Ανταλλακτικά αυτοκινήτων HJS

Κατάλογος ανταλλακτικών από HJS

Η HJS είναι μια γερμανική μάρκα, η οποία παράγει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, περιορισμού των καυσαερίων. Τα συστήματα και τα ανταλλακτικά της μάρκας HJS, προσφέρονται τόσο ως εργοστασιακά , όσο και ως ανταλλακτικά για επαγγελματικά οχήματα, σπορ αυτοκίνητα και SUV.

Η ιστορία της HJS

Η εταιρεία HJ Emission Technology GmbH & Co. KG, δημιουργήθηκε από τον Hermann Josef Schulte το 1976, στη Γερμανία. Αρχικά, η εταιρεία πρόσφερε σετ βάσεων για συστήματα εξάτμισης. Το 1985, όμως ξεκίνησε να κατασκευάζει καταλυτικούς μετατροπείς, οι οποίοι μέχρι και τις ημέρες μας, αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα της εταιρείας.  

Στα χρόνια λειτουργίας της, η εταιρεία ανέπτυξε ένα μεγάλο αριθμό καινοτομιών, οι οποίες σκοπεύουν στη μείωση των επιβλαβών εκπομπών των καυσαερίων. Το 2012, η HJS Emission Technology GmbH & Co κέρδισε το βραβείο MAN, για τη ζωτική της συμβολή στη βελτίωση της ποιότητας και της αξιοπιστίας των επαγγελματικών οχημάτων και λεωφορείων της MAN.  

Στις ημέρες μας, το προσωπικό της εταιρείας φτάνει τα 450 άτομα. Τα ανταλλακτικά που κατασκευάζει η εταιρεία, προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα και υπάγονται στον υψηλού κόστους τομέα της αγοράς. Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της HJS ηλεκτρονικά, από την ιστοσελίδα μας.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της HJS:

 1. Σιγαστήρες εξάτμισης (σιλανσιέ). Διαθέτουν έναν ειδικό θάλαμο, γεμισμένο με φάιμπεργκλας (υαλονήματα), ο οποίος αποσβένει τους κραδασμούς. Χάρη στην χρήση απορροφητικού υλικού, τα σιλανσιέ δεν παρεμποδίζουν τη διέλευση των καυσαερίων, συντηρώντας την ισχύ του κινητήρα.
 2. Βαλβίδες εξαγωγής. Διαφοροποιούνται ως προς την ανθεκτικότητά τους, το κατά πόσο είναι αθόρυβες, αλλά και ως προς την απόδοσή τους. Μπορούν να ρυθμιστούν και με το χέρι.
 3. Καταλύτες. Προσφέρονται αρκετές σειρές καταλυτών από την HJS, οι οποίοι απευθύνονται κυρίως στα σπορ αυτοκίνητα:
  • Cup. Οικονομικοί καταλύτες που λειτουργούν σε θερμοκρασία αερίων εξάτμισης 950 ° С. Χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα και αντοχή τους.
  • PE. Διαθέτουν βάρος κατά 30% μικρότερο, από αυτό της σειράς καταλυτών Cup. Χάρη στο διάτρητο φύλλο αλουμινίου της κατασκευής τους, αναπτύσσουν μικρότερη αντίσταση στη ροή των καυσαερίων.
  • UL. Διαθέτουν βάρος κατά 50% μικρότερο, από αυτό των απλών καταλυτών. Το σώμα τους έχει πάχος μόνον 0,5 χιλιοστά, ενώ αντέχουν στις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες.
 4. Φίλτρα σωματιδίων. Μία από τις πρόσφατες δημιουργίες της εταιρίας είναι το σύστημα CB2, το οποίο αναγεννά τα φίλτρα σωματιδίων, αυξάνει την αποτελεσματικότητα των αναγεννησιακών διαδικασιών που πραγματοποιούνται μέσα στο φίλτρο σωματιδίων και βοηθά στην εκκίνηση της αναγέννησης, ακόμη και με χαμηλές θερμοκρασίες καυσαερίων.
 5. Σωλήνες, αγωγοί, σύνδεσμοι. Στην κατασκευή τους, χρησιμοποιούνται εύκαμπτα πολυμερή υλικά και εξαιρετικά ανθεκτικό, ανοξείδωτο ατσάλι.
 6. Σετ τοποθέτησης. Η εν λόγω κατηγορία συμπεριλαμβάνει ελατήρια, κολάρα, φορείς, ελαστικά τακάκια, ασπίδες θερμότητας και άλλα τμήματα, τα οποία χρειάζονται κατά την εγκατάσταση και στερέωση των καταλυτών και των λοιπών τμημάτων του συστήματος της εξάτμισης. Φτιάχνονται από ανθεκτικά υλικά, τα οποία διαθέτουν την ικανότητα να αντέχουν σε θερμοκρασίες άνω των 1000 °С.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο