Ανταλλακτικά αυτοκινήτων PASCAL

Κατάλογος ανταλλακτικών από PASCAL

Η Pascal είναι μια μάρκα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, η οποία πουλάει εξαρτήματα ανάρτησης, μετάδοσης και συστήματος ελέγχου διεύθυνσης. Η Pascal συνεργάζεται με την πολωνική εταιρεία Inter Cars S.A., για τη διανομή των προϊόντων της. Τα ανταλλακτικά της Pascal διαθέτουν υψηλή ποιότητα και λογικές τιμές. Είναι συμβατά με την πλειοψηφία των οχημάτων Ιαπωνικής, Κορεατικής, Ευρωπαϊκής και Αμερικανικής κατασκευής.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Pascal

  1. Τμήματα συστήματος μετάδοσης. Στην κατηγορία αυτή, ο εκάστοτε πελάτης, έχει τη δυνατότητα να εσωτερικούς και εξωτερικούς μπιλιοφόρους, λιπαντικά για μπιλιοφόρους, φούσκες, σταυρούς διαφορικού, ελαστικούς συνδέσμους και άλλα τμήματα του αυτοκινήτου. Οι αρθρώσεις σταθερής ταχύτητας προσφέρουν την ακριβή μετάδοση της ροπής ανάμεσα στα κινούμενα τμήματα, ακόμη και υπό γωνία 40 μοιρών. Η βάση της κατασκευής αυτών των τμημάτων, είναι το υψηλής ποιότητας μείγμα χάλυβα με τις πρόσθετες προσμίξεις που αυξάνουν την αντοχή και την ικανότητα τους. Κάθε ανταλλακτικό περνά από πολυεπίπεδο έλεγχο, με αποτέλεσμα το μέγεθός του να είναι ίδιο με του γνησίου και οι αντιτριβικές ιδιότητες των φερόντων ρουλεμάν να είναι εγγυημένες. Οι φούσκες των μπιλιοφόρων προσφέρουν υψηλή ανθεκτικότητα και διατηρούν με σιγουριά το λιπαντικό, στο εσωτερικό τους αποτρέποντας τις φθορές των επιφανειών που εφάπτονται μεταξύ τους.
  2. Έλεγχος συστήματος διεύθυνσης. Στην κατηγορία αυτή, προσφέρεται μια μεγάλη γκάμα από φούσκες κρεμαγιέρας, οι οποίες διαθέτουν στο σύνολό τους, επιφάνεια με αυλακώσεις και ξεχωρίζουν για την ανθεκτικότητά τους στη φθορά.
  3. Σετ φουσκών. Κάθε σετ, περιλαμβάνει δυο φούσκες κατά της σκόνης, κολάρα και λιπαντικό.

Αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της PASCAL, ηλεκτρονικά

Κατανοούμε πως, υπό τις σκληρές συνθήκες ανταγωνισμού της δευτερογενούς αγοράς, η εταιρεία η οποία εκτός από το να παρέχει στους πελάτες της πρώτης τάξεως προϊόντα, προσφέρει επιπλέον και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, διαθέτει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Έτσι, προκειμένου να σας βοηθήσουμε κατά την επιλογή του κατάλληλου ανταλλακτικού αυτοκινήτων, η ιστοσελίδα μας διαθέτει μια υπηρεσία υποστήριξης πελατών, το εξειδικευμένο προσωπικό της οποίας, άμεσα και με εμπειρία θα απαντήσει σε όλες τις απορίες του εκάστοτε πελάτη. Επιθυμούμε να σας κάνουμε πιστό μας πελάτη και για αυτό το λόγο, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρέχουμε εκπτώσεις, δωρεάν αποστολή και άλλα «μπόνους» εξοικονόμησης χρημάτων.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο