Ανταλλακτικά αυτοκινήτων KNECHT

Κατάλογος ανταλλακτικών από KNECHT

Σήμερα, η μάρκα KNECHT ανήκει στην εταιρεία MAHLE Aftermarket, η οποία διαθέτει και άλλες διάσημες μάρκες, όπως είναι οι: MAHLE Original, Metal Leve, Behr και Clevite Knecht. Η μάρκα KNECHT κατασκευάζει διάφορους τύπους φίλτρων, για οχήματα κορυφαίων κατασκευαστών. Αυτή η μάρκα προσφέρεται στην υψηλού κόστους κατηγορία της δευτερογενούς αγοράς.

Η ιστορία της KNECHT

Η ιστορία της επωνυμίας KNECHT ξεκίνησε το 1899, όταν ο Γερμανός κατασκευαστής Adolf Knecht έφτιαξε ένα μικρό εργοστάσιο σιδήρου και χάλυβα στο Bad Cannstatt της Γερμανίας. Το 1929, το εργοστάσιο άρχισε τη μαζική παραγωγή φίλτρων αέρα, λαδιού και καυσίμου. Η εταιρεία που παρήγαγε τα φίλτρα, είχε την επωνυμία KNECHT Filterwerke.

Το 1955, αποτέλεσε χρονιά-ορόσημο της εταιρείας: οι μηχανικοί της KNECHT Filterwerke ήταν οι πρώτοι στην Ευρώπη που έκαναν χρήση του χαρτιού ως στοιχείου φιλτραρίσματος. Ακόμη και σήμερα, τα οχήματα είναι εφοδιασμένα με τέτοιου είδους φίλτρα. Το 1972, η KNECHT Filterwerke περιήλθε στην εταιρεία FILTERSYSTEME MAHLE, η οποία ανήκε στον Όμιλο MAHLE, και εξακολούθησε να φτιάχνει φίλτρα για διάφορες μάρκες αυτοκινήτων.

Σήμερα, τα εργοστάσια της KNECHT βρίσκονται στην Αυστρία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, τη Μεγάλη Βρετανία, τις ΗΠΑ, τις Φιλιππίνες, την Ταϊλάνδη, την Κίνα, τη Βραζιλία και σε άλλες χώρες. Η εταιρεία εδρεύει στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Η χρήση των προϊόντων της εν λόγω μάρκας, είναι διαδεδομένη στις αναγνωρισμένες μάρκες της αυτοκινητοβιομηχανίας, π.χ. Audi, BMW, Mitsubishi, AlfaRomeo, Porsche, Mercedes-Benz, Volkswagen.

Έχετε πάντα τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της KNECHT ηλεκτρονικά, σε οικονομική τιμή, στο κατάστημα Antallaktikaonline.gr.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της KNECHT

  • Τα φίλτρα λαδιού της KNECHT δεν έχουν καθόλου μέταλλα, αλλά χρησιμοποιούν υλικά Micro-STAR® τα οποία αποτελούνται από ίνες υψηλής ποιότητας εμποτισμένες με ρητίνη, τα οποία προσφέρουν υψηλού επιπέδου διήθηση του λαδιού (99,9%) και είναι ανθεκτικά στις ακραίες θερμοκρασίες, την υγρασία και τους χημικούς παράγοντες. Η ροή λαδιού δεν εμποδίζεται με αυτά τα φίλτρα, διότι πληρούν τις πιο σύγχρονες οικολογικές απαιτήσεις.
  • Τα φίλτρα καυσίμου της KNECHT, όπως και τα φίλτρα λαδιού της, φτιάχνονται με τη χρήση της τεχνολογίας Micro-STAR®. Προσφέρουν υψηλού επιπέδου φιλτράρισμα και μπορούν και διατηρούν την υψηλή απόδοσή τους, ακόμα και στις ακραίες συνθήκες. Τα φίλτρα για κινητήρες ντίζελ, διαθέτουν σύστημα θέρμανσης, το οποίο εμποδίζει το πολύ γρήγορο μπούκωμα των στοιχείων φιλτραρίσματος στις χαμηλές θερμοκρασίες.
  • Τα φίλτρα αέρα της KNECHT διαθέτουν ελαφρύ σχεδιασμό και ανθεκτικό σώμα. Χάρη στα στοιχεία φιλτραρίσματος από άνθρακα, προσφέρουν μια ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου διήθηση της ροής του αέρα που εισέρχεται στον κινητήρα. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των φίλτρων αέρα της KNECHT αποτελεί το περιορισμένο επίπεδο θορύβου, κατά τη λειτουργία του συστήματος εισαγωγής αέρα του κινητήρα.
  • Τα φίλτρα καμπίνας της KNECHT, διακρίνονται για την υψηλή ασφάλεια και αποδοτικότητά τους. Φτιάχνονται χωρίς καθόλου διαλύτες και για την σύνδεση των τμημάτων τους, χρησιμοποιείται ασφαλής δεσμός υπερήχων. Η στρώση ενεργού άνθρακα αυξάνει την αποτελεσματικότητα του συστήματος και βοηθάει στην εξαφάνιση των άσχημων οσμών από την καμπίνα επιβατών.

Η εταιρεία παράγει, επίσης, αφυγραντήρες για διάφορα συστήματα του αυτοκινήτου, φίλτρα υγρού υδραυλικού τιμονιού, φίλτρα για ειδικά οχήματα και φίλτρα βιομηχανικής χρήσης.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο