Ανταλλακτικά αυτοκινήτων SACHS PERFORMANCE

Κατάλογος ανταλλακτικών από SACHS PERFORMANCE

Η SACHS (ZF SRE) είναι μια γερμανική εταιρεία, η οποία κατασκευάζει ανταλλακτικά για σπορ και αγωνιστικά αυτοκίνητα και είναι θυγατρική της ZF Friedrichshafen AG. Τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται σε πολλά από τα αυτοκίνητα που λαμβάνουν μέρος σε αγώνες αυτοκινήτων, όπως η "Formula-1" και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Χρησιμοποιούνται, επίσης, σε μεγάλο βαθμό και από τους λάτρεις της αναβάθμισης των αυτοκινήτων.

Η ιστορία της SACHS (ZF SRE)

Το τμήμα ZF Sachs Race Engineering, το οποίο ενεργοποιείται στην εξέλιξη και την παραγωγή ανταλλακτικών για σπορ αυτοκίνητα, δημιουργήθηκε το 1998 και έχει υπάρξει τεχνικός χορηγός μιας πληθώρας αγωνιστικών ομάδων, τις τελευταίες δυο δεκαετίες. Υπό την επωνυμία SACHS Performance, η εταιρεία κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών για την αναβάθμιση των αυτοκινήτων. Σήμερα, η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Schweinfurt και το εργατικό δυναμικό της, ξεπερνάει τους 85 υπαλλήλους.

Όταν αναπτύσσει νέα τμήματα, η εταιρεία προσέχει ιδιαίτερα τρία πράγματα:

 • Την αύξηση των δυνατοτήτων στων συστημάτων των αυτοκινήτων,
 • Τη μείωση του βάρους των τμημάτων τους,
 • Την εύκολη τοποθέτησή τους.

Τα έτοιμα ανταλλακτικά των αυτοκινήτων περνούν από προσεκτικό έλεγχο: αρχικά, σε τεχνητά διαμορφωμένες συνθήκες λειτουργίας και μετά, με τη χρήση ηλεκτρικού εξοπλισμού.

Τα προϊόντα της εταιρείας είναι δημοφιλή παγκοσμίως και τα βασικά προτερήματά τους είναι η άριστη ποιότητα, τα βέλτιστα τεχνικά χαρακτηριστικά και η αξιοπιστία. Έχετε πάντα τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της SACHS (ZF SRE), από το ηλεκτρονικό κατάστημα antallaktikaonline.gr.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της SACHS (ZF SRE)

 • Τμήματα συστήματος συμπλέκτη.
  1. Δίσκοι συμπλέκτη.
   • Performance. Διακρίνονται για την υψηλή τους θερμική αντίσταση και την ικανότητά τους να μεταδίδουν υψηλές ροπές κίνησης. Διαθέτουν μεγάλο κύκλο ζωής και είναι διάσημα για τον εύκολο τρόπο τοποθέτησής τους. Τα επιθέματα τριβής των δίσκων, παράγονται από υψηλής ποιότητας οργανικά υλικά με υψηλές ιδιότητες τριβής.
   • Racing. Διαθέτουν κεραμικές - μεταλλικές πλάκες, που προσφέρουν υψηλό συντελεστή τριβής και ανθεκτικότητα στην εισροή ακαθαρσιών και λαδιού. Διακρίνονται για τη μεγάλη θερμοχωρητικότητά τους και τοποθετούνται κατά κύριο λόγο σε αγωνιστικά αυτοκίνητα.
  2. Η κατασκευή του καπακιού του συμπλέκτη.
   • Performance. Παράγονται από υλικά με ανθεκτικότητα στην τριβή και μεταδίδουν με αποτελεσματικότητα τη ροπή ακόμα και σε υψηλά επίπεδα. Διακρίνονται για τη μεγάλη θερμοχωρητικότητα και δύναμη επαφής τους.
   • Racing. Διαθέτουν ισχυρό σόμα από τιτάνιο και επιθέματα τριβής από άνθρακα. Μεταδίδουν ροπή έως και 900 N • m. Και στην παραγωγή τους, γίνεται χρήση ισχυρών αεροπορικών κραμάτων. Διαθέτουν ένα ελατήριο συμπλέκτη, το οποίο διαθέτει ανθεκτικότητα στις σύντομες αυξήσεις της θερμοκρασίας έως και τους 400oC.
  3. Σετ συμπλέκτη. Εκτός από ανταλλακτικά αυτοκινήτων, στον κατάλογο της εταιρείας, υπάρχουν και συγκροτήματα συμπλέκτη, τα οποία είναι διάσημα για την υψηλή τους απόδοση, το χαμηλό τους βάρος και την μεγάλη επιφάνεια τριβής. Στα αγωνιστικά συγκροτήματα συμπλέκτη, υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθούν μέχρι και 4 δίσκοι.
 • Τμήματα συστήματος ανάρτησης. Στην κατηγορία αυτή, υπάρχουν γόνατα ανάρτησης και αμορτισέρ, για την αναβάθμιση αυτοκινήτων της αγοράς, αλλά και για αγωνιστικά αυτοκίνητα. Στη γκάμα της εταιρίας, μπορούν να βρεθούν τα παρακάτω σετ:
  1. Performance. Η τοποθέτησή τους, επιτρέπει τη μείωση του ύψους του αυτοκινήτου από 25 έως 50 χιλιοστά και σκληραίνει πολύ τις αναρτήσεις. Η ειδική τεχνολογία απόσβεσής τους, προσφέρει πολύ καλό κράτημα του αυτοκινήτου στο δρόμο και οι βέλτιστες ιδιότητες τριβής τους, παρέχει προστασία στα δομικά στοιχεία από τη φθορά. Διακρίνονται για το μικρό βάρος τους, το οποίο είναι από 12 έως 20 κιλά για το πλήρες σετ γονάτων και αμορτισέρ.
  2. Racing. Παράγονται από αλουμίνιο και ισχυρό χάλυβα και διαθέτουν αντιτριβική επίστρωση. Διαθέτουν, επίσης, ένα ρουλεμάν μηδενικού διάκενου. Είναι εξαιρετικά ελαφριά με το βάρος των συναρμολογημένων βάσεων και αναρτήσεων να κυμαίνεται από 2.8 έως 6.2 κιλά.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο