Ανταλλακτικά αυτοκινήτων SAKURA

Κατάλογος ανταλλακτικών από SAKURA

Η Sakura είναι μια πασίγνωστη μάρκα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, υπό την επωνυμία της οποίας κατασκευάζονται όλων των ειδών τα φίλτρα, για επιβατικά και επαγγελματικά μεταφορικά οχήματα. Υπάγεται στον όμιλο ADR. Όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Sakura, παράγονται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας με έδρα την Ινδονησία.

Η ιστορία της εταιρείας Sakura

Η ιστορία της μάρκας ξεκίνησε τη δεκαετία του 1970, όταν η ινδονησιακή εταιρεία ADR ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή στοιχείων φιλτραρίσματος υπό την επωνυμία Sakura.

Σήμερα, τα δυο εργοστάσια στα οποία φτιάχνονται τα ανταλλακτικά της Sakura, εδρεύουν στην Ινδονησία, στις πόλεις Jakarta και Kota Tangerang. Στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της εταιρείας, κατασκευάζονται περισσότερα από 100 000 000 φίλτρα ετησίως. Η εταιρεία φτιάχνει τόσο γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων, για διαφόρων μαρκών οχήματα, όσο και ιμιτασιόν ανταλλακτικά αυτοκινήτων για τη δευτερογενή αγορά.

Τα προϊόντα της, η εταιρεία τα διαθέτει μέσω ειδικευμένων καταστημάτων και αντιπροσωπειών σε 105 χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχετε τη δυνατότητα, επίσης, να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Sakura και ηλεκτρονικά.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Sakura

Υπό την επωνυμία Sakura, προσφέρονται πάνω από 7 000 διαφορετικά φίλτρα για επιβατικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά οχήματα και ειδικά μηχανήματα. Κατά την παραγωγή τους, η εταιρεία χρησιμοποιεί χαρτί το οποίο παρασκευάζει μόνη της. Στους πελάτες της, προσφέρονται τα παρακάτω είδη φίλτρων:

  • Φίλτρα λαδιού. Προσφέρουν αποτελεσματικό καθαρισμό του λαδιού από τα σωματίδια, παρέχοντας προστασία στα τμήματα του κινητήρα ενάντια στη φθορά. Η αποτελεσματική στεγανότητα ανάμεσα στο εμβολο και τον κύλινδρο, συνεπάγεται χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και σκοπεύουν σε μια διάρκεια ζωής 10 000 χιλιόμετρων λειτουργίας, κατά μέσο όρο.
  • Φίλτρα καυσίμου. Καθαρίζουν τα καύσιμα από βρωμιές και υγρασία, και επιτυγχάνουν υψηλό επίπεδο οικονομία καυσίμου. Σύμφωνα με το είδος τους και τις συνθήκες λειτουργίας, αλλάζονται ανά περίπου 32 000 με 40 000 χιλιόμετρα λειτουργίας.
  • Φίλτρα αέρα. Συγκρατούν με αποτελεσματικότητα την σκόνη, τη βρωμιά και τα ξένα σωματίδια που εμπεριέχονται στον αέρα που περνά από το σύστημα εισαγωγής. Η αντοχή τους φτάνει τα 10 000 με 12 000 χιλιόμετρα. Επίσης, στη γκάμα της εταιρείας, είναι διαθέσιμη και μια μεγάλη συλλογή φίλτρων αέρα για αγωνιστικά αυτοκίνητα. Το στοιχείο φιλτραρίσματός τους, παρασκευάζεται από πολυστρωματικό μίγμα βαμβακιού, το οποίο σε αμφότερες τις πλευρές του, διαθέτει ένα πλέγμα από μεταλλικό σύρμα. Αυτού του είδους τα φίλτρα, μπορούν να λειτουργούν μέχρι τα 5 000 χιλιόμετρα.
  • Φίλτρα καμπίνας. Κατασκευάζονται διαθέτοντας ένα στοιχείο φιλτραρίσματος τριπλής στρώσης, το οποίο καθαρίζει τον εισερχόμενο στην καμπίνα αέρα από αλλεργιογόνους παράγοντες, βλαβερούς μικροοργανισμούς, σκόνη, καθώς και από δυσάρεστες οσμές και αέρια. Ανάλογα με τον τρόπο χρήσης του οχήματος, μπορούν να αντέξουν από 29 000 μέχρι και 39 000 χιλιόμετρα.
  • Υδραυλικά φίλτρα. Παρέχουν προστασία κατά της διάβρωσης στα τμήματα του συστήματος ψύξης και προλαμβάνουν τυχόν μολύνσεις των υγρών λειτουργίας.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο