loader
Παρακαλώ , περιμένετεdotted

PRESTO Περιποίηση αυτοκινήτου, Εργαλεία

Κατάλογος Περιποίηση αυτοκινήτου, Εργαλεία από PRESTO

Η Presto αποτελεί μια πασίγνωστη γερμανική μάρκα, η οποία κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα τεχνικών σπρέι, λιπαντικών και άλλων χημικών για αυτοκίνητα. Υπάγεται στον όμιλο Motip Dupli Group Company.

Η ιστορία της εταιρείας Presto

Η ιστορία της επωνυμίας Presto  ξεκίνησε το 1998, μετά τη συγχώνευση τριών εταιρειών και την ίδρυση του ομίλου Motip Dupli. Η συγχώνευση αφορούσε την ελβετική εταιρεία, Vogelsang AG, που ιδρύθηκε το 1946, την εταιρία παραγωγής χημικών για αυτοκίνητα, MOTIP BV από την Ολλανδία, που ιδρύθηκε το 1967, και τη γερμανική εταιρεία, Vomo Corporation, η οποία ενεργοποιούταν στην αγορά από το 1996. Η μάρκα Presto δημιουργήθηκε επίσημα το 2004.

Σήμερα, ο όμιλος Motip Dupli διαθέτει 3 εργοστάσια και 12 κέντρα διανομών, ενώ τα προϊόντα της χαίρουν δημοτικότητας σε 137 χώρες παγκοσμίως. Αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε προϊόντα υψηλής ποιότητας, σας προτείνουμε να αγοράσετε σπρέι της Presto από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Προϊόντα της Presto

 1. Προϊόντα καθαρισμού και προστασίας/ Στην κατηγορία αυτή, συμπεριλαμβάνονται τα παρακάτω:
  • Αντιδιαβρωτικά προϊόντα για μηχανισμούς και ηλεκτρικές επαφές αυτοκινήτων/ Πρόκειται για προϊόντα ειδικού εμποτισμού, η σύνθεση των οποίων εμπεριέχει επιβραδυντικούς παράγοντες κατά της διάβρωσης και τα οποία έχουν ιδιότητες απώθησης του νερού. Σταματούν επίσης την συγκέντρωση βρωμιάς στις επιφάνειες των ηλεκτρικών επαφών. Η μάρκα κατασκευάζει επίσης και προστατευτικά των ηλεκτρικών στοιχείων. Πρόκειται για αφυδατωτικούς παράγοντες, οι οποίοι παρουσιάζουν υψηλή απόδοση στις ακραίες θερμοκρασίες με εκατό τοις εκατό υγρασία αέρα.
  • Προϊόντα προστασία ιμάντων V/ Αυξάνουν την ελαστικότητα του υλικού κατασκευής των ιμάντων και τους παρέχουν μεγαλύτερο κύκλο ζωής.
  • Γυαλιστικά χρώματος αυτοκινήτου με βάση το κερί/ Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για το γυάλισμα των μηχανικών εξαρτημάτων που βρίσκονται κάτω από το καπό, όσο και για τις εξωτερική επιφάνεια του αμαξώματος. Δημιουργούν ένα λεπτό φιλμ, το οποίο παρέχει αποτελεσματική προστασία στα μεταλλικά τμήματα από την υγρασία και το αλάτι των δρόμων.
  • Μέτρα προστασίας για τον έλεγχο των τρωκτικών/ Επαλείφονται στο εξωτερικό μέρος των εξαρτημάτων που βρίσκονται κάτω από το καπό, καθώς και οπουδήποτε αλλού υπάρχει πιθανότητα να φτάσουν τα τρωκτικά. Τα βασικά τους προτερήματα, είναι η υψηλή τους απόδοση, οι υδρόφοβες ιδιότητες τους και η ανθεκτικότητά τους στα διαβρωτικά χημικά μέσα.
  • Σπρέι ανίχνευσης διαρροών φρέον/ Αποκαλύπτουν τις παραβιάσεις στην ακεραιότητα των τμημάτων του συστήματος κλιματισμού, είναι απλά στη χρήση και δεν περιέχουν εύφλεκτα συστατικά. Προσφέρουν, επίσης, επιπρόσθετη προστασία κατά της διάβρωσης.
  • Προϊόντα καθαρισμού εσωτερικού χώρου/ Καθαρίζουν σε βάθος τη βρωμιά από τις υφασμάτινες και δερμάτινες επιφάνειες, διαθέτουν απαλό άρωμα και είναι υποαλλεργικά.
 2. Λιπαντικά υλικά για μεταλλικά και συνδυασμού ελαστικού και μετάλλου τμήματα/
  • Βαζελίνη/ Προσφέρεται για την επικάλυψη αρθρώσεων με βίδες, τερματικών, τμημάτων κλειδαριών και άλλων επιφανειών. Διαθέτει υψηλές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες και δεν προκαλεί ερεθισμούς όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα.
  • Χαλκός/ Χρησιμοποιείται στην προστασία των τμημάτων του κινητήρα, των μπουζί και των τμημάτων του  συστήματος πέδησης, από την επίδραση της υγρασίας, των διαβρωτικών οξέων και των αλκαλίων. Προσφέρουν αποτελεσματικότητα ακόμη και στις ακραίες θερμοκρασίες (από -40, έως +100 βαθμούς κελσίου).
  • Τεφλόν/ Μειώνει σε μεγάλο βαθμό το συντελεστή τριβής των εφαπτόμενων επιφανειών, ενώ διατηρεί τις λειτουργικές του ιδιότητες σε ένα φάσμα θερμοκρασιών από -50 έως 250 βαθμούς Κελσίου.
  • Πυρίτιο (Σιλικόνη)/ Παρέχει προστασία στα τμήματα από καουτσούκ από τις ζημιογόνες επιπτώσεις των χημικών και των υψηλών θερμοκρασιών.
  •  Κεραμικά υλικά/ Διαθέτουν αντοχή σε θερμοκρασίες μέχρι τους 1600 βαθμούς Κελσίου και εμπεριέχουν αντικολλητικά συστατικά. Αποτρέπουν την ανάφλεξη και το λιώσιμο των τμημάτων των συστημάτων αντιμπλοκαρίσματος τροχών και ελέγχου πρόσφυσης.
 3. Απολιπαντικά υγρά/ Χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό των τμημάτων του κινητήρα, του κλιματισμού και του συστήματος πέδησης από τις επικαθίσεις του άνθρακα και τη βρωμιά. Δεν καταστρέφουν τα ελαστικά στοιχεία στεγανοποίησης.
 4. Βερνίκια και χρώματα/ Στον κατάλογος της Presto, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα από σπρέι και μια ευρεία επιλογή από σπρέι και χρώματα νερού, τα οποία προσφέρουν ελκυστική εμφάνιση στο αυτοκίνητο και παρέχουν, παράλληλα, αξιόπιστη προστασία από τις διαβρωτικές επιδράσεις του περιβάλλοντος και τις μηχανικές βλάβες.
Καθαρισμός τζαμιών PRESTO
 • Καθαριστικό τζαμιών
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο