Ανταλλακτικά αυτοκινήτων SUPLEX

Κατάλογος ανταλλακτικών από SUPLEX

Η SUPLEX Gmbh είναι ο μεγαλύτερος Πανευρωπαϊκός προμηθευτής ιμιτασιόν ελατηρίων, σουστών και συγκροτημάτων σασί. Βρίσκεται σε λειτουργία από το 1992. Τα κεντρικά γραφεία και οι κεντρικές αποθήκες της εταιρίας, εδρεύουν στο Willich της Γερμανίας. Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της SUPLEX, κατασκευάζονται από τη βρετανική εταιρεία Turton Tonks Springs Ltd. που εδρεύει στο Σέφιλντ και είναι συμβατά με τα περισσότερα μοντέλα αυτοκινήτων, καθώς και με ορισμένα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Suplex

 1. Ελικοειδή ελατήρια. Κατασκευάζονται από χάλυβα υψηλής ποιότητας, με προσθήκες βαναδίου και πυριτίου. Ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ανθεκτικότητα και την αντοχή τους στη φθορά. Η επίστρωση από εποξική πούδρα, τους προσφέρει επιπλέον προστασία από τη διάβρωση και τις μηχανικές βλάβες. Στην κατασκευή αυτών των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, γίνεται χρήση σύγχρονων τεχνολογιών θερμής και ψυχρής περιέλιξης. Ο κατάλογος των προϊόντων της SUPLEX, διαθέτει τα παρακάτω είδη ελατηρίων:
  • Κυλινδρικά. Η συλλογή της εταιρείας διαθέτει πάνω από 4 000 κυλινδρικά ελατήρια.
  • Μίνι-μονάδες. Κατασκευάζονται από κωνικό σύρμα κώνου και διαθέτουν πανομοιότυπο σχήμα και τεχνικά χαρακτηριστικά με τα εργοστασιακά.
  • Αγωνιστικά. Είναι διαφορετικά από τα απλά, μιας και διαθέτουν μεγαλύτερη ακαμψία.
 2. Σούστες. Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της εν λόγω κατηγορίας, απευθύνονται κατά κύριο λόγο στα Ford Transit, ενώ οι ιδιοκτήτες τους, έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε 350 προϊόντα.
 3. Υδραυλικές σφαίρες. Φτιάχνονται από ανθεκτικά υλικά και αποσβένουν με αποτελεσματικότητα τους κραδασμούς. Διαθέτουν διάφραγμα με αντοχή κατά του σπασίματος, το οποίο μπορεί να δεχτεί την πίεση του αζώτου για πολύ καιρό. Η SUPLEX δεν ανακατασκευάζει υδραυλικές σφαίρες και πουλάει στους πελάτες της αποκλειστικά καινούριες.
 4. Γόνατα αμορτισέρ. Φημίζονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, την αθόρυβη λειτουργία και την αξιοπιστία τους, προσφέροντας άνετη οδήγηση.

Αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της SUPLEX ηλεκτρονικά

Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της SUPLEX, προσφέρουν έναν πολύ καλό συνδυασμό αξιοπιστίας και τιμής. Για να αποφύγετε την αγορά πλαστών ανταλλακτικών αυτοκινήτων, σας προτείνουμε να αγοράσετε ανταλλακτικά της SUPLEX από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στο σύνολο των πελατών του Antallaktikaonline.gr, τα παρακάτω:

 1. Άμεση παράδοση. Σας παραδίδουμε πάντα τα εμπορεύματα σε αυστηρά προκαθορισμένες ημερομηνίες. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την ετεροχρονισμένη παραλαβή των αγορών σας.
 2. Λογικές τιμές. Ελάτε σε επαφή με τους ειδικούς μας, οι οποίοι θα σας εξηγήσουν πώς να μειώσετε τα έξοδα επισκευής του οχήματός σας.
 3. Υψηλή ποιότητα. Κατανοούμε ότι η αξιοπιστία κάθε ανταλλακτικού αυτοκινήτων, έχει μεγάλη σημασία, λόγω αυτού δεν υπάρχει περίπτωση να προσφέρουμε στους πελάτες μας ελαττωματικά προϊόντα.
 4. Εξειδικευμένη υποστήριξη. Σε κάποιες περιπτώσεις, η αναζήτηση μέσα στη μεγάλη γκάμα των προϊόντων της ιστοσελίδας μας παρουσιάζει δυσκολίες. Έχετε, λοιπόν, πάντα τη δυνατότητα επικοινωνίας με τους ειδικούς της υπηρεσίας υποστήριξης πελατών μας, οι οποίοι θα απαντήσουν σε κάθε σας ερώτηση.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο