Ανταλλακτικά αυτοκινήτων ULO

Κατάλογος ανταλλακτικών από ULO

Η ULO είναι μια διάσημη εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών ειδών αυτοκινήτων. Από το 2008, ανήκει στον όμιλο Odelo Deutschland GmbH.

Η ιστορία της ULO

Η εταιρεία ULO πρωτοεμφανίστηκε, το 1947, στη Γερμανία και είχε αρχικά την ονομασία ULO-Werk Moritz Ullmann GmbH & Co. KG. Την εταιρία ίδρυσε ο Moritz Ullmann, του οποίου η οικογένεια μετανάστευσε στα χρόνια του πολέμου, από την Τσεχική Δημοκρατία στη Γερμανία. Ο πρώην πολίτης της Βοημίας, γνώριζε τα πάντα για την επεξεργασία του γυαλιού και αφού μετανάστευσε, πήρε την απόφαση να αρχίσει την κατασκευή γυάλινων ανακλαστήρων για ποδήλατα. Στη συνέχεια, ο Moritz Ullmann μεγάλωσε τη γκάμα των προϊόντων του και η εταιρία τους, ξεκίνησε να παράγει ανακλαστήρες για την αυτοκινητοβιομηχανία.

Μέχρι το 1957, ULO είχε ξεκινήσει να προμηθεύει τις γραμμές παραγωγής της Daimler-Benz και της Opel. Σιγά σιγά, οι λαμπτήρες και οι καθρέπτες της εταιρείας, κέρδισαν την εμπιστοσύνη και άλλων Ευρωπαίων κατασκευαστών. Τα προϊόντα της ULO, υπάγονται στην υψηλού κόστους κατηγορία της αγοράς.

Σήμερα, τα προϊόντα της εταιρίας χρησιμοποιούνται από φημισμένες μάρκες αυτοκινήτων, όπως είναι οι Mercedes-Benz, Rover, BMW, Audi, Opel και Volkswagen. Υπό την επωνυμία ULO, κατασκευάζονται επίσης και ανταλλακτικά αυτοκινήτων για τη δευτερογενή αγορά, έχοντας την ίδια υψηλή ποιότητα με τον γνήσιο εξοπλισμό.

Η βασική ιδιαιτερότητα των ανταλλακτικών αυτοκινήτων της ULO έγκειται στον σχεδιασμό τους, ο οποίος κατασκευάζεται με βάση τις κλιματολογικές συνθήκες του τόπου που χρησιμοποιείται το αυτοκίνητο. Αυτό γίνεται εφικτό, χάρη στην συνεργασία των τοπικών αντιπροσώπων με τους σχεδιαστές της εταιρείας. Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της ULO ηλεκτρονικά, τα οποία θα ταιριάζουν στο αυτοκίνητό σας άψογα, από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της ULO

  1. Φώτα όπισθεν. Η εν λόγω κατηγορία, διαθέτει επακριβή χρώματα και αντοχή στις δονήσεις. Τα περιβλήματά τους προσφέρουν υψηλή αντοχή και προστασία των εσωτερικών τμημάτων από την υγρασία και τις μηχανικές βλάβες.
  2. Προβολείς. Τα υλικά υψηλής ποιότητας και ο αυστηρός έλεγχος παραγωγής των στοιχείων εγγυάται την σταθερή τους τοποθέτηση. Η αντοχή και η ανθεκτικότητα της μόνωσής τους, παρέχει προστασία στις καλωδιώσεις από το πάγωμα και τα βραχυκυκλώματα, κατά τις αλλαγές της θερμοκρασίας.
  3. Καθρέφτες. Παρέχουν καλό οπτικό πεδίο και αναλογία στα ανακλώμενα αντικείμενα. Μπορεί να διαθέτουν ηλεκτρική κίνηση και θέρμανση.
  4. Φώτα ημέρας. Είναι οικονομικά και εξαιρετικά αποδοτικά, διότι χρησιμοποιούν λαμπτήρες LED ως πηγή φωτός.
  5. Στοιχεία στερέωσης και βάσεις. Φτιάχνονται από ανθεκτικά υλικά, τα οποία προσφέρουν ασφαλή στερέωση όλων των τμημάτων του συστήματος φωτισμού.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο