκινήτου της επωνυμίας Van Wezel, χαρακτηρίζεται από έναν συνδυασμό ποιότητας, αξιοπιστίας και προσιτής τιμής.

Η ιστορία της εταιρείας Van Wezel

Η εταιρεία Van Wezel Autoparts ιδρύθηκε στο Βέλγιο, στο δεύτερο μισό του ΧΧ αιώνα. Αρχικά, η εταιρεία ασχολήθηκε με τη συσκευασία και πώληση ανταλλακτικών αυτοκινήτων από την Ταϊβάν. Στις μέρες μας, υπό την επωνυμία Van Wezel, πωλούνται από την εταιρεία τμήματα αμαξώματος αυτοκινήτων και εξαρτήματα του συστήματος ψύξης του κινητήρα. Η εταιρεία διαθέτει, επίσης, και άλλες μάρκες, όπως οι Equipart, Hagus, HS και International Radiators.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Tienen του Βελγίου. Εκεί βρίσκεται, επίσης, και η μεγαλύτερη από τις αποθήκες της εταιρείας. Αποθήκες και κέντρα διανομής της Van Wezel, λειτουργούν επίσης στην Ιταλία, την Ολλανδία, την Αυστρία, την Τσεχική Δημοκρατία και τη Γερμανία. Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της εταιρείας, πωλούνται σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης, στα εδάφη της Κοινοπολιτείας των Ανεξαρτήτων Κρατών και στη Βαλτική.

Σήμερα, η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας συμπεριλαμβάνει 28000 ανταλλακτικά. Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Van Wezel ηλεκτρονικά, για μοντέλα αυτοκινήτων των Audi, BMW, Citroën, FIAT, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Ford, Smart, Volkswagen κ.λπ.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Van Wezel

  • Τμήματα αμαξώματος. Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει προφυλακτήρες, θόλους τροχών, τραβέρσες προφυλακτήρων και άλλα.
  • Οπτικά σώματα οχημάτων. Σε αυτήν την κατηγορία, περιλαμβάνονται ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες, εσωτερικοί καθρέπτες, δευτερεύοντες και κύριοι προβολείς, λαμπτήρες φώτων ομίχλης και φλας.
  • Στοιχεία συστήματος ψύξης του κινητήρα. Η κατηγορία αυτή περιέχει ψυγεία, συμπιεστές, ξηραντήρες αέρα, εξαερωτήρες, βεντιλατέρ συμπλέκτη κ.λπ.

Όλα τα ανταλλακτικά της μάρκας Van Wezel, πληρούν υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας και, όπως υποστηρίζει και ο κατασκευαστής, είναι τόσο καλά όσο και τα εργοστασιακά. Προτού βγουν προς πώληση, όλα τα ανταλλακτικά ελέγχονται ενδελεχώς καθ’ όλα τα στάδια της παραγωγής τους. Μόνον αφού γίνει αυτό, κάθε ανταλλακτικό συσκευάζεται σε πακέτα της μάρκας και παραδίδεται στον πελάτη.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Ανάρτηση Τροχών
Καθαρισμός Τζαμιών
Κινητήρας
Τσιμούχες / Στεγανοποιητικοί Δακτύλιοι
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο