Ανταλλακτικά αυτοκινήτων RUVILLE

Κατάλογος ανταλλακτικών από RUVILLE

Η Ruville (ή ολοκληρωμένα, Egon von Ruville GmbH) είναι μία από τις ηγέτιδες εταιρείες της Γερμανίας που παρέχουν ανταλλακτικά αυτοκινήτων για τη δευτερογενή διεθνή αγορά. Από τα τέλη του 2001, η Ruville περιήλθε στον όμιλο ΙΝΑ Schaeffler Concern. Έχετε πάντα τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Ruville, από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Antallaktikaonline.gr.

Η ιστορία της εταιρείας Ruville

Η Ruville δημιουργήθηκε από τον Egon von Ruville το 1922, στο Αμβούργο. Στην αρχή της ιστορίας της, η εταιρεία κατασκεύαζε τμήματα κινητήρων και ήταν, κατόπιν αδείας, κατασκευαστής ιμιτασιόν ανταλλακτικών. Στη συνέχεια, η εταιρεία επέκτεινε την παραγωγή της και στης ημέρες μας, παράγει ανταλλακτικά αυτοκινήτων για παραγωγούς όπως η SKF, KOYO, TIMKEN, SNR, ΙΝΑ και κ.λπ.  

Σήμερα, η Ruville ειδικεύεται στην παραγωγή ανταλλακτικών αυτοκινήτων για κινητήρες και συστήματα κίνησης, καθώς και εξοπλισμού για την αυτοκινητοβιομηχανία. Η εταιρεία πλέον δραστηριοποιείται σε πάνω από 100 χώρες και ελέγχει το 90% της παγκόσμιας δευτερογενούς αγοράς. Η Ruville παρέχει ανταλλακτικά αυτοκινήτων για όλα τα δημοφιλή μοντέλα των ευρωπαίων και ασιατών κατασκευαστών.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Ruville

Η εταιρεία Ruville διαθέτει στους οδηγούς, τις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων:

 • Τμήματα κινητήρα. Προσφέρουν την άψογη λειτουργία όλων των τμημάτων του κινητήρα. Στην κατηγορία αυτή, περιλαμβάνονται:
  • τμήματα του συστήματος διανομής αερίου καύσης,
  • τμήματα των παρελκόμενων του συστήματος κίνησης,
  • αντλίες νερού για συστήματα ψύξης κινητήρα.  
 • Τμήματα σασί. Προσφέρουν καλύτερο κράτημα του αυτοκινήτου στο δρόμο, μεταφέροντας επακριβώς τις κινήσεις του τιμονιού στην κρεμαγιέρα του συστήματος διεύθυνσης. Η κατηγορία αυτή, διαθέτει τα εξής:
  • Τμήματα του συστήματος διευθύνσεως.
  • Τμήματα για το σύνολο της πλήμνης του τροχού,
  • Ελατήρια σασί,
  • Τμήματα του συστήματος μετάδοσης.

Υπό την επωνυμία Ruville, προσφέρονται τόσο μεμονωμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, όσο και πλήρη σετ επισκευής. Στις ημέρες μας, ο κατάλογος της εταιρείας συμπεριλαμβάνει γύρω στα 25.000 προϊόντα και πάνω από 5000 τμήματα κινητήρα. Όλα τα ανταλλακτικά της Ruville, είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN ISO 9001 που εγγυάται την αξιοπιστία τους. Η ποιότητα των τελικών προϊόντων της, περνά από εξονυχιστικό έλεγχο τόσο στα ερευνητικά της εργαστήρια εταιρείας, όσο και από ανεξάρτητους οργανισμούς ελέγχου, και πιο συγκεκριμένα από το RWTH του Πανεπιστημίου του Άαχεν και του νηογνώμονα "Germanischer Lloyd".

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Κιβώτιο Ταχυτήτων
Σύστημα Ψύξης
Σωλήνες / Σωλήνας
Τσιμούχες / Στεγανοποιητικοί Δακτύλιοι
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο