Ανταλλακτικά αυτοκινήτων PHILIPS

Κατάλογος ανταλλακτικών από PHILIPS

Η Philips είναι μια ολλανδική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικού εξοπλισμού, για διάφορους βιομηχανικούς τομείς. Στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, η εταιρεία έχει κερδίσει τη φήμη του παραγωγού ποιοτικών και αξιόπιστων μονάδων φωτισμού. Τα προϊόντα της εταιρείας υπάγονται στην υψηλού κόστους κατηγορία της αγοράς.

Η ιστορία της εταιρείας Philips

Η ιστορία της μάρκας άρχισε το 1891, με την ίδρυση της εταιρείας Philips & Co από τον Frederik Philips και τον γιο του, Gerard, στο Eindhoven της Ολλανδίας. 4 χρόνια μετά, ο μικρότερος γιος του Frederik, ο Anton Philips, εντάχθηκε κι αυτός στην οικογενειακή επιχείρηση και σύντομα, επέδειξε το επιχειρησιακό του πνεύμα. Το 1898, σύναψε ένα συμβόλαιο για την παράδοση 50000 λαμπτήρων για πολυελαίους, στα Χειμερινά Ανάκτορα της Ρωσίας.

Από το 1914, η εταιρεία ξεκίνησε την παραγωγή μονάδων φωτισμού αυτοκινήτων. 2 χρόνια μετά, στη Philips αποδόθηκε ο τίτλος της «Βασιλικής» επιχείρησης. Ωστόσο, η μεταμόρφωση της οικογενειακής επιχείρησης σε κορυφαίο προμηθευτή μονάδων φωτισμού, έγινε λίγο πιο μετά, αφού τελείωσε ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος. Η εταιρεία άρχισε να παράγει τηλεοράσεις (1949), λαμπτήρες αλογόνου για αυτοκίνητα (1960) και κασέτες ήχου (1963). Το 1980, η ολλανδική εταιρεία δημιούργησε τους πρώτους μικρού μεγέθους λαμπτήρες φθορίου για οικιακή χρήση.

Στις ημέρες μας, η εταιρεία δραστηριοποιείται σε τρεις βασικούς τομείς, στον τομέα της υγείας, των καταναλωτικών αγαθών και των μονάδων φωτισμού. Η Philips προσφέρει τις μονάδες φωτισμού της στις δευτερογενείς αγορές και στις γραμμές παραγωγής αυτοκινητοβιομηχανιών, όπως οι BMW, Audi, Mercedes-Benz, Skoda, Volkswagen, Toyota, Subaru, Nissan, Mazda, Opel, Honda κ.λπ. Για να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Philips ηλεκτρονικά και σε λογικές τιμές, απευθυνθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων από τη Philips

Λαμπτήρες αλογόνου για τον φωτισμό του εμπρόσθιου μέρους.

  • Vision. Η δύναμή τους είναι 30% μεγαλύτερη από τους συνηθισμένους λαμπτήρες.
  • Vision Plus. Η δύναμή τους είναι 60% μεγαλύτερη από τους κανονικούς λαμπτήρες.
  • X-treme Vision. Η δύναμή τους είναι 130% μεγαλύτερη από τους συνηθισμένους λαμπτήρες.
  • White Vision. Μιμούνται το λευκό φως xenon, παρέχοντας στον οδηγό καλύτερη ορατότητα τη νύχτα.
  • LongLifeEco Vision. Ο κύκλος ζωής των εν λόγω λαμπτήρων είναι 4 φορές μεγαλύτερος από αυτόν των κανονικών λαμπτήρων της αυτοκινητοβιομηχανίας.
  • Color Vision. Η Philips κατασκευάζει λαμπτήρες φωτός με κίτρινο, μοβ, πράσινο και μπλε χρώμα.

Λαμπτήρες Xenon για τον φωτισμό του εμπρόσθιου μέρους.

  • Vision. Πρόκειται για συνηθισμένους λαμπτήρες.
  • White Vision. Οι λαμπτήρες αυτοί μπορούν να μιμηθούν το φωτεινό λευκό του φωτισμού με LED.
  • X-treme Vision. Τα προϊόντα αυτά παράγουν γύρω στο 50% παραπάνω φως.

Εσωτερικός φωτισμός LED X-treme Vision. Ο κύκλος ζωής των εν λόγω λαμπτήρων φτάνει τα 12 χρόνια. Η Philips παράγει μονάδες φωτισμού LED που προσδίδουν θερμό λευκό, λευκό και κρύο μπλε φως.

Βασικός εσωτερικός φωτισμός και προειδοποιητικές λυχνίες. Η ολλανδική εταιρεία προσφέρει λαμπτήρες φλας, λαμπτήρες μπροστινών φαναριών, λαμπτήρες φώτων ομίχλης, καθώς και μονάδες φωτισμού για τον πίνακα ελέγχου και το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Λαμπτήρες φώτων ημέρας LED DayLight 9. Το σετ συμπεριλαμβάνει 9 μονάδες φωτισμού LED με τα στοιχεία στερέωσής τους. Το πλάτος της δέσμης φωτός των εν λόγω λαμπτήρων, είναι 150% ευρύτερο από αυτό των συνηθισμένων μονάδων φωτισμού.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο