Ανταλλακτικά αυτοκινήτων JC PREMIUM

Κατάλογος ανταλλακτικών από JC PREMIUM

Η JC PREMIUM είναι μια μάρκα, η οποία ανήκει στην πολωνική εταιρία διανομής ανταλλακτικών αυτοκινήτων Inter Cars S.A. Με αυτή την επωνυμία θα βρείτε, στη δευτερογενή αγορά, μια ευρεία ποικιλία από φίλτρα για το σύνολο των ιαπωνικών και κορεατικών αυτοκινήτων. Η μάρκα JC PREMIUM εμπορεύεται επίσης τακάκια φρένων, τμήματα του συστήματος κίνησης, στοιχεία στεγανοποίησης και άλλα. Το κόστος των ανταλλακτικών της PREMIUM JC, είναι από τα πιο οικονομικά στην Ευρώπη.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της JC PREMIUM

 1. Φίλτρα.
  • Φίλτρα αέρα. Προσφέρουν αποδοτικό φιλτράρισμα του αέρα της εισαγωγής από τη σκόνη, την υγρασία και τα στερεά σωματίδια και είναι είτε κυλινδρικά, είτε ορθογώνια. Διαθέτουν μεγάλο κύκλο ζωής, αλλά σε περιπτώσεις που κάνετε χρήση του οχήματός σας σε αντίξοες συνθήκες, όπως παραδείγματος χάρη εκτός δρόμου, θα πρέπει να αντικαθιστάτε τα φίλτρα σε μικρότερα χρονικά διαστήματα από τα αναγραφόμενα στις οδηγίες.
  • Φίλτρα λαδιού. Συγκρατούν ξένα σωματίδια μικρότερου μεγέθους από τα 15 με 20 microns. Διαθέτουν βέλτιστη αντίσταση στη ροή του λαδιού και είναι αναλώσιμα, οπότε πρέπει να αλλάζονται κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης αλλαγής λαδιών, κάθε 20000 χιλιόμετρα περίπου.
  • Φίλτρα καυσίμου. Φτιάχνονται από μη υφασμένο πολυεστέρα ή χαρτί ινών κυτταρίνης, και εμποτίζονται με φαινολική ή εποξική ρητίνη που τους προσθέτουν συνθετικές ίνες και τους προσδίδουν μεγαλύτερη αντοχή και αποτελεσματικότητα.
  • Φίλτρα καμπίνας. Φτιάχνονται από χαρτί υψηλής ποιότητας και διαθέτουν μια στρώση από άνθρακα και καθαρίζουν τον εισερχόμενο στην καμπίνα επιβατών αέρα από τα στερεά σωματίδια και τα αέρια, προσφέροντάς του παράλληλα πολύ καλό καθαρισμό από τις οσμές.
 2. Τακάκια φρένων. Προσφέρουν τη βέλτιστη απόσταση πέδησης και διαθέτουν αντοχή στις φθορές που προκαλούνται από τριβή. Όταν ακολουθούνται σωστά, οι προϋποθέσεις εγκατάστασής τους, λειτουργούν αθόρυβα.
 3. Τμήματα συστήματος μετάδοσης. Σε αυτή την κατηγορία, συμπεριλαμβάνονται σύνδεσμοι και σετ συμπλέκτη.
 4. Τροχαλίες ιμάντων χρονισμού. Η μάρκα αυτή εμπορεύεται μια μεγάλη γκάμα από τεντωτήρες για αυτοκίνητα μαρκών όπως είναι η Hyundai, η Daewoo, η Kia, η Subaru, η Mazda, η Toyota και η Nissan.
 5. Στεγανοποιητικά. Φτιάχνονται από καουτσούκ υψηλής ποιότητας και δεν στρεβλώνονται από τις αλλαγές της θερμοκρασίας.

Αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της JC PREMIUM, ηλεκτρονικά

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Antallaktikaonline.gr διαθέτει μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών αυτοκινήτων της JC PREMIUM, καθώς και ανταλλακτικά από άλλες μάρκες. Επιλέγουμε τους προμηθευτές μας, δίνοντας μεγάλη σημασία στην ποιότητα των προϊόντων τους, οπότε προσφέρουμε μόνον ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μειώσουμε στο ελάχιστο τα έξοδα, που είναι αναγκαία είτε για την επισκευή του αυτοκινήτου είτε για το προγραμματισμένο σέρβις του, με ειδικές προσφορές και ατομικές εκπτώσεις σε κάθε πελάτη. Η ιστοσελίδα μας διαθέτει υπηρεσία υποστήριξης πελατών. Έχετε τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή μαζί τους, οποτεδήποτε σας δημιουργηθούν απορίες, σχετικές με την επιλογή ανταλλακτικών, το χρόνο αποστολής και τις μεθόδους πληρωμής.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο