Ανταλλακτικά αυτοκινήτων KANACO

Κατάλογος ανταλλακτικών από KANACO

Η Kanaco είναι μια πολωνική μάρκα, η οποία παράγει μια μεγάλη γκάμα ιμιτασιόν ρουλεμάν πλήμνης και ολοκληρωμένα συγκροτήματα πλήμνης, για επιβατικά και εμπορικά οχήματα, τα οποία κατασκευάζονται στη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία, και παρέχονται στη δευτερογενή αγορά. Η εταιρία είναι τμήμα της εταιρίας Inter Cars S.A. Τα ανταλλακτικά της Kanaco, παράγονται από τα εργοστάσια, κορυφαίων παγκοσμίως κατασκευαστών, όπως οι NTN, Koyo, NSK, Nachi, ILJIN, με αποτέλεσμα να διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα και να πωλούνται στη μέσου κόστους κατηγορία της αγοράς.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Kanaco

  1. Σετ ρουλεμάν πλήμνης. Κατασκευάζονται από ανθεκτικά υλικά, με αντοχή στις επιπτώσεις των χτυπημάτων στο δρόμο, την υγρασία και τις υψηλές θερμοκρασίες. Χάρη στην προσεκτικά επιλεγμένη σύνθεσή τους, τα ελαστικά στοιχεία τους κρατούν την ευελιξία τους, προσφέροντας αξιόπιστη προστασία στην πλήμνη τόσο από τη σκόνη, όσο και από τη βρωμιά, και διατηρούν το λιπαντικό στο εσωτερικό τους. Το σετ δεν περιλαμβάνει μόνον τα ρουλεμάν της πλήμνης, αλλά και όλα τα αναγκαία τμήματα για την τοποθέτησή της: δακτυλίους πίεσης, κοπίλιες, περίβλημα, βίδες, ροδέλες και σε ορισμένες περιπτώσεις λιπαντικά.
  2. Ολοκληρωμένα συγκροτήματα πλήμνης. Πρόκειται για ολόκληρο το μηχανισμό με ενσωματωμένο τα ρουλεμάν. Διακρίνεται για την υψηλή του ποιότητα, την ανθεκτικότητα και την αντοχή στις παραμορφώσεις. Πληρούν, επίσης, όλες τις απαιτούμενες απαιτήσεις.
  3. Σετ επισκευής. Η κατηγορία αυτή διαθέτει ρουλεμάν, κυλινδράκια και επιπρόσθετα εξαρτήματα, για την επισκευή των σημαντικών τμημάτων των αυτοκινήτων, όπως παραδείγματος χάρη τα εγκάρσια ψαλίδια.

Αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Kanaco, ηλεκτρονικά

Στην περίπτωση που ο συνδυασμός ποιότητας και οικονομικής τιμής, αποτελεί για σας, το βασικότερο κριτήριο επιλογής ανταλλακτικών αυτοκινήτων, σας προτείνουμε να κάνετε τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα Antallaktikaonline.gr. Προμηθευόμαστε τα ανταλλακτικά μας, αποκλειστικά από καλά δοκιμασμένες παραγωγούς, η ποιότητα των προϊόντων των οποίων, μπορεί να αποδειχθεί από μια πληθώρα πιστοποιητικών.

Χάρη στην σωστά ανεπτυγμένη υποδομή μας και τη στενή μας συνεργασία με τους παραγωγούς, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ειδικές τιμές και να προσφέρουμε εκπτώσεις σε όλους τους πελάτες μας. Η καλά συντονισμένη εργασία των υπαλλήλων κάθε τμήματός μας, μας επιτρέπει να παραδίδουμε τα προϊόντα μας άμεσα. Οι αποθήκες μας διαθέτουν σε απόθεμα, όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων που βρίσκονται σε ζήτηση, επιτρέποντάς μας να αποστέλλουμε τις παραγγελίες, λίγες ώρες αφού δοθούν. Σε περίπτωση που σας δημιουργηθούν οποιεσδήποτε απορίες, κατά την επιλογή των ανταλλακτικών, έχετε πάντα τη δυνατότητα να συμβουλευθείτε τους ειδικούς της υπηρεσίας υποστήριξης πελατών μας.

Γνήσια, υψηλής ποιότητας και χαμηλής τιμής ανταλλακτικών και ανταλλακτικά αυτοκινήτων από τη KANACO KANACO γνήσια ανταλλακτικά κορυφαία σε πωλήσεις
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο