Ανταλλακτικά αυτοκινήτων TEAMEC

Κατάλογος ανταλλακτικών από TEAMEC

H Teamec είναι μια βελγική εταιρεία, η οποία ανακατασκευάζει ανταλλακτικά αυτοκινήτων: συμπιεστές κλιματιστικών, μπεκ ψεκασμού και αντλίες υψηλής πίεσης του συστήματος Common Rail. Επίσης, η εταιρεία αποτελεί επίσημο διανομέα των ανταλλακτικών αυτοκινήτων της DENSO στο Βέλγιο και του Λουξεμβούργο.

Η ιστορία της Teamec

Η ιστορία της μάρκας Teamec άρχισε το 1957, όταν ο Herman Van Rompaey άνοιξε τη δική του εταιρεία στο Koningshooikt του Βελγίου. Στην αρχή, η μικρή εταιρεία ασχολούταν με την συντήρηση των οχημάτων, με βασική της εξειδίκευση για μεγάλο χρονικό διάστημα να είναι τα ηλεκτρικά των αυτοκινήτων.

Το 1985, δημιουργήθηκε το υποκατάστημα επισκευής μιζών και δυναμό, το οποίο όμως μετέπειτα πουλήθηκε. Το 1998, ιδρύθηκε στη θέση του, η εταιρία Teamec BVBA και από τότε, έως σήμερα, δραστηριοποιείται στην ανακατασκευή συμπιεστών, μπεκ ψεκασμού και αντλιών, ως μία εκ των έξι εταιρειών που ανήκουν στην εταιρία H. Van Rompaey. Στις ημέρες μας, η εταιρία εδρεύει στο Heist-op-den-Berg του Βελγίου.

Αν έχετε πάρει την απόφαση να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Teamec ηλεκτρονικά, θα αποκτήσετε υψηλή ποιότητα σε οικονομική τιμή.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Teamec
  1. Συμπιεστές.
  2. Αντλίες υψηλής πίεσης.
  3. Μπεκ.
  4. Μίζες.
  5. Δέκτες-ξηραντήρες.
  6. Συμπυκνωτές.
  7. Βοηθητικά στοιχεία.

Η Εταιρεία δεν αναλαμβάνει προς ανακατασκευή τα πάρα πολύ χαλασμένα ή παραμορφωμένα εξαρτήματα. Τα τμήματα αυτά μπορεί να απορριφθούν λόγω του υψηλού επιπέδου διάβρωσης, των ζημιών των συνδετικών στοιχείων ή της απουσίας σημαντικών τμημάτων τους. Όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων υπόκεινται σε ενδελεχή καθαρισμό. Τα φθαρμένα τμήματα, όπως και τα αναλώσιμα στοιχεία, π.χ. ρουλεμάν και τσιμούχες, αντικαθίστανται. Οι επιφάνειες που εφάπτονται λιπαίνονται με γράσο που αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες. Κάθε ανταλλακτικό αυτοκινήτου περνά από ενδελεχείς, πολυεπίπεδους ελέγχους και προτού αποσταλεί στον πελάτη. Τα ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία και μεγάλο κύκλο ζωής. Η γκάμα της Teamec διαθέτει, επίσης, και καινούρια ανταλλακτικά, ιδίως δυναμό, αλλά και υγρά λειτουργίας και εργαλεία συντήρησης κλιματιστικών.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο