Ανταλλακτικά αυτοκινήτων LRT

Κατάλογος ανταλλακτικών από LRT

Η LRT είναι μια γερμανική επωνυμία, με την οποία η εταιρεία LRT Automotive GmbH κατασκευάζει τμήματα συστημάτων εξάτμισης για τη δευτερογενή αγορά. Αρχικά, η εταιρεία που ιδρύθηκε το 1998, ενεργοποιούνταν στην πώληση καταλυτών, φτιαγμένων στις ΗΠΑ. Το 1999, η ηγεσία της LRT δημιούργησε ένα εργοστάσιο παραγωγής καταλυτών στο Walldorf της Γερμανίας. Η εταιρεία προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει τις προδιαγραφές των προϊόντων της, γι’ αυτό και τα  ανταλλακτικά της LRT, είναι εφάμιλλης ποιότητας με τα γνήσια.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της LRT

 1. Καταλύτες. Φτιάχνονται από ανθεκτικά, υψηλής ποιότητας υλικά (ανοξείδωτο χάλυβα και κεραμικά), τα οποία επικαλύπτονται με πολύτιμα μέταλλα, όπως το ρόδιο, η πλατίνα και το παλλάδιο. Όλοι οι καταλύτες της LRT διαθέτουν πιστοποίηση Der Blaue Engel, η οποία είναι η παλαιότερη πιστοποίηση στην Ευρώπη, που αποδεικνύει την περιβαλλοντική ασφάλεια των προϊόντων.
 2. Πολλαπλές εξαγωγής.
  • Χυτές. Είναι ανθεκτικές στις μεταβολές της θερμοκρασίας, στην παραμόρφωση και τη διάβρωση και χαρακτηρίζονται για την υψηλή τους ποιότητα, το μεγάλο κύκλο ζωής και τη λογική τιμή τους.
  • Σωληνοειδής (ανοξείδωτες). Διαθέτουν ελαφρύ και συμπαγή σχεδιασμό. Αυξάνουν την απόδοση του καταλύτη και βελτιώνουν τον εξαερισμό των κυλίνδρων του κινητήρα. Βοηθούν στη γρήγορη απόκριση του καταλύτη κατά την ψυχρή εκκίνηση.
 3. Πρόσθετα τμήματα:
  • Σωλήνες και μπεκ. Στην κατασκευή τους, γίνεται χρήση ανθεκτικών και εύκαμπτων υλικών, τα οποία διαθέτουν αντοχή στις επιθετικές περιβαλλοντικές συνθήκες, αποσβένουν τους κραδασμούς του κινητήρα και παρέχει αθόρυβη λειτουργία του συστήματος της εξάτμισης.
  • Βάσεις. Η μάρκα LRT, κατασκευάζεται μια μεγάλη γκάμα βάσεων που απευθύνονται στη στήριξη των καταλυτών και την τοποθέτηση των πολλαπλών της εξάτμισης. Προσφέρουν ασφαλή στερέωση στα τμήματα του συστήματος της εξάτμισης, ακόμη και σε ακραία υψηλές θερμοκρασίες.
  • Αισθητήρες Λάμδα. Χαρακτηρίζονται από ακρίβεια και αντοχή στη φθορά.

Αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της LRT, ηλεκτρονικά

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είναι διαθέσιμη μια μεγάλη γκάμα από ανταλλακτικά αυτοκινήτων της LRT και άλλων εταιρειών. Οι αγορές από εμάς είναι οικονομικά αποδοτικές, γιατί σε κάθε πελάτη του Antallaktikaonline.gr, προσφέρουμε:

 1. Γρήγορη παράδοση. Θα μπορέσετε να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 2. Εγγύηση. Η ποιότητα των ανταλλακτικών, επηρεάζει την απόδοση όλων των συστημάτων, κάθε οχήματος. Είμαστε σίγουροι για την αξιοπιστία των ανταλλακτικών αυτοκινήτων που εμπορευόμαστε και σας αποδεικνύουμε την άψογη ποιότητά τους, προσφέροντας σας διετή εγγύηση.
 3. Προσιτές τιμές. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ακριβά γνήσια ανταλλακτικά για την σωστή επισκευή του αυτοκινήτου σας. Εδώ, θα βρείτε μια ευρεία γκάμα υψηλής ποιότητας ιμιτασιόν ανταλλακτικών σε οικονομικές τιμές.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο