Ανταλλακτικά αυτοκινήτων HERTH+BUSS ELPARTS

Κατάλογος ανταλλακτικών από HERTH+BUSS ELPARTS

Η Herth+Buss Elparts είναι μια γερμανική μάρκα, με εξειδίκευση στην κατασκευή ηλεκτρικού εξοπλισμού οχημάτων. Τα προϊόντα της Herth+Buss Elparts, ανήκουν στην κατηγορία μεσαίου κόστους της δευτερογενούς αγοράς.

Η ιστορία της Herth+Buss Elparts

Οι Philipp Herth και Jakob Buss, δημιούργησαν την εταιρία Herth+Buss το 1925 στο Langen, της Γερμανίας. Εξ αρχής, η εταιρεία εξειδικεύτηκε στην παραγωγή ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Τρία χρόνια μετά την ίδρυσή της, η εταιρεία μεταφέρθηκε στο Offenbach, αλλά από το 1967 εδρεύει στο Heusenstamm.

Στις ημέρες μας, η Herth+Buss είναι μια μεγάλου μεγέθους επιχείρηση με ετήσια έσοδα πάνω από € 80 δισεκατομμύρια, η οποία διαθέτει αντιπροσωπίες στην Ιταλία, το Βέλγιο, τη Ρωσία, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γαλλία. Το 2015, η Herth+Buss, απέκτησε εταιρική αντιπροσωπεία και στις ΗΠΑ.

Η μάρκα Herth + Buss Elparts εμφανίστηκε πρόσφατα, όταν το 2005 πάρθηκε η απόφαση να αρχίσει την κατασκευή ηλεκτρικού εξοπλισμού για οχήματα. Σήμερα, η συλλογή των προϊόντων της διαθέτει πάνω από 7700 ανταλλακτικά. Η Herth+Buss προσφέρει προϊόντα και στη δευτερογενή αγορά.

Για να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων Herth + Buss Elparts, ηλεκτρονικά, χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Herth+Buss Jakoparts

Τα προϊόντα της Herth+Buss Elparts διαχωρίζονται σε 3 κατηγορίες:

  • Ηλεκτρικός Εξοπλισμός. Η κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνει συσκευές σηματοδότησης, μονάδες φλας, ρελέ, διακόπτες, αισθητήρες, μετασχηματιστές τάσης, μετατροπείς, μίζες, αντλίες συστήματος πλύσης παρμπρίζ, καλώδια και πολλαπλασιαστές. Η εταιρεία προσπαθεί και παράσχει υψηλή ποιότητα και ακρίβεια στην κατασκευή των τμημάτων αυτής της κατηγορίας.
  • Τμήματα συστημάτων φωτισμού. Η κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνει φώτα ημέρας, προβολείς, οπίσθια φώτα και λαμπτήρες. Η Herth+Buss παράγει εξοπλισμό φωτισμού τόσο για την ημέρα, όσο και για τη νύχτα, καθώς και για χρήση υπό κακές καιρικές συνθήκες.
  • Προϊόντα για την εγκατάσταση του εξοπλισμού του οχήματος. Η εταιρεία κατασκευάζει συνδέσμους, βάσεις, τσιμούχες, ροδέλες, σωλήνες, αγωγούς, καλώδια και συσκευές ασφάλειας. Ο κατάλογος των προϊόντων της γερμανικής εταιρείας, διαθέτει το σύνολο των αναγκαίων τμημάτων για την τοποθέτηση των βασικών εξαρτημάτων και συστημάτων του οχήματος.

Τα ανταλλακτικά της Herth+Buss Elparts, είναι συμβατά με όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων. Ο παραγωγός εγγυάται ότι ο ανανεωμένος κατάλογός του διαθέτει ανταλλακτικά, ακόμη και για τα πιο καινούρια μοντέλα.

Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο