Ανταλλακτικά αυτοκινήτων Magnum Technology

Κατάλογος ανταλλακτικών από Magnum Technology

Η Magnum Technology είναι μια πασίγνωστη μάρκα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, σε συνεργασία με την οποία, η πολωνική εταιρεία Inter Cars SA διανέμει αμορτισέρ, ελατήρια, τμήματα υδραυλικών συστημάτων ανάρτησης και άλλα. Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Magnum Technology, απευθύνονται στη δευτερογενή αγορά και είναι συμβατά με το μεγαλύτερο μέρος των ευρωπαϊκών, αμερικανικών και ασιατικών αυτοκινήτων. Η δε ποιότητά τους, είναι ισάξια με αυτή των γνήσιων ανταλλακτικών.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Magnum Technology

 1. Ελατήρια ανάρτησης. Φτιάχνονται από υψηλής ποιότητας υλικά και με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών περιέλιξης. Προσφέρουν βέλτιστη απορρόφηση των κραδασμών του αμαξώματος στις εκτός δρόμου διαδρομές, σταθερή απόσταση από το έδαφος και μόνιμη επαφή των τροχών με το οδόστρωμα. Στον κατάλογο της εταιρείας, συμπεριλαμβάνονται διάφορα είδη ελατηρίων ανάρτησης:
  • Ελικοειδή,
  • Κωνικά,
  • Μίνι μπλοκ.
 2. Αμορτισέρ. Προσφέρουν άνετη οδήγηση και υψηλού επιπέδου κράτημα στο δρόμο. Χαρακτηρίζονται από  τα βέλτιστα χαρακτηριστικά τους σε περίπτωση φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης. Τα αμορτισέρ αυτά, περνούν από έλεγχο σε κάθε στάδια της παραγωγής τους, όσον αφορά στις αποσβεστικές τους ιδιότητες στα αποτελέσματα των υψηλής συχνότητας κυκλικών φορτίων, καθώς και όσον αφορά στα αποτελέσματα των διαβρωτικών χημικών ουσιών, των ακραίων θερμοκρασιών (έως 900oC) και του ραγίσματος. Συνολικά, με την επωνυμία Magnum Technology, κατασκευάζονται πάνω από 1.000 διαφορετικά προϊόντα αυτού του τύπου. Ο κατάλογος της εταιρίας συμπεριλαμβάνει τα παρακάτω είδη αμορτισέρ:
  • Λαδιού,
  • Αερίου.
 3. Τμήματα υδροπνευματικών αναρτήσεων. Στο σύνολό τους, ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα και τη συμβατότητά τους με όλους τους τύπους οχημάτων, που διαθέτουν τέτοια συστήματα απορρόφησης κραδασμών και κυρίως για τα οχήματα του Ομίλου PSA Peugeot Citroen. Στην κατηγορία αυτή, συμπεριλαμβάνονται:
  • Σφαίρες,
  • Ρυθμιστές πίεσης.
 4. Βάσεις. Συμπεριλαμβάνονται:
  • Άνω στηρίγματα
  • Στοπ για αμορτισέρ,
  • Ρουλεμάν.

Αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Magnum Technology, ηλεκτρονικά

Αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Magnum Technology, στην πιο οικονομική τιμή, από το ηλεκτρονικό κατάστημα Antallaktikaonline.gr και εξασφαλίστε με σιγουριά τα πλεονεκτήματά μας, στην περίπτωση που έχουν σημασία για εσάς τα παρακάτω:

 1. Ο χρόνος και τα χρήματά σας. Προσφέρουμε έκπτωση, αποκλειστικά για κάθε πελάτη, και παραδίδουμε τα προϊόντα που αγοράσατε στην ώρα τους. Το φιλικό προς το χρήστη σύστημα αναζήτησης της ιστοσελίδας, σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε το ανταλλακτικό που χρειάζεστε, γρήγορα και εύκολα.
 2. Ποιότητα στα ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Γνωρίζοντας ότι η αξιοπιστία των ανταλλακτικών είναι ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια, ελέγχουμε εκτενώς το φάσμα των προϊόντων μας και επιλέγουμε τους προμηθευτές με τους οποίους συνεργαζόσαστε. Έτσι, δεν προσφέρουμε ποτέ ελαττωματικά ή χαμηλής ποιότητας ανταλλακτικά αυτοκινήτων στο ηλεκτρονικό κατάστημα Antallaktikaonline.gr.
 3. Εξειδικευμένη βοήθεια από τους συμβούλους μας. Οι ειδικοί μας γνωρίζουν όλες τις «λεπτές αποχρώσεις» της κατασκευής και της λειτουργίας, τόσο ολόκληρων των τμημάτων όσο και των μονάδων των αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να μπορούν να σας βοηθήσουν να διαλέξετε το κατάλληλο ανταλλακτικό για το αυτοκίνητό σας, λαμβάνοντας υπόψη όλα του τα τεχνικά χαρακτηριστικά, καθώς και τον τρόπο χρήσης του. Σε περίπτωση που το ανταλλακτικό που αναζητάτε δεν υπάρχει τον κατάλογο της Magnum Technology, θα σας προτείνουν το κατάλληλο ανταλλακτικό από κάποιον άλλο επώνυμο κατασκευαστή.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο