Ανταλλακτικά αυτοκινήτων LAUBER

Κατάλογος ανταλλακτικών από LAUBER

Η Lauber είναι μια πολωνική μάρκα, η οποία εμπορεύεται μια μεγάλη γκάμα από μίζες, δυναμό, συστήματα διεύθυνσης και άλλα ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Η διανομή των προϊόντων της, πραγματοποιείται από την εταιρία Inter Cars S.A, η οποία θεωρείται ηγέτης στην παροχή ανταλλακτικών αυτοκινήτων, στη δευτερογενή αγορά της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Η ιστορία της εταιρείας Lauber

Η ιστορία της μάρκας Lauber, άρχισε το 1994, με την ίδρυση, στη πολωνική πόλη Slupsk, της εταιρίας Lauber Sp. Ζ o.o., μίας εκ των πρώτων εταιρειών που ασχολήθηκαν με την ανακατασκευή ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Στο ξεκίνημά της, η εταιρεία εξειδικευόταν στην ανακατασκευή μιζών και δυναμό, αλλά σύντομα προσέθεσε στη γκάμα των ανακατασκευασμένων προϊόντων της, τα ημιαξόνια, τις αντλίες υδραυλικού τιμονιού, τις κρεμαγιέρες, τις δαγκάνες φρένων κ.λπ. Από το 2012 και μετά, συμπεριλήφθηκαν στον κατάλογο της εταιρείας τα ανακατασκευασμένα ακροφύσια ψεκασμού καυσίμου για συστήματα Common Rail (μονού σωλήνα) της Bosch.

Σήμερα, η εταιρεία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Πολωνίας, ενώ η ποικιλία των προϊόντων της μεγαλώνει συνεχώς. Ο κατάλογός της, συμπεριλαμβάνει προϊόντα κορυφαίων παραγωγών ανταλλακτικών αυτοκινήτων της Δυτικής Ευρώπης, όπως οι Valeo, Friesen, Eurotec, Delco Remy, Hans Steinkopf, Bosch, Transpo, Holger Christiansen Group, ΙΚΑ κ.λπ. Η ανακατασκευή των τμημάτων, πραγματοποιείται σε λιγότερες από 48 ώρες. Η εταιρεία προσφέρει, επίσης, ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά για συλλεκτικά αυτοκίνητα.

Αν πάρετε την απόφαση να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Lauber ηλεκτρονικά, να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε αξιόπιστο εξοπλισμό, μιας και η υψηλή ποιότητα των ανταλλακτικών αυτών, αποδεικνύεται με πιστοποιητικά από την APRA (Automotive Parts Rebuilders Association – Σύλλογος Ανακατασκευαστών Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων), που δηλώνουν ότι τα ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά λειτουργούν το ίδιο καλά με τα καινούρια.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Lauber

  1. Μίζες.
  2. Δυναμό.
  3. Αντλίες υδραυλικού τιμονιού.
  4. Κρεμαγιέρες.
  5. Άξονες κάρνταν.
  6. Μοτέρ υαλοκαθαριστήρων.
  7. Αντλίες και μπεκ για συστήματα ψεκασμού Common Rail.
  8. Δαγκάνες φρένων.

Η ανακατασκευή των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, πραγματοποιείται σε διάφορα στάδια. Αρχικά, το τμήμα που βρίσκεται υπό ανακατασκευή, λύνεται σε κομμάτια και αξιολογείται η κατάσταση των εξαρτημάτων του. Στη συνέχεια, αντικαθίστανται τα χαλασμένα τμήματα, όπως τσιμούχες, φλάντζες, ρουλεμάν, πλήμνες κ.λπ. και καθαρίζονται προσεκτικά όλα τα εξαρτήματά του. Αφού συναρμολογηθούν, τα ανακατασκευασμένα τμήματα ρυθμίζονται και περνούν από έλεγχο, με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού. Η εταιρεία Lauber, εξειδικεύεται στην ανακατασκευή αποκλειστικά γνήσιων ανταλλακτικών αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα τα προϊόντα που προσφέρει να είναι βέλτιστης ποιότητας.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο