Ανταλλακτικά αυτοκινήτων TWINTEC

Κατάλογος ανταλλακτικών από TWINTEC

Η Twintec είναι μια γερμανική μάρκα παραγωγής καινοτομικών, υψηλής τεχνολογίας, ανταλλακτικών αυτοκινήτων, τα οποία σκοπεύουν στη μείωση των εκπομπών καυσαερίων.

Η εταιρεία Twintec AG δημιουργήθηκε την 10η Ιουλίου του 1995, στο Königswinter της Γερμανίας και το 2012, συγχωνεύθηκε με την ελβετική εταιρεία Baumot AG, δημιουργώντας τον όμιλο TwintecBaumot. Το 2015, συγχωνεύθηκαν σε αυτόν και οι Kontec GmbH και DIF GmbH. Ο συνολικός αριθμός των υπαλλήλων του ομίλου, στις ημέρες μας ξεπερνά τα 380 άτομα.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων τη Twintec

Η Twintec AG εξειδικεύεται στα συστήματα ελέγχου των καυσαερίων της εξάτμισης. Τροφοδοτεί με εξοπλισμό την γραμμή παραγωγής ηγετικών Ευρωπαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων και παράγει και ανταλλακτικά για τη δευτερογενή αγορά.

Το φάσμα των προϊόντων της Twintec AG, περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες τμημάτων:

  • Συστήματα SCR. Δημιουργούν συνθήκες για χημικές αντιδράσεις, οι οποίες εξουδετερώνουν τα καυσαέρια. Τα εν λόγω στοιχεία, χαρακτηρίζονται από υψηλή απόδοση κι έτσι, με τη χρήση τους, το αυτοκίνητό σας συμμορφώνεται με τα περιβαλλοντικά πρότυπα Euro 4 και Euro 5, και παράλληλα μειώνει την κατανάλωση καυσίμου του.
  • Φίλτρα σωματιδίων. Τοποθετούνται στα οχήματα με κινητήρα ντίζελ. Μειώνουν τις εκπομπές σωματιδίων αιθάλης, με την αφαίρεσή τους από τα καυσαέρια.
Αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Twintec, ηλεκτρονικά

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Antallaktikaonline.gr, διαθέτει μια ευρεία γκάμα ανταλλακτικών της Twintec με εγγύηση ποιότητας και σε προσιτές τιμές. Χάρη στη φιλικότητα της διεπαφής προς το χρήστη και στο βολικό σύστημα αναζήτησης, η επιλογή του αναγκαίου ανταλλακτικού για την ανανέωση του αυτοκινήτου σας είναι εύκολη. Το υψηλής εξειδίκευσης προσωπικό της τεχνικής υπηρεσίας μας, βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα, έτσι ώστε να σας παράσχει συμβουλές σχετικά με τις προδιαγραφές των διαφόρων ανταλλακτικών. Πραγματοποιώντας αγορές από το κατάστημά μας, θα μπορέσετε να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας άμεσα, καθώς τα ανταλλακτικά σας, παραδίδονται σε «χρόνο μηδέν».

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο