Ανταλλακτικά αυτοκινήτων JURID

Κατάλογος ανταλλακτικών από JURID

Η JURID είναι μια δημοφιλής γερμανική μάρκα, η οποία παράγει συστήματα πέδησης για επιβατικά, επαγγελματικά και ειδικά οχήματα. Η εταιρία JURID απολαμβάνει παγκόσμια δημοτικότητα, τόσο ανάμεσα στους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων, όσο και ανάμεσα στους απλούς λάτρεις των αυτοκινήτων, χάρη στην υψηλή ποιότητα και απόδοση των ανταλλακτικών της. Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της JURID, κατάλληλα για το όχημά σας, ηλεκτρονικά, από το ηλεκτρονικό κατάστημα Antallaktikaonline.gr.

Η ιστορία της JURID

Η ιστορία της εταιρείας JURID άρχισε το 1914, αν και την σημερινή της ονομασία, την έλαβε μόλις το 1929. Το 2000, η επιχείρηση ενώθηκε με τον Όμιλο Honeywell Bremsbelag GmbH, ο οποίος ανήκει στην αμερικανική Honeywell International Inc, ενισχύοντας τη θέση της στη δευτερογενή αγορά παγκοσμίως.

Στις ημέρες μας, η JURID ειδικεύεται στην κατασκευή τακακιών και υγρών φρένων για διάφορα μοντέλα, κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων.

Η JURID διαθέτει ένα σωστά ανεπτυγμένο βιομηχανικό δίκτυο. Τα εργοστάσιά της εδρεύουν στη Γερμανία, την Ισπανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως και στις ΗΠΑ, την Ταϊλάνδη και τη Μαλαισία. Παράγει, ετησίως, περισσότερα από 64 εκατομμύρια τακάκια.

Τα προϊόντα της, πωλούνται στη υψηλού κόστους κατηγορία της αγοράς.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της JURID

Η μάρκα αυτή, κατασκευάζει τόσο γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτου με το δείκτη J, τα οποία παραδίδονται στις γραμμές συναρμολόγησης των αυτοκινητοβιομηχανιών, όσο και ανταλλακτικά με το δείκτη D για τη δευτερογενή αγορά. Η συλλογή προϊόντων της JURID, συμπεριλαμβάνει τα καινοτόμα τακάκια φρένων JURID WHITE, τα οποία προσφέρουν αθόρυβη και χωρίς σκόνη πέδηση.

Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της JURID, διαθέτουν τα παρακάτω προτερήματα:

  • Αξιοπιστία. Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της JURID, παράγονται σε συμφωνία με τα πρότυπα DIN EN ISO 9001 και QS 9000, τα οποία εγγυώνται τη συμμόρφωση με τις τεχνολογίες παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου σε όλα τα στάδια της κατασκευής τους.
  • Βέλτιστες προδιαγραφές. Τα ανταλλακτικά της JURID, έχουν περάσει από διάφορους ελέγχους, παρουσιάζοντας καλά αποτελέσματα. Το μήκος της απόστασης πέδησης που παρουσιάζουν, σε περίπτωση φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης, δεν ξεπερνά το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο.
  • Μεγάλο κύκλο ζωής. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των τακακιών φρένων της JURID, αποτελούνται από υψηλής αντοχής, συνθετική ρητίνη με ενισχυτικά πλήρωσης. Η χρήση των υλικών αυτών, προσφέρει στα τακάκια αντοχή στις υψηλές θερμικές και μηχανικές καταπονήσεις. Η κατασκευή τους, πραγματοποιείται με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής, χωρίς να περιέχουν αμίαντο. Τα τακάκια αυτά φθείρονται ελάχιστα, ακόμη και στα δυνατά φρεναρίσματα, γεγονός που εγγυάται την ασφάλεια και την αντοχή τους.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο