Ανταλλακτικά αυτοκινήτων METZGER

Κατάλογος ανταλλακτικών από METZGER

Η Metzger αποτελεί μια διάσημη μάρκα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, η οποία είναι τμήμα της γερμανικής εταιρείας Werner Metzger GmbH και χαίρει δημοτικότητας τόσο στην Ευρώπη, όσο και παγκοσμίως.

Η μάρκα αυτή, αποτελεί σύμβολο υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Η εταιρεία Werner Metzger GmbH ιδρύθηκε το 1980 και μέσα σε λίγες δεκαετίες, κέρδισε παγκόσμια αναγνώριση. Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Metzger είναι κατάλληλα τόσο για μεγάλης κυκλοφορίας μάρκες αυτοκινήτων, όσο και για πανάκριβα μοντέλα, όπως αυτά των Maybach, Lamborghini, Lotus, Porsche, Ferrari και Maserati.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Metzger

Στον κατάλογο προϊόντων της Metzger, εμπεριέχονται πάνω από 20000 ανταλλακτικά. Υπό την επωνυμία αυτή, πωλούνται τα εξής στοιχεία:

  1. Προθερμαντήρες. Παρουσιάζονται στην αντίστοιχη κατηγορία. Οι προθερμαντήρες της Metzger είναι συμβατοί με το 96% των αυτοκινήτων με κινητήρες ντίζελ.
  2. Τμήματα συστήματος ψύξης. Η εν λόγω κατηγορία προϊόντων, περιέχει βεντιλατέρ, αντιστάσεις, μονάδες ελέγχου, ρυθμιστές και συμπιεστές.
  3. Κινητήρες και παρελκόμενα. Εδώ υπάρχουν φλάντζες για κεντρικό ψεκασμό, εύκαμπτοι σωλήνες, ελαστικές βάσεις, αντλίες, βαλβίδες και διαχωριστές λαδιού.
  4. Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Υπό την επωνυμία Metzger, προσφέρονται πάνω από 4000 προϊόντα αυτού του είδους, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων αισθητήρων, μετρητές ροής, πολλαπλασιαστών, βαλβίδων EGR, διακοπτών κ.λπ.
  5. Συστήματα μετάδοσης κίνησης με ιμάντες. Οι ιμάντες που πωλούνται υπό τη μάρκα Metzger, στην πλειοψηφία τους, φτιάχνονται από την εταιρεία Dayco, η οποία διαθέτει εξαιρετική φήμη στην Ευρωπαϊκή αγορά.
  6. Τμήματα συστήματος κλιματισμού. Το φάσμα των προϊόντων αυτών, συμπεριλαμβάνει τμήματα τόσο για γραμμές υψηλής, όσο και χαμηλής πίεσης, και διάφορα στοιχεία στεγανοποίησης.
  7. Σωλήνες και αγωγοί εισαγωγής υψηλής πίεσης. Είναι ανθεκτικοί στην υψηλή πίεση, καθώς και στις αλλαγές της θερμοκρασίας. Διαθέτουν εφάμιλλη ποιότητα με τους γνήσιους και φέρουν ένδειξη της ημερομηνίας παραγωγής τους.
  8. Τμήματα συστημάτων ανάρτησης και διεύθυνσης. Η εταιρία παράγει σχεδόν 3500 προϊόντα, για ευρωπαίους και ιάπωνες κατασκευαστές αυτοκινήτων.
  9. Τμήματα συστήματος πέδησης. Τα τακάκια των φρένων, φτιάχνονται από ανθεκτικά υλικά. Ανάμεσα στο τακάκι και την επιφάνεια τριβής, υπάρχει ένα ειδικό ενδιάμεσο τμήμα που βοηθά στην εκροή της θερμότητας. Οι δίσκοι των φρένων, οι οποίοι φτιάχνονται από ατσάλι με υψηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα, μειώνουν τους κραδασμούς και περιορίζουν το θόρυβο στο ελάχιστο, ενώ είναι εξαιρετικά αποτελεσματικοί.
  10. Τμήματα αμαξώματος. Οι γρύλοι των παραθύρων, τα αμορτισεράκια αερίου, οι υαλοκαθαριστήρες, οι μαστοί των θυρών και τους, φτιαγμένα στο σύνολό τους, από υψηλής ποιότητας υλικά, κατάλληλα για όλα σχεδόν τα οχήματα.

Αγοράστε ανταλλακτικά της Metzger, ηλεκτρονικά

Είναι πολύ εύκολο να «χαθείτε» μέσα στην τεράστια γκάμα ανταλλακτικών αυτοκινήτων της Metzger. Εμείς, το κατανοούμε αυτό πλήρως και για αυτό το λόγο, οι αξιόπιστοι ειδικοί μας είναι έτοιμοι να βοηθήσουν κάθε πελάτη. Συνεργαζόμαστε μόνο με κορυφαίους κατασκευαστές και κατά συνέπεια, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να συμβαδίζουν οι υπηρεσίες μας με την φήμη κάθε μάρκας. Ανάμεσα στα βασικότερα πλεονεκτημάτων μας, συγκαταλέγονται οι οικονομικές τιμές και η γρήγορη παράδοση.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Τσιμούχες / Στεγανοποιητικοί Δακτύλιοι
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο