Ανταλλακτικά αυτοκινήτων OSRAM

Κατάλογος ανταλλακτικών από OSRAM

Η γερμανική εταιρεία «Osram» είναι ένας από τους ηγέτες στην κατασκευή μονάδων φωτισμού παγκοσμίως. Η μάρκα αυτή φημίζεται για τα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας προϊόντα της. Οι τεχνολογίες φωτισμού της Osram, ανήκουν στην υψηλή κατηγορία της αγοράς.

Η ιστορία της εταιρείας Osram

Το σήμα της έχει καθιερωθεί από το 1906, στην παραγωγή και την πώληση λαμπτήρων γενικής χρήσης. 13 χρόνια μετά, ως συνέπεια της συγχώνευσης τριών γερμανικών κατασκευαστών φωτισμού, των: AEG, Deutsche Gasglühlicht AG και Siemens & Halske AG, ιδρύθηκε μια νέα εταιρία, η Osram, στο Βερολίνο. Η εταιρεία έγινε ο βασικός προμηθευτής λαμπτήρων της Γερμανίας.  

Το 1937, η Osram ξεκίνησε να φτιάχνει λαμπτήρες φθορίου, οι οποίοι απέκτησαν αμέσως το χρυσό μετάλλιο στη διεθνή έκθεση του Παρισιού, την ίδια χρονιά. Το 1978, η εταιρεία περιήλθε ως θυγατρική στον όμιλο Siemens.

Το 1998, η Osram απέκτησε μια επιχείρηση κατασκευή λαμπτήρων, την ECE Industries India Ltd. Το 2009, εξαγόρασε την TRAXON Technologies και δύο χρόνια μετά, την εταιρεία Siteco. Αυτές οι κινήσεις επέτρεψαν, στην εταιρεία, να διευρύνει την ποικιλία των προϊόντων της και να ισχυροποιήσει τη θέση της στην αγορά. Το 2013, η εταιρεία περιήλθε στην Siemens και ένα χρόνο μετά, τα έσοδά της ανήλθαν στα $5,1 δις.

Η OSRAM διαθέτει 48 υποκαταστήματα σε 17 χώρες, παγκοσμίως. Η εταιρεία κατασκευάζει τόσο γνήσια, όσο και ιμιτασιόν τμήματα.  

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Osram, ηλεκτρονικά.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Osram

Η OSRAM κατασκευάζει τμήματα αυτοκινήτων τεσσάρων κατηγοριών:

  • Λαμπτήρες με βελτιωμένη απόδοση. Η Osram εγγυάται την αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων αυτής της κατηγορίας, αλλά και τη συνεχή βελτίωση της αποτελεσματικότητάς τους σε σχέση με τους λαμπτήρες άλλων εταιριών. Στην κατηγορία αυτή, συμπεριλαμβάνονται λαμπτήρες xenon και αλογόνου για το φωτισμό του μπροστινού μέρους, καθώς και λαμπτήρες LED για τα φώτα ομίχλης.
  • Πρωτότυπου σχεδιασμού φανάρια. Στην κατηγορία αυτή, προσφέρονται λαμπτήρες LED, αλογόνου και xenon, για το φωτισμό του εξωτερικού μέρους, καθώς και προϊόντα LED για το φωτισμό του εσωτερικού μέρους. Τα πρωτότυπου σχεδιασμού φανάρια της Osram, προσδίδουν μοναδικότητα στο αυτοκίνητό σας, χάρη στη μεγάλη ποικιλία χρωματισμών τους.
  • Γνήσιοι λαμπτήρες: η Osram κατασκευάζει γνήσιους λαμπτήρες xenon και αλογόνου, για τις περισσότερες μάρκες αυτοκινήτων. Η κατηγορία αυτή, περικλείει λαμπτήρες προβολέων, λαμπτήρες εσωτερικού και λαμπτήρες για γνήσια φανάρια κατασκευαστών.
  • Λαμπτήρες τεχνολογίας Ultra Life. Η OSRAM εγγυάται την ανθεκτικότητα αυτού του είδους μονάδων φωτισμού, οι οποίες διαρκούν τρεις φορές περισσότερο έναντι των συνηθισμένων λαμπτήρων. Η Ultra Life τεχνολογία χρησιμοποιείται για την παραγωγή λαμπτήρων προβολέων και φλας.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο