Ανταλλακτικά αυτοκινήτων NRF

Κατάλογος ανταλλακτικών από NRF

Η NRF είναι μια επώνυμη ολλανδική μάρκα. Η οποία παράγει τόσο γνήσια, όσο και ιμιτασιόν ανταλλακτικά για τη δευτερογενή αγορά, αλλά και τμήματα πλοίων και σιδηροδρομικών οχημάτων. Η NRF αποτελεί θυγατρική της μεγάλης ινδικής εταιρείας Banco Products India Ltd. Υπό την επωνυμία NRF, παράγονται τόσο ακριβά όσο και οικονομικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Antallaktikaonline.gr παρέχει προς ηλεκτρονική αγορά ανταλλακτικά αυτοκινήτων της NRF με εγγύηση ποιότητας.

Η ιστορία της NRF

Η ιστορία της μάρκας άρχισε το 1927, στο Άμστερνταμ, με την ίδρυση της εταιρείας Nederlandse Radiateuren Fabriek, από τον R. Bloksma. Αρχικά, η εταιρεία ενεργοποιούνταν, κυρίως, στην επισκευή ψυγείων, όμως τη δεκαετία του ‘30, η εταιρεία ξεκίνησε τη δική της παραγωγή. Το 1954, άνοιξε το δεύτερο εργοστάσιό της, στο Mill της Ολλανδίας, από όπου ξεκίνησε η παραγωγή ψυγείων προς εξαγωγή. Στη συνέχεια, η εταιρεία NRF κατασκεύαζε εργοστασιακό εξοπλισμό για τις σειρές αυτοκινήτων Volvo 300 και 400, καθώς και για ορισμένα άλλα δημοφιλή μοντέλα επώνυμων αυτοκινητοβιομηχανιών.

Στις αρχές της δεκαετίας του ‘80, η κατασκευάστρια εταιρεία ξεκίνησε να ενισχύει τη θέση της στην ευρωπαϊκή αγορά και άνοιξε την πρώτη της εκτός χώρας θυγατρική, στη Valenciennes της Γαλλίας. Το 1989, το εργοστάσιο της NRF πέρασε στην κατοχή της εταιρίας Modine Manufacturing που αποτελεί έναν αμερικανό ηγέτη στον κλάδο των τεχνολογιών μεταφοράς θερμότητας. Μετέπειτα, η εταιρεία NRF διεύρυνε τη σειρά των προϊόντων της με τους εναλλάκτες θερμότητας αλουμινίου. Από το 2010, η NRF υπάγεται στη Banco Products India Ltd.

Στις ημέρες μας, η εταιρεία NRF εξειδικεύεται στη δημιουργία, κατασκευή και πώληση συστημάτων ψύξης για αυτοκίνητα. Οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις της εταιρείας εδρεύουν σχεδόν σε όλη τη Δυτική Ευρώπη: στην Ολλανδία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και άλλες χώρες. Το φάσμα των προϊόντων της, διαθέτει πάνω από 11000 ανταλλακτικά.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της NRF

 1. Ψυγεία. Η NRF σχεδιάζει και παράγει αξιόπιστα ψυγεία διαφόρων χρήσεων, τα οποία, συνήθως, λειτουργούν δίχως δυσλειτουργίες, ακόμα και σε συνθήκες μέγιστου φορτίου.
 2. Τμήματα συστημάτων κλιματισμού. Στον κατάλογο της NRF, υπάρχουν πάνω από 2000 υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά. Υπό αυτή την επωνυμία, κατασκευάζονται τα παρακάτω ανταλλακτικά αυτοκινήτων:
  • Συμπυκνωτές,
  • Συμπιεστές,
  • Ξηραντήρες,
  • Εξατμιστήρες, κ.λπ.
  Στο σύνολό τους τα τμήματα των συστημάτων κλιματισμού της NRF, παρέχονται μαζί με ένα σετ εγκατάστασης Easy Fit, το οποίο διαθέτει τάπες ψυγείων, κολάρα σωλήνων, φλάντζες, αντάπτορες, τελικές τάπες και άλλα τμήματα, τα οποία βοηθούν στη γρήγορη τοποθέτηση του εκάστοτε ανταλλακτικού.
 3. Βεντιλατέρ. Χρησιμοποιούνται στην ψύξη των ψυγείων και των συμπυκνωτών. Η εταιρεία NRF εμπορεύεται, επίσης, ηλεκτρομαγνητικά ελεγχόμενους συμπλέκτες βεντιλατέρ, οι οποίοι παράγονται έτσι ώστε να πληρούν τα σύγχρονα πρότυπα και διαθέτουν τα εξής πλεονεκτήματα:
  • Ελέγχονται από το σύστημα διαχείρισης του κινητήρα,
  • Αντιδρούν άμεσα στην ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του βεντιλατέρ,
  • Μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου,
  • Ελαχιστοποιούν το επίπεδο θορύβου του κινητήρα,
  • Πληρούν τα πρότυπα εκπομπών Euro 6.
 4. Ψυγεία ιντερκούλερ. Απευθύνονται στα επαγγελματικά οχήματα. Ψύχουν τον αέρα που μπαίνει στην πολλαπλή εισαγωγής και προσφέρουν καλύτερη καύση του καυσίμου, αυξάνοντας την ιπποδύναμη και τη ροπή.
 5. Ψυγεία λαδιού. Τοποθετούνται σε επιβατικά και σε επαγγελματικά οχήματα, αλλά και σε γεωργικά μηχανήματα. Ψύχουν το λάδι και τα υγρά των κινητήρων, των κιβωτίων μετάδοσης, των υδραυλικών τιμονιών και άλλων τμημάτων των αυτοκινήτων. Μαζί με τον κανονικό εξοπλισμό, η NRF παράγει και ψυγεία μπαρών και ελασμάτων για χρήση σε δυσμενείς θερμοκρασίες και με υψηλές πιέσεις.
 6. Φλάντζες. Φτιάχνονται από υψηλής ποιότητας υλικά κι έτσι, έχουν μεγάλο κύκλο ζωής. Προσφέρουν αεροστεγή σύνδεση των στοιχείων και προλαμβάνουν τις πρόωρες βλάβες.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο