Ανταλλακτικά αυτοκινήτων PEX

Κατάλογος ανταλλακτικών από PEX

Η Pex αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρονικών αισθητήρων για συστήματα πέδησης.  

Η ιστορία της εταιρείας Pex

Η εταιρεία Pex δημιουργήθηκε το 1978 στη Γερμανία και τώρα πια, διαθέτει δικά της εργοστάσια τόσο στη Γερμανία, όσο και την Ουγγαρία. Στις ΗΠΑ, κατέχει ένα κέντρο διανομής που διαχειρίζεται τη διάθεση των ανταλλακτικών της στη Βόρεια και τη Λατινική Αμερική. Η εταιρεία εδρεύει στο Nufringen της Γερμανίας.

Η εταιρεία αποτελεί προμηθευτή γνήσιων ανταλλακτικών αυτοκινήτων αυτοκινητοβιομηχανιών, όπως οι Daimler AG, Volkswagen, BMW, Porsche και General Motors. Επίσης, κατασκευάζει και ιμιτασιόν ανταλλακτικά και προσφέρει ανταλλακτικά συστημάτων πέδησης σε εταιρίες, όπως οι Brembo, Akebono, Continental Teves, Nisshinbo, Bosch, Akebono, Delphi, PBR, TRW, Federal Mogul, Honeywell και TMD Friction. Η μάρκα Pex προσφέρει προς πώληση πάνω από 1000 διαφορετικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων.  

Ο όμιλος Pex διαθέτει, επίσης, τη θυγατρική εταιρεία Pex Vakuumtechnik, η οποία δραστηριοποιείται στην κατασκευή τακακιών φρένων αυτοκινήτων, αλλά και διαφόρων προϊόντων από πλαστικό και καουτσούκ. Έχετε πάντα τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Pex ηλεκτρονικά, από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Pex

  1. Όργανα και αισθητήρες.
    • Αισθητήρες ABS. Η γκάμα των αισθητήρων της Pex καλύπτει το 71% των αναγκών της αγοράς σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων, για αυτοκίνητα που παράχθηκαν μετά το 1985. Ένα από τα βασικά προτερήματα των αισθητήρων ABS της Pex, έγκειται στο ότι μπορούν να τοποθετηθούν απευθείας στην πλήμνη, προσφέροντας μεγαλύτερη προστασία των στοιχείων του αισθητήρα από την περιβαλλοντική καταπόνηση.
    • Αισθητήρες φθοράς τακακιών. Οι αισθητήρες της PEX είναι σχεδόν εκτός συναγωνισμού στη δευτερογενή αγορά. Φτιάχνονται από σύγχρονα, ανθεκτικά στις υψηλές θερμοκρασίες υλικά, με τη χρήση της τεχνολογίας χύτευσης. Η εταιρεία κατασκευάζει τόσο μηχανικούς, όσο και ηλεκτρικούς αισθητήρες.
  2. Προϊόντα από καλώδιο. Στην κατασκευή των καλωδίων της Pex, γίνεται χρήση τεχνολογίας συγκόλλησης με υπερήχους, κάτι που τα καθιστά πιο ανθεκτικά, καθώς και ζεστή λιωμένη κόλλα για την ποιοτική μόνωση των προϊόντων.
  3. Ρότορες δισκόφρενων. Κατασκευάζονται από ανθεκτικό στη θερμότητα υλικό, έως και τους 800 °C. Οι ρότορες δισκόφρενων της PEX, επικαλύπτονται με οικολογική αντισκωριακή στρώση, χωρίς καθόλου χρήση προϊόντων πετρελαίου.

Από τη μάρκα Pex, έχετε τη δυνατότητα επίσης να βρείτε κι άλλα προϊόντα, όπως π.χ. ντίζες χειρόφρενου, μαρκούτσια φρένων, ντίζες συμπλέκτη και γκαζιού, πολλαπλασιαστές, τμήματα ταμπούρων, συστήματος διεύθυνσης και ανάρτησης, καθώς και ρελέ και διακόπτες.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο