Ανταλλακτικά αυτοκινήτων SCHLÜTTER TURBOLADER

Κατάλογος ανταλλακτικών από SCHLÜTTER TURBOLADER

Η Schlütter Turbolader είναι μια μάρκα, η οποία προμηθεύει υπερσυμπιεστές (τουρμπίνες) για επιβατηγά αυτοκίνητα και επαγγελματικά οχήματα, η οποία δημιουργήθηκε το 1990, στην Κολωνία. Στις ημέρες μας, η εταιρεία Schlütter Turbolader GmbH διανέμει υπερσυμπιεστές κατασκευασμένους από κορυφαίους παγκοσμίως παραγωγούς. Στους συνεργάτες της εταιρείας, συμπεριλαμβάνονται και οι Honeywell, BorgWarner, Mitsubishi Turbocharger, IHI και Holset. Από το 2008, η έδρα της Schlütter Turbolader GmbH βρίσκεται στο Τρόισντορφ της Γερμανίας. Η εταιρεία προμηθεύει με ανταλλακτικά αυτοκινήτων τόσο ιδιώτες καταναλωτές, όσο και μεγάλα συνεργεία αυτοκινήτων.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Schlütter Turbolader

  1. Συμπιεστές (κομπρέσορες) και υπερσυμπιεστές. Φτιάχνονται από ανθεκτικά υλικά και προσφέρονται μαζί με τις βάσεις τους. Οι συμπιεστές που εμπορεύεται η Schlütter Turbolader, διαθέτουν σωλήνες παροχής λαδιού, καθώς και στοιχεία παροχής λαδιού, η έγκαιρη αλλαγή των οποίων επεκτείνει τον κύκλο ζωής των τμημάτων σε μεγάλο βαθμό. Ο κατάλογος της εταιρείας συμπεριλαμβάνει και υπερσυμπιεστές με ρουλεμάν.
  2. Φτερωτές υπερσυμπιεστών. Η αλλαγή τους, χρησιμεύει στην αποκατάσταση του μηχανικού μέρους του συμπιεστή δίχως παραπάνω έξοδα. Είναι ίδιου σχήματος και μεγέθους με τις γνήσιες.

Αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Schlütter Turbolader, ηλεκτρονικά

Η εταιρεία Schlütter Turbolader προσφέρει μόνον υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά. Σας τα διαθέτουμε προς αγορά, σε οικονομικές τιμές, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Τα πλεονεκτήματά μας είναι:

  1. Μεγάλο φάσμα προϊόντων. Στο κατάστημά μας, δεν θα βρείτε μόνον συμπιεστές, αλλά και άλλα ανταλλακτικά αυτοκινήτων από το μεγαλύτερο μέρος των επώνυμων μαρκών. Χάρη στην τεράστια ποικιλία και την ευέλικτη τιμολόγηση της εταιρείας μας, θα βρείτε το κατάλληλο ανταλλακτικό που θα είναι συμβατό με τις προδιαγραφές του οχήματός σας.
  2. Γρήγορη παράδοση. Κατανοούμε πως όταν έχετε να κάνετε μια επισκευή στο αυτοκίνητό σας, ο προμηθευτής που θα σας παραδόσεις την αγορά σας το συντομότερο δυνατό, διαθέτει πλεονέκτημα. Εμείς, μπορούμε να σας το παραδώσουμε εντός λίγων ημερών.
  3. Εγγύηση. Μπορείτε να είστε βέβαιοι για την άψογη ποιότητα οποιουδήποτε ανταλλακτικού, καθώς επιλέγουμε και ταξινομούμε τα προϊόντα μας με προσοχή, συνεργαζόμαστε μόνο με πιστοποιημένους κατασκευαστές και προσφέρουμε διετή εγγύηση.
  4. Βοήθεια από ειδικούς. Οι ειδικοί μας είναι πάντοτε σε ετοιμότητα για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε ανταλλακτικά. Επίσης, μπορείτε να εκφράσετε και οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με το χρόνο παράδοσης και τις τρέχουσες προσφορές.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο