Ανταλλακτικά αυτοκινήτων KONI

Κατάλογος ανταλλακτικών από KONI

Η Koni αποτελεί έναν διεθνή ηγέτη-κατασκευαστή στον τομέα των αμορτισέρ. Τα προϊόντα της Koni αποτελούν σύμβολο υψηλής ποιότητας, άνεσης και ασφάλειας, και ανήκουν στα ανταλλακτικά που πωλούνται στην υψηλού κόστους κατηγορία της αγοράς.

Η ιστορία της Koni

Η ιστορία της εταιρείας Koni άρχισε το 1857, στο Oud-Beijerland της Ολλανδίας. Αρχικά, η εταιρεία κατασκεύαζε και έφτιαχνε ηνία αλόγων. Η εταιρεία εξειδικεύεται στην κατασκευή αμορτισέρ από το 1932. Το πρώτο αμορτισέρ που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής της, ήταν τύπου τριβής, ένας τύπος ο οποίος διέθετε τότε υψηλή ζήτηση. Από το 1972, η μάρκα Koni περιήλθε στην ITT corporation, η οποία κατασκευάζει προϊόντα για την αεροδιαστημική βιομηχανία, καθώς και τις βιομηχανίες ενεργείας και μεταφορών.

Στις ημέρες μας, χάρη στην αξιοπιστία και τις ξεχωριστές προδιαγραφές τους, τα  προϊόντα της Koni χαρακτηρίζονται από υψηλή ζήτηση στη δευτερογενή αγορά παγκοσμίως και εξοπλίζουν τα κορυφαία μοντέλα οχημάτων των κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων.

Σήμερα, το εργοστάσιο στο Oud-Beijerland, κατασκευάζει 1.2 εκατομμύρια αμορτισέρ το χρόνο. Στο δεύτερο εργοστάσιο της εταιρίας που εδρεύει στη Γαλλία, κοντά στη Νίκαια, κατασκευάζονται 250000 παραπάνω ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Έχετε πάντα τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Koni ηλεκτρονικά, από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Antallaktikaonline.gr.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Koni

Σήμερα, η συλλογή των προϊόντων της εταιρείας διαθέτει γύρω στα 2500 είδη αμορτισέρ, μιας και παράγει τμήματα για επιβατικά αυτοκίνητα, λεωφορεία, επαγγελματικά οχήματα, τρέιλερ, ιδιοκατασκευές και σιδηροδρομικά οχήματα.

Η βασική ενασχόληση της εταιρείας Koni, είναι η κατασκευή αμορτισέρ επιβατικών αυτοκινήτων και διαθέτει αρκετές σειρές προϊόντων:

  • Koni Special. Τα αμορτισέρ αυτά βελτιώνουν τις επιδόσεις της ανάρτησης, ενώ αυξάνουν την ικανότητα ελιγμών του οχήματος, καθώς και την άνεση.
  • Koni Sport. Τα αμορτισέρ αυτά αποτελούν μια άψογη επιλογή για όσους οδηγούς επιλέγουν το σπορ στυλ οδήγησης. Ο βασικός τους σκοπός είναι η αύξηση της σταθερότητας του οχήματος.
  • KoniFSD. Τα αμορτισέρ αυτά είναι εξοπλισμένα με πρωτοποριακές καινοτομίες και προσαρμόζονται στις μεταβλητές συνθήκες του οδοστρώματος και στο στυλ οδήγησης.
  • Koni STR. T. Τα αμορτισέρ αυτά, φτιάχνονται κυρίως για γρήγορο στυλ οδήγησης και προσφέρουν άψογη οδηγική συμπεριφορά, παρέχοντας καλή αναλογία ποιότητας - χρημάτων.
  • Koni Heavy Track. Τα αμορτισέρ αυτά, είναι σχεδιασμένα για άνετη και ασφαλή οδήγηση, τόσο εντός όσο και εκτός πόλεως. Είναι ειδικά φτιαγμένα για οχήματα 4 x 4.
  • Koni Heavy Track RAID. Το βασικό γνώρισμα αυτών των αμορτισέρ είναι ο σχεδιασμός τους με διπλό υδραυλικό σωλήνα, ο οποίος παρέχει μέγιστη ασφάλεια. Επιτρέπουν στα SUV να αντέξουν μεγάλα φορτία, ανεξαρτήτως συνθηκών. Τα αμορτισέρ αυτά, λειτουργούν ακόμη και αν ο εξωτερικός τους σωλήνας υποστεί κάποια παραμόρφωση.
Γνήσια, υψηλής ποιότητας και χαμηλής τιμής ανταλλακτικών και ανταλλακτικά αυτοκινήτων από τη KONI KONI γνήσια ανταλλακτικά κορυφαία σε πωλήσεις
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Σύστημα Διεύθυνσης
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο