Ανταλλακτικά αυτοκινήτων IPSA

Κατάλογος ανταλλακτικών από IPSA

Η IPSA είναι η μάρκα, με την οποία η γερμανική εταιρεία IPSA-autoteile Großhandelsgesellschaft εμπορεύεται ανταλλακτικά αυτοκινήτων άλλων εταιριών για πάνω από 15 χρόνια. Η κεντρική της αποθήκη βρίσκεται στην πόλη Sömmerda της Γερμανίας και έχει μόνιμα σε απόθεμα περισσότερα από 60.000 προϊόντα για διάφορα αυτοκίνητα.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της IPSA
  1. Βαλβίδες. Κατασκευάζονται από ιδιαίτερης αντοχής στη φθορά και τις υψηλές θερμοκρασίες είδη χάλυβα. Ένα μέρος τους διαθέτει αντιδιαβρωτική επίστρωση Stellite.
  2. Ωστήρια βαλβίδων. Στη λίπανση των επιφανειών τους, γίνεται χρήση αποκλειστικά υψηλής ποιότητας προϊόντων που τα προστατεύουν από τη φθορά. Επίσης, έχουν και καλή αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες.
  3. Πιστόνια. Φτιάχνονται από κράμα αλουμινίου και είναι ελαφριά, υψηλής απόδοσης και ανθεκτικά στη φθορά.
  4. Μπαταρίες. Προσφέρουν υψηλή ισχύ εκκίνησης και κατασκευάζονται με χρήση της τεχνολογίας επέκτασης μετάλλου. Λόγω του ιδιαίτερου σχεδιασμού του καλύμματος της μπαταρίας, ελαχιστοποιείται η ποσότητα νερού που εξατμίζεται και χάρη στο μεγάλο αριθμό πλακών, διαθέτουν μεγάλη ισχύ. Διαθέτουν, επίσης, έναν οριζόντιο δείκτη ελέγχου του επιπέδου της φόρτισής τους.
  5. Κοκοράκια βαλβίδων. Φτιάχνονται από στιβαρά υλικά, με αντοχή στις φθορές από την τριβή και τις υψηλές θερμοκρασίες και έχουν μεγάλο κύκλο ζωής. Η χρήση μοντέρνων λιπαντικών, διατηρεί το βέλτιστο συντελεστή τριβής των επιφανειών σε όλο το διάστημα της λειτουργίας τους.
Αγοράστε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της IPSA, ηλεκτρονικά

Τα ανταλλακτικά της IPSA προσφέρουν, σε όλες τις περιπτώσεις, υψηλή ποιότητα με λίγα έξοδα. Για να κάνετε μεγαλύτερη οικονομία, σας προτείνουμε να κάνετε τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες του Antallaktikaonline.gr, οικονομικές τιμές σε όλα τα ανταλλακτικά και εγγυούμαστε την ποιότητα και τη γρήγορη αποστολή τους. Στην συλλογή μας, εκτός από ανταλλακτικά της IPSA, θα βρείτε και προϊόντα άλλων εταιριών, οπότε θα έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε το κατάλληλο ανταλλακτικό άνετα. Οι ειδικοί μας διαθέτουν την εμπειρία και τις ικανότητες, που θα σας επιτρέψουν να βασιστείτε πάνω τους, επιλέγοντας ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο