Ανταλλακτικά αυτοκινήτων UNIPOINT

Κατάλογος ανταλλακτικών από UNIPOINT

Η UniPoint είναι μια πασίγνωστη μάρκα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, η οποία υπάγεται στον όμιλο Taiwan Company Unipoint και ειδικεύεται στην κατασκευή μιζών, δυναμό και λοιπών εξαρτημάτων. Επιπρόσθετα, υπό την επωνυμία UniPoint, κατασκευάζονται και υαλοκαθαριστήρες και τμήματα συστημάτων κλιματισμού.

Η ιστορία της UniPoint

Η ιστορία της μάρκας UniPoint άρχισε το 1972, με την ίδρυση της εταιρείας UniPoint Electric Mfg Co. Ltd. Το πρώτο προϊόν που κατασκεύασε η εταιρεία, ήταν μια σειρά επαφών για διακόπτες ανάφλεξης. Το 1977, η εταιρεία άρχισε να κατασκευάζει ηλεκτρομαγνητικούς διακόπτες. Σήμερα, τα προϊόντα που εμπορεύεται η εταιρεία, συμπεριλαμβάνουν περισσότερους από 800 τύπους διακοπτών, έχοντας πουλήσει συνολικά πάνω από 50 000 000 τεμάχια. Από το 2011, η UniPoint ανήκει στον όμιλο Bosch.

Στις μέρες μας, τα εργοστάσια της UniPoint εδρεύουν στο Taoyuan της Ταϊβάν και στο Shenzhen της Κίνας, ενώ διαθέτει αποθήκες στην Ασία και τη Βόρεια Αμερική. Υπό την επωνυμία UniPoint, κατασκευάζονται γνήσια και ιμιτασιόν ανταλλακτικά αυτοκινήτων για το μεγαλύτερο μέρος των αυτοκινήτων ιαπωνικής, ευρωπαϊκής, κορεατικής και αμερικανικής κατασκευής. Έχετε πάντα τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της UniPoint, ηλεκτρονικά, από την ιστοσελίδα μας.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Unipoint

 1. Μίζες Και Δυναμό. Ο κατάλογος της UniPoint διαθέτει περισσότερες από 2000 μίζες και δυναμό για τα περισσότερα μοντέλα διαφόρων μαρκών. Στην παραγωγή τους, γίνεται χρήση μόνον ισχυρών ρουλεμάν, τα οποία μπορούν να αντέξουν στα υψηλά φορτία, με αποτέλεσμα, να αυξάνεται σημαντικά ο κύκλος ζωής των ανταλλακτικών αυτοκινήτων που παράγει. Στην κατασκευή των περιελίξεων του ρότορα και των μιζών, γίνεται χρήση αποκλειστικά χαλκού υψηλής ποιότητας, ο οποίος εξασφαλίζει την σταθερή λειτουργία των ανταλλακτικών. Τα περιβλήματα των μιζών και των δυναμό, φτιάχνονται από αλουμίνιο που αντέχει στη διάβρωση και τις αρνητικές επιδράσεις του περιβάλλοντος. Στην κατασκευή των ηλεκτρομαγνητικών βαλβίδων, γίνεται χρήση μιγμάτων με υψηλή συγκέντρωση χαλκού.
 2. Τμήματα για μίζες και δυναμό. Εκτός από έτοιμες μίζες και δυναμό, υπό την επωνυμία UniPoint, προσφέρεται και μια ευρεία ποικιλία από επιμέρους τμήματα, μεταξύ των οποίων είναι και τα εξής:
  • Ηλεκτρομαγνητικοί διακόπτες. Φημίζονται για την ανθεκτικότητά τους στις υψηλές θερμοκρασίες, καθώς η δομή τους βασίζεται σε σύρμα χαλκού. Οι επαφές τους, φτιάχνονται επίσης από χαλκό ή άργυρο.
  • Οπλισμός μίζας. Τα αξιόπιστα ρουλεμάν αποτρέπουν την εμφάνιση κραδασμών και προσφέρουν αθόρυβη λειτουργία στη μίζα.
  • Γρανάζια μίζας Bendix. Υπόκεινται σε επεξεργασία υπό υψηλές θερμοκρασίες και περνούν από ενδελεχείς ελέγχους μέσω υπολογιστή.
  • Ρυθμιστές τάσης. Διαθέτουν ψηφιακά κυκλώματα, τα οποία είναι συμβατά με τον αρχικό εξοπλισμό. Προσφέρονται μαζί με υψηλής ποιότητας τρανζίστορ, τα οποία διαθέτουν μεγάλη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες.
  • Γέφυρες διόδων. Στην κατασκευή τους, γίνεται χρήση διόδων υψηλής ισχύος. Κάποια τμήματα είναι φτιαγμένα από χαλκό, για να προσφέρουν αποτελεσματικότερη απομάκρυνση της θερμότητας.
 3. Συστήματα κλιματισμού και ψύξης του κινητήρα. Η εν λόγω κατηγορία διαθέτει ψυγεία, βεντιλατέρ, ηλεκτροκινητήρες, συμπλέκτες κ.α. Στο σύνολό τους, διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, την αντοχή τους στους κραδασμούς, τα χαμηλά επίπεδα θορύβου και τη μακρά διάρκεια ζωής. Στην κατασκευή των πτερυγίων των βεντιλατέρ, γίνεται χρήση νάιλον με πρόσθετα από φάιμπεργκλας, αυξάνοντας την αντίστασή τους, ενάντια στη θερμοκρασία και τις μηχανικές βλάβες.
 4. Υαλοκαθαριστήρες. Φτιάχνονται από υψηλής ποιότητας υλικά και διακρίνονται για την αποδοτικότητά τους και τη μακρά διάρκεια ζωής τους. Τα εργοστάσια της εταιρείας κατασκευάζουν, μηνιαίως, πάνω από 5,5 εκατομμύρια υαλοκαθαριστήρες.
Γνήσια, υψηλής ποιότητας και χαμηλής τιμής ανταλλακτικών και ανταλλακτικά αυτοκινήτων από τη UNIPOINT UNIPOINT γνήσια ανταλλακτικά κορυφαία σε πωλήσεις
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο