Ανταλλακτικά αυτοκινήτων DIEDERICHS

Κατάλογος ανταλλακτικών από DIEDERICHS

Η DIEDERICHS Karosserieteile  GmbH είναι μια εταιρία, χονδρικής προμήθειας ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Ο κατάλογός της εταιρείας, περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα από ανταλλακτικά αμαξωμάτων, τμήματα συστημάτων φωτισμού, τμήματα συστημάτων ελέγχου κλίματος και τμήματα βελτίωσης αυτοκινήτων.

Η ιστορία της DIEDERICHS

Το ιστορικό της μάρκας DIEDERICHS, ξεκίνησε το 1967, όταν ο Holger Diederichs δημιούργησε τη δικιά του εταιρεία. Σήμερα, η επιχείρηση βρίσκεται στην ιδιοκτησία του γιού του, Jan-Christian Diederichs και το προσωπικό της ξεπερνά τα 100 άτομα. Τα προϊόντα της DIEDERICHS περνούν στην αγορά από 14.000 συνεργεία και καταστήματα εμπορίας ανταλλακτικών. Η κεντρική της αποθήκη, βρίσκεται στο Bad Bentheim και έχει εμβαδό 24000 τ.μ.

Αυτή τη στιγμή, ο κατάλογος της εταιρίας περιλαμβάνει πάνω από 56.000 ανταλλακτικά για 1126 μοντέλα αυτοκινήτων, 39 κατασκευαστών. Έχετε πάντα τη δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων της DIEDERICHS ηλεκτρονικά, από την ιστοσελίδα μας.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτου της DIEDERICHS

  1. Τμήματα αμαξώματος και φωτισμού. Είναι φτιαγμένα από υλικά με αντοχή στις μηχανικές βλάβες και τις παραμορφώσεις, και διαθέτουν στο σύνολό τους εγγύηση ποιότητας με πολυάριθμα πιστοποιητικά. Τα σημεία συναρμολόγησης, η μορφή και το βάρος των ανταλλακτικών, συνάδουν πλήρως με αυτά των γνήσιων. Τα μεταλλικά τους μέρη, είναι ανθεκτικά σε υψηλό επίπεδο ενάντια στη διάβρωση, μιας και είναι είτε επικαλυμμένα με ψευδάργυρο είτε κατασκευασμένα από αλουμίνιο. Όσον αφορά στα στεγανοποιητικά τους στοιχεία, έχει γίνει κατά την κατασκευή τους χρήση εύκαμπτων υλικών που διατηρούν άριστες λειτουργικές ιδιότητες, χωρίς να επηρεάζονται από τις αλλαγές της θερμοκρασίας και την υγρασία του περιβάλλοντος.
  2. Τμήματα κλιματισμού και ψύξης του κινητήρα. Στην κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνονται συμπυκνωτές, ψυγεία, συμπιεστές, βεντιλατέρ κ.λπ., τα οποία έχουν υψηλή αντοχή στη διάβρωση και τις επιθετικές χημικές ουσίες, καθώς και στις αλλαγές της θερμοκρασίας και της πίεσης.
  3. Τμήματα βελτίωσης αυτοκινήτων. Στην κατηγορία αυτή, περιλαμβάνεται μια μεγάλη γκάμα από ανταλλακτικά αυτοκινήτων, αρχής γενομένης από τμήματα του αμαξώματος και φτάνοντας μέχρι τα εξαρτήματα του κινητήρα. Τα τμήματα αυτά ενισχύουν τη δύναμη του κινητήρα και βελτιώνουν τα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων και την εικόνα τους. Το σύνολό τους, ξεπερνά τα 5000 διαφορετικά τμήματα για τη βελτίωση των αυτοκινήτων, τα οποία χωρίζονται στις παρακάτω ομάδες:
    • Τμήματα αμαξώματος,
    • Εξαρτήματα φωτισμού,
    • Τμήματα σασί.
Βρείτε την κατηγορία σας
Αποτελέσματα αναζήτησης κατηγορίας
Δεν βρέθηκαν αντιστοιχίες
Αμάξωμα
Σύστημα Ανάφλεξης / Προθέρμανσης
Τσιμούχες / Στεγανοποιητικοί Δακτύλιοι
Βρείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές από τους κατασκευαστές:
Καλάθι
#
Το καλάθι σας είναι άδειο