Ανταλλακτικά αυτοκινήτων OBERLAND

Κατάλογος ανταλλακτικών από OBERLAND

Η Oberland Mangold είναι μια διάσημη στην Ευρώπη, εταιρεία παραγωγής συστημάτων εξάτμισης και τμημάτων τους, η οποία κατασκευάζει εξαρτήματα και ανταλλακτικά αυτοκινήτων για τη δευτερογενή αγορά. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας εδρεύουν κοντά στο Garmisch Partenkirchen της Γερμανίας. Η εταιρεία επικεντρώνει το ενδιαφέρον της, κατά κύριο λόγο, στις εξελίξεις που στοχεύουν στη μείωση των εκπομπών των καυσαερίων.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Oberland
  1. Μεταλλικά υποστρώματα για φίλτρα αιθάλης και καταλυτικοί μετατροπείς. Φτιάχνονται από μεταλλικά υλικά κι έτσι, διαθέτουν λεπτότερα τοιχώματα και κατ’ επέκταση, μικρότερο βάρος κατασκευής. Τα μεταλλικά υποστρώματα χαρακτηρίζονται από υψηλό συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας και ανθεκτικότητα στις μηχανικές βλάβες, αλλά και σε θερμοκρασίες μέχρι και 1200 ° С. Ενσωματώνονται στο σύστημα της εξάτμισης, οπότε η εγκατάστασή τους είναι πιο εύκολη. Μπορούν να τοποθετηθούν και σε ανοιχτά φίλτρα με ιδιότητες αναγέννησης.
  2. Σετ μετατροπής και μετασκευής. Υπάρχει η πιθανότητα να συμπεριλαμβάνουν φίλτρα αιθάλης με σύστημα παθητικής αναγέννησης και μετατροπείς οξείδωσης. Οι μίνι καταλύτες βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα φιλτραρίσματος των αερίων της εξάτμισης που γίνεται από τον υπάρχοντα καταλυτικό μετατροπέα.
Αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Oberland

Αν αποφασίσετε να μετασκευάσετε το αυτοκίνητό σας, θα βοηθήσετε στην προστασία του περιβάλλοντος και θα λάβετε φορολογικές απαλλαγές: Οι κυβερνήσεις κάποιων, ενθαρρύνουν έντονα τους πολίτες τους, να τοποθετήσουν πιο αποτελεσματικά φίλτρα και καταλύτες. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, υπάρχει ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων της μάρκας Oberland Mangold, τα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε μόνοι σας και σε ελάχιστο χρόνο, να οδηγείτε ένα μετασκευασμένο αυτοκίνητο. Εμείς, θα διασφαλίσουμε ότι θα παραλάβετε την παραγγελία σας, το ταχύτερο δυνατό. Έχετε τη δυνατότητα, επίσης, να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας για οποιαδήποτε απορία, σχετική με την επιλογή ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Αυτοί θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο ανταλλακτικό και θα σας ενημερώσουν για το πώς θα εξοικονομήσετε χρήματα.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο