Ανταλλακτικά αυτοκινήτων HEPU

Κατάλογος ανταλλακτικών από HEPU

Η Hepu είναι μια γερμανική εταιρεία, η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή τμημάτων του συστήματος ψύξης. Τα ανταλλακτικά της εταιρείας είναι υψηλής ποιότητας και συμβατά με το μεγαλύτερο μέρος των ασιατικών και ευρωπαϊκών αυτοκινήτων. Η μάρκα αυτή παράγει τόσο γνήσια, όσο και ιμιτασιόν ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Η ιστορία της Hepu

Η εταιρεία Hepu Αutoteile GmbH, ιδρύθηκε επίσημα το 1996, αν και η ιστορία της ξεκινά πολλά χρόνια πριν, στα μέσα της δεκαετίας του 1960, στη Γερμανία. Από τη μέρα της ίδρυσής της, μέχρι και τις μέρες μας, η εταιρεία ενεργοποιείται στη σχεδίαση, την ανάπτυξη και την κατασκευή αντλιών για τα αυτοκίνητα επώνυμων ευρωπαϊκών μαρκών. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στο Kalletal της Γερμανίας.

Με μια εμπειρία 50 χρόνων, η εταιρεία εξακολουθεί να εισαγάγει τεχνολογίες και υλικά αιχμής στην παραγωγή της, και ενώ οι εξελίξεις που παρουσιάζει τις επιτρέπουν να κατασκευάζει ανταλλακτικά άριστης ποιότητας, αυτά συνεχίζουν να πωλούνται στη μεσαία κατηγορία κόστους της αγοράς. Πέραν των ανταλλακτικών που απευθύνονται στη δευτερογενή αγορά, η εταιρία κατασκευάζει και εξοπλισμό για τις γραμμές παραγωγής αυτοκινητοβιομηχανιών όπως η Opel, η Audi, η BMW, η Saab, η Mercedes-Benz, η Porsche, η Renault, η Volvo κ.λπ. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Hepu, ηλεκτρονικά και με αποδεδειγμένη ποιότητα χάρη στη διετή εγγύησή τους.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Hepu

  1. Αντλίες νερού. Όλα τα στάδια της παραγωγής τους ελέγχονται αυστηρά από ειδικούς, με αποτέλεσμα τα εξαρτήματα των αντλιών να είναι πιστά αντίγραφα των γνήσιων σε σχεδίαση, μορφή και μέγεθος. Οι αντλίες αυτές διασφαλίζουν τη βέλτιστη ροή του ψυκτικού υγρού, τόσο στην αργή οδήγηση, όσο και στις υψηλές ταχύτητες, προσφέρουν αποτελεσματικότητα, φιλικότητα προς το περιβάλλον και αντοχή στις υψηλές πιέσεις. Οι αντλίες της Hepu, χαρακτηρίζονται από την αξιοπιστία και την εξαιρετική τους απόδοση, που οφείλονται στις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες τους. Οι τροχαλίες τους φτιάχνονται από μείγμα μετάλλου κα κεραμικών και προσφέρουν εξαιρετική ανθεκτικότητα. Οι άξονές τους φτιάχνονται από θερμικά επεξεργασμένο χάλυβα, ο οποίος προσφέρει μεγάλη αντοχή τόσο στα αξονικά, όσο και στα ακτινικά φορτία. Το περίβλημά τους, φτιάχνεται από χυτό αλουμίνιο και χαρακτηρίζεται από ανθεκτικότητα, αντοχή στη διάβρωση και υψηλό επίπεδο αποτροπής των διαρροών. Η επακριβής σχεδίασή τους, εξασφαλίζει την ευκολία της εγκατάστασής τους. Οι τσιμούχες τους φτιάχνονται από καρβίδιο του πυριτίου, εξασφαλίζοντας την στεγανοποίηση των συνδέσεων.
  2. Σετ επισκευής ιμάντων χρονισμού. Τα σετ αυτά, διαθέτουν τις τροχαλίες, τους ιμάντες και τις βάσεις. Η χρήση αυτών των σετ, εγγυάται την αξιόπιστη λειτουργία του συστήματος ψύξης για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  3. Σετ αντλιών νερού. Επισκευάζουν την αντλία, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
  4. Ψυκτικά υγρά και πρόσθετα. Προστατεύουν όλα τα τμήματα του συστήματος ψύξης από τη διάβρωση, την υπερθέρμανση και τη δημιουργία επικαθίσεων και βελτιώνουν τη θερμική αγωγιμότητα.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο