Ανταλλακτικά αυτοκινήτων JANMOR

Κατάλογος ανταλλακτικών από JANMOR

Η Janmor είναι μια πολωνική μάρκα, η οποία παράγει καλώδια υψηλής τάσης και πολλαπλασιαστές. Τα προϊόντα της Janmor Sp. z o.o. είναι συμβατά με περισσότερα από 30.000 μοντέλα αυτοκινήτων κορυφαίων κατασκευαστών και εξάγονται σε χώρες 30 σε όλο τον κόσμο.

Η ιστορία της Janmor

Η ιστορία της μάρκας Janmor ξεκίνησε το 1987, όταν ο Janusz Morawski δημιούργησε την εταιρεία PPHU Janmor στην πόλη Pabianice της Πολωνίας. Η εταιρεία ειδικεύεται στην κατασκευή καλωδίων ανάφλεξης υψηλής τάσης και εμπορεύεται, επίσης, πολλαπλασιαστές και μονάδες κορυφαίων κατασκευαστών της Ευρώπης. Το 1993, η εταιρεία βγήκε στη διεθνή αγορά, παρουσιάζοντας τα προϊόντα της στην διεθνή έκθεση της πόλης Vilnius.

Σήμερα, η Janmor Sp. z o.o. βρίσκεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών συστήματος ανάφλεξης της Ευρώπης. Περισσότερο από το 50% των ανταλλακτικών της εταιρείας εξάγεται σε άλλες χώρες, με την ετήσια παραγωγή της να ξεπερνά τα 150000 σετ καλωδίων. Η μάρκα Janmor κατασκευάζει τόσο γνήσια τμήματα για κάποια πολωνικά αυτοκίνητα, όσο και ιμιτασιόν για τα δημοφιλέστερα στους ευρωπαίους οδηγούς αυτοκίνητα. Αν επιθυμείτε να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Janmor, ηλεκτρονικά, σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Janmor

 1. Καλώδια ανάφλεξης.
  • Proline. Πρόκειται για υψηλής ποιότητας καλώδια υψηλής τάσης, τα οποία είναι συμβατά τόσο με οχήματα με κινητήρες βενζίνης, όσο και με οχήματα με κινητήρες ντίζελ. Κατασκευάζονται σε δύο τύπους:
   • Με συρμάτινη περιέλιξη. Διαθέτουν διπλή μόνωση. Το εξωτερικό τους στρώμα φτιάχνεται από πυρίτιο και παρέχει προστασία στο καλώδιο από τους επιθετικούς χημικούς παράγοντες, καθώς και αντίσταση σε θερμοκρασίες από -50 °C έως και 250 °C. Το εσωτερικό στρώμα της μόνωσης, φτιάχνεται από καουτσούκ αιθυλενίου-προπυλενίου. Το συνθετικό αυτό πλέγμα, προσφέρει μεγαλύτερη προστασία στις μηχανικές βλάβες. Ο ηλεκτρικός αγωγός κατασκευάζεται από ανοξείδωτο χάλυβα και μειώνει την αντίσταση. Ο πυρήνας του καλωδίου έχει ως βάση το Κέβλαρ, ενισχυμένο με φάιμπεργκλας, και επικαλύπτεται από σιδηρομαγνητικό υλικό.
   • Με χάλκινο πυρήνα. Ο πυρήνας των συγκεκριμένων καλωδίων φτιάχνεται από χαλκό, ο οποίος είναι επικαλυμμένος με νάιλον, για να προστατεύεται από τις μηχανικές βλάβες. Προσφέρει υψηλή αγωγιμότητα και σχεδόν μηδενική αντίσταση. Για να υπάρχει ίση αντίσταση, οι άκρες των καλωδίων διαθέτουν ειδικές αντιστάσεις που εξαλείφουν τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές που δημιουργούνται από την εκκίνηση του κινητήρα.
  • Ecoline. Τα καλώδια της σειράς αυτής, προσφέρουν εξαιρετική αξία σε σχέση με το κόστος τους. Υπάρχουν δύο τύποι:
   • Με πυρήνα από Κέβλαρ. Προσφέρουν εξαιρετική αγωγιμότητα και εξαλείφουν αποτελεσματικά τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές που εμφανίζονται από την εκκίνηση του κινητήρα. Η μόνωσή τους κατασκευάζεται από καουτσούκ αιθυλενίου προπυλενίου (EPDM), το οποίο διαθέτει αντοχή στις επιθετικές χημικές ουσίες και τις αλλαγές της θερμοκρασίας από τους -30 °C έως και τους 180 °C.
   • Με πυρήνα χαλκού. Σε αντίθεση με τα καλώδια με πυρήνα από κέβλαρ, τα συγκεκριμένα παρουσιάζουν μηδενική αντίσταση, η οποία παρέχεται από τις αντιστάσεις που τοποθετούνται στα άκρα των καλωδίων. Η μόνωση στα άκρα του καλωδίου, φτιάχνεται από πυρίτιο ή EPDM και μπορεί και απορροφά τη θερμική ενέργεια.
  • RetroLine. Αυτή η σειρά καλωδίων απευθύνεται στα ρετρό αυτοκίνητα.
 2. Πολλαπλασιαστές. Ο κατάλογος της Janmor, διαθέτει πάνω από 600 τύπους πολλαπλασιαστών, κατασκευασμένους από άλλες εταιρίες, οι οποίες παράγουν γνήσια ανταλλακτικά για Ομίλους αυτοκινητοβιομηχανιών.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο