Ανταλλακτικά αυτοκινήτων LPR

Κατάλογος ανταλλακτικών από LPR

Η LPR, είναι μια πασίγνωστη ιταλική μάρκα, η οποία κατασκευάζει ανταλλακτικά για συστήματα πέδησης αυτοκινήτων. Κατέχει τη δεύτερη θέση σε όγκο παραγωγής τακακιών φρένων, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Η ιστορία της εταιρείας LPR

Η ιστορία της LPR, συνδέεται άρρηκτα με τον Pietro Arici που ήταν αυτός που ξεκίνησε το εργοστάσιο παραγωγής υδραυλικών αντλιών φρένων, το 1952. Μετά από 25 χρόνια, το 1977, ο γιός του, Luciano Arici, πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τα βήματά του και δημιούργησε την εταιρεία LPR. Η νέα εταιρία έφυγε από το Bresciato και εγκαταστάθηκε στην Piancenza, όπου η έδρα και η κεντρική της αποθήκη παραμένουν μέχρι και σήμερα.

Στις ημέρες μας, η εταιρεία διατηρεί πέντε εργοστάσια, επτά θυγατρικές και τρεις αυτοματοποιημένες αποθήκες, παγκοσμίως. Τα ανταλλακτικά που κατασκευάζει, εξάγονται σε 76 χώρες, με αντιπροσωπείες στις ΗΠΑ, την Ουγγαρία, τη F.Y.R.O.M., την Ισπανία και τη Γερμανία.

Τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται στα αυτοκίνητα πασίγνωστων εταιριών, όπως η Renault, η Iveco,η Fiat, η Lada κ.λπ. Επίσης, η μάρκα LPR παράγει και μια μεγάλη γκάμα ιμιτασιόν ανταλλακτικών. Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της LPR ηλεκτρονικά, από την ιστοσελίδα μας.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της LPR

  1. Τακάκια φρένων.
    • Για δισκόφρενα. Διαθέτουν αντοχή σε μεγάλο φάσμα θερμοκρασιών λειτουργίας, από τους -30 έως τους +500 βαθμούς Κελσίου. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον, μιας και η σύστασή τους δεν περιλαμβάνει βαρέα μέταλλα και χάρη στην ειδική τους σύνθεση, παρουσιάζουν χαμηλά επίπεδα θορύβου.
    • Για ταμπούρα (σιαγώνες). Φτιάχνονται από ισχυρό χάλυβα και περνούν από αμμοβολή. Χαρακτηρίζονται από υψηλές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες.
  2. Δίσκοι φρένων. Το υψηλής τεχνολογίας σύστημα εξαερισμού τους, προσφέρει έγκαιρη εκροή της θερμοκρασίας από τις επιφάνειες τριβής. Τα συγκεκριμένα ανταλλακτικά είναι εφάμιλλης ποιότητας με τα OEM.
  3. Ταμπούρα φρένων. Στην παραγωγή τους γίνεται χρήση, από την εταιρία, υλικών με αντοχή στην πτώση της θερμοκρασίας, στην υγρασία και στη βρωμιά. Διακρίνονται για την αποτελεσματική τους πέδηση.
  4. Αντλίες φρένων. Φτιάχνονται είτε από χυτοσίδηρο, είτε από αλουμίνιο, και διαθέτουν αντοχή στις υψηλές πιέσεις. Οι τσιμούχες τους από ισχυρό καουτσούκ, εξασφαλίζουν την αεροστεγανότητά τους.
  5. Αντλίες συμπλέκτη. Χαρακτηρίζονται από την υψηλού επιπέδου αντοχή τους στις επιθετικές χημικές ουσίες και τις αθέμιτες περιβαλλοντικές επιδράσεις.

Η μάρκα LPR, επίσης, παράγει άξονες κίνησης και μπιλιοφόρους, αντλίες νερού, δαγκάνες φρένων, διανομείς δύναμης πέδησης, τροχαλίες, προεντατήρες και άλλα ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο