Ανταλλακτικά αυτοκινήτων STARK

Κατάλογος ανταλλακτικών από STARK

Η Stark Professional Line είναι μια γερμανική μάρκα, η οποία κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών αυτοκινήτων και είναι τμήμα της εταιρίας Stark Automotive Germany GmbH.

Η ιστορία της Stark Professional Line

Η ιστορία της μάρκας ξεκίνησε το 2013, με την ίδρυση της Stark Automotive Germany GmbH. Στην αρχή, η εταιρεία που εξειδικευόταν στην κατασκευή τμημάτων του συστήματος πέδησης, αλλά στην πορεία, στη γκάμα των προϊόντων προστέθηκαν και τμήματα των συστημάτων ανάρτησης και καυσίμου, τμήματα κινητήρων, συστημάτων ψύξης και εξαερισμού και τμήματα της καμπίνας επιβατών.

Στο σύνολό τους, τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Stark Professional Line, κατασκευάζονται με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού και περνούν από έλεγχους ποιότητας πολλών επιπέδων, με αποτέλεσμα να διακρίνονται για το μεγάλο κύκλο ζωής τους. Για να αποδειχθεί αυτό, ο κατασκευαστής δίνει τριετή εγγύηση σε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων του, ενώ οι περισσότερες εταιρίες δίνουν μόνο δυο χρόνια εγγύηση. Σήμερα, τα ανταλλακτικά της εταιρείας, διαθέτουν σταθερή θέση στην υψηλή κατηγορία κόστους της αγοράς ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Έχετε πάντα τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Stark Professional Line, ηλεκτρονικά, από την ιστοσελίδα μας.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Stark Professional Line

  1. Τμήματα συστήματος πέδησης. Η εν λόγω κατηγορία συμπεριλαμβάνει δίσκους φρένων, τακάκια φρένων, δαγκάνες φρένων, εξαρτήματα χειρόφρενου, εξαρτήματα ταμπούρων, αισθητήρες κ.λπ. Στο σύνολό τους, τα ανταλλακτικά των αυτοκινήτων κατασκευάζονται από πρώτης κατηγορίας πρώτες ύλες, προσφέροντας αποτελεσματικότητα στην πέδηση και αυξάνοντας την ασφάλεια του αυτοκινήτου.
  2. Τμήματα κινητήρα, συστήματος παροχής καυσίμου και συστήματος εξάτμισης. Η κατηγορία αυτή διαθέτει βάσεις και στηρίγματα κινητήρων, τάπες, κάρτερ λαδιού τάπες τσοκ, φίλτρα αέρα, βαλβίδες, υπερσυμπιεστές (τουρμπίνες), συμπιεστές, αισθητήρες λάμδα, αντλίες καυσίμων, δοχεία, τροχαλίες, τροχαλίες τάνυσης, ιμάντες χρονισμού κ.λπ. Τα ανταλλακτικά αυτά ξεχωρίζουν για την ανθεκτικότητά τους και την αντοχή τους στις φθορές, ενώ παράλληλα διαθέτουν μεγάλο κύκλο ζωής.
  3. Τμήματα συστημάτων διεύθυνσης και ανάρτησης. Ο κατάλογος της Stark Professional Line, διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από άξονες διεύθυνσης και ακρόμπαρα, μπαλάκια ακρόμπαρων, ρουλεμάν πλήμνης, αντλίες υδραυλικού τιμονιού, ελατήρια, σούστες, αμορτισέρ και γόνατα ανάρτησης, πλήμνες τροχών, ακραξόνια, ψαλίδια, αντιστρεπτικές δοκούς κ.λπ. Στο σύνολό τους, αυτά τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, διαθέτουν ανθεκτικότητα στα υψηλά μηχανικά φορτία και φτιάχνονται από υλικά με αντοχή στη διάβρωση. Προσφέρουν, επίσης, υψηλή ικανότητα ελέγχου του οχήματος.
  4. Τμήματα μετάδοσης. Η κατηγορία αυτή διαθέτει άξονες κίνησης και τις αρθρώσεις τους, συμπλέκτες, ρουλεμάν απελευθέρωσης συμπλέκτη κ.λπ. Τα προϊόντα αυτά, περνούν από πολλούς ελέγχους κατά την παραγωγή τους, με αποτέλεσμα να είναι πολύ στιβαρά και να προσφέρουν ομαλή και αθόρυβη λειτουργία στο σύστημα μετάδοσης του οχήματος.
  5. Τμήματα συστημάτων ψύξης του κινητήρα και κλιματισμού. Η εν λόγω κατηγορία διαθέτει ψυγεία, ιντερκούλερ, βεντιλατέρ, συμπυκνωτές, φίλτρα καμπίνας κ.λπ. Τα παραπάνω τμήματα, ξεχωρίζουν για την αντοχή τους στη διάβρωση. Προσφέρουν βέλτιστη ψύξη στον κινητήρα και άνετο μικροκλίμα στην καμπίνα.
  6. Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Η μάρκα Stark Professional Line κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα ρελέ, αισθητήρων και μονάδων ελέγχου για την πλειοψηφία των συστημάτων του αυτοκινήτου. Οι συσκευές αυτές, ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ακρίβεια, την άμεση αντίδρασή τους ακόμα και στις μικρότερες αλλαγές των μετρήσιμων ενδείξεων και την αξιοπιστία τους. Στα προϊόντα που εμπορεύεται η εταιρία, συμπεριλαμβάνονται επίσης τα καλώδια υψηλής τάσης και οι πολλαπλασιαστές.
  7. Αμάξωμα και τμήματα καμπίνας επιβατών. Η εν λόγω κατηγορία διαθέτει γρύλλους παραθύρων, αμορτισεράκια αερίου, μοτέρ υαλοκαθαριστήρων και άλλα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, τα οποία προσφέρουν κορυφαία ποιότητα και άψογη απόδοση.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Λαμπτήρες Πυρακτώσεως
Τροχαλίες Ιμάντων / Γρανάζια
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο