Ανταλλακτικά αυτοκινήτων LESJÖFORS

Κατάλογος ανταλλακτικών από LESJÖFORS

Η Lesjöfors Automotive είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής, παγκοσμίως, ελικοειδών ελατηρίων για τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Σήμερα, υπάγεται στον σουηδικό όμιλο Alma Beijer που αποτελεί ένα μεγάλο επενδυτή του βιομηχανικού τομέα.

Η ιστορία της Lesjöfors

Το επίσημο έτος ίδρυσης της εταιρείας εκτιμάται ότι είναι το 1675, όταν δημιουργήθηκε ένα χαλυβουργείο κοντά στο Lesjöfors. Το 1849, η εταιρεία άρχισε να κατασκευάζει σύρματα και μεταλλικές βέργες. Το 1852, παρήγαγε το πρώτο της ελικοειδές ελατήριο.

Στις μέρες μας, η Lesjöfors αποτελεί ηγέτη στην κατασκευή ελατηρίων για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα. Η εταιρεία κατέχει δέκα εργοστάσια και κέντρα διανομής που εδρεύουν σε πολλές χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Βόρειας Αμερικής. Τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στο Karlstad της Σουηδίας. Οι αποθήκες της εταιρείας, διαθέτουν πάντα σε απόθεμα 850000 προϊόντα και κατ’ επέκταση, η εταιρεία παρέχει γρήγορη παράδοση και οικονομικές τιμές.

Η εταιρεία αποτελεί μεγάλο προμηθευτής της δευτερογενούς αγοράς. Αν αποφασίσατε να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Lesjöfors ηλεκτρονικά, τότε έχετε κάνει τη βέλτιστη επιλογή: τα προϊόντα της σουηδικής εταιρείας υπάγονται στη μεσαίου κόστους κατηγορία, αλλά είναι εφάμιλλης ποιότητας με τα γνήσια.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Lesjöfors

  1. Ελικοειδή ελατήρια. Η χρήση παράλληλων συρμάτων στην κατασκευή των ελατηρίων, μεγαλώνει την αντοχή τους στη φθορά και η ειδική τους επίστρωση με φωσφορικό ψευδάργυρο και εποξειδική πούδρα, προσφέρει επιπρόσθετη προστασία ενάντια στη διάβρωση.
  2. Ελατήρια αερίου. Ο κατάλογος της Lesjöfors, διαθέτει περισσότερα από 1500 ελατήρια αερίου, τα οποία προσφέρονται μαζί με τις κάτω βάσεις τους, για πιο εύκολη τοποθέτηση. Ο κύλινδρος των εμβόλων, είναι επικαλυμμένος με χρώμιο για προστασία από τη διάβρωση.
  3. Σπορ ελατήρια. Έχουν σχεδιαστεί για την αναβάθμιση των αυτοκινήτων. Μειώνουν την απόσταση από το έδαφος, μέχρι και 50 χιλιοστά, και προσφέρουν εξαιρετική πρόσφυση στο δρόμο.
  4. Φύλλα σούστας. Φτιάχνονται από ατσάλι και περνούν σε όλα τα στάδια από αμμοβολή και θερμική επεξεργασία. Δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στις οπές τοποθέτησής τους. Οι σούστες επικαλύπτονται με ειδικές ενώσεις ή βάφονται για προστασία από τη διάβρωση.
  5. Ζίγκια. Τα βασικά πλεονεκτήματά τους είναι η αντοχή και η ελαστικότητά τους. Είναι συμβατά για την τοποθέτηση τόσο κανονικών, όσο και βαρέως τύπου σουστών, και πωλούνται μαζί με τα παξιμάδια τους.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο